Tasuta kohaletoimetamine

Suvel Päike Kaitse Kalapüügi Kapuutsiga Jope Hingav Quick-Dry Biooniline Kamuflaaž Jahindus Jope Väljas Jalgrattasõit, Ratsutamine Jope

€35.50 €17.75

0
0 Arvustused

Sku: b242059

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kalapüük

Sildid: lääne-jope jahindus, sõrmed kanye west, ikka kalapüük, lykke kalapüük, määratlemata püksid, määratlemata cosplay, kalapüük sri lankal, knysna kalapüük, mantel kanye west, panda kanye west.

Tüüp: Küttimine Kalastamine Kapuutsiga Jakk

* Mugav Icesilk Materjal,Sobib Suvel

Suurus: S/M/L/XL/XXL/XXXL/4XL

Spetsifikatsioon

Oluline märkus Kliendid peavad olema kindlad, kas nende riigis on lubatud importida Käesoleva toote ostmisel.Kui te pole kindel, kas teie riik võimaldab importida selliseid tooteid,tahaksime soovitame teil ühendust võtta oma kohaliku custom kinnituse.Me ei vastuta kahjude tõttu tolli konfiskeerimine,ja impordimaksu.

Aastaaeg: Suvi, Kevad

Pakendi Hulka

Materjal: Elastne Jää Silk Polüester Kangast

Sugu: Mehed

* Päikesekaitse, Lahe

Värv: Puu Camo/Pilliroo Camo

Rakendus: Jahindus, Kalastamine, Matkamine, Telkimine...

Tagasiside 1) Pls jätke oma kommentaar meie toodete ja meie teenuseid, kui olete kauba kätte saanud. 2) Pls võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet,me püüame oma parima, et rahuldada sind.

Kvaliteedi Garantii 1) Meil on tootja, kellel on range kvaliteedi kontrolli süsteem,kõik asjad peavad olema testitud ning heas enne shipping. 2) Kui sulle ei meeldi kaupa, kui on saadud 7 päeva,siis võivad tagasi tulla, meile aga express tasu on beared sinu kõrval. 3) Kui mingit reaalset kvaliteedi probleemi, üks aasta,pls võtke pilt või video tõend,asendame te varuosa või terve uus tuli otse märkida, me ei ole nõus, inimese poolt põhjustatud kahju.

1* Jahindus Kalapüük Kapuutsiga Jakk

Laevandus Teade 1) Belight.ee standard shipping või Hiina posti või posti kättetoimetamise aeg on umbes 16-35 päeva jooksul,palun olla kannatlik, oodates oma maatükke. 2) Muud Väljendab (UPS, DHL, Fedex, TNT või EMS) võtta 2 kuni 8 päeva ainult,siis võib kaaluda. 3) pakume teile kiire kohaletoimetamine, tavaliselt umbes 2 päeva ettevalmistamine.See on ligikaudne aeg, teie saadetise andmed oleks kuni teie konkreetseid tellimusi. 4) soovime teile jälgimise numbri pärast kaup on välja saadetud.

Omadused

* Hingav, Anti-Higi,Kiiresti Kuivav

  • Funktsioon: vett hülgav
  • Brändi Nimi: Jeskinman
  • Krae: Kapuutsiga
  • Materjal: Polüester
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Muster Tüüp: Prindi
  • Sobivus: Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
  • Sugu: MEHED
  • Mudeli Number: nagu näitas