Tasuta kohaletoimetamine

LEEPEE Torgake Pistik Rehvi Remondi Komplekt Studding Tool Set Auto Bike Tubeless Rehvi Tsement Vahend Auto Rehvi Parandamise Tööriist Auto Tarvikud

€6.38 €4.15

5.00
0 Arvustused

Sku: b24484

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Autod, Nende Osad Ja Tarvikud

Sildid: korter rehvi remondi komplekt auto pakkimine, FORAUTO, fix tool tsemendist, defektide remondi komplekt, tool.

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% customersatisfaction!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te kontakt usimmediately ENNE, mida sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, nii et wecan rahuldavalt lahendada oma probleeme.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis andyou PEAB ESITAMA usa shipping tracking number, konkreetsed reasonfor tagasi, ja oma po#.

2. Puudusega objektid TULEB esitada andreturned garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, ifpossible).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma ordernumber.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.

1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade(välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud comewith 3-kuulise garantii.

Märkus : Manual mõõtmise, palun lubage pisut 1 ~ 2mm viga, aitäh.Kui teil on mingeid küsimusi selle toote kohta, palun võtke meiega ühendust.

Omadused: operatiivsõidukite Punktsioon Remont Komplekt Tubeless Rehvid.

See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Belight.ee!

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU WINNINGBID SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras andpackaging kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST seda, kui MÕLEMAD Buyerand Müüja tehing tühistada alates Belight.ee.VÕI, siis võib chooseto on asendamine.

6. Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul 30days tasumisest, siis palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja getback teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on customersatisfaction!

7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me willchoose laeva oma kauba meie esimese saadaval laost fastdelivery.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja excludesweekends ja pühad.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti ajal theholiday hooaeg.

1.Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates itwas saanud.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, itis pidada kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja ja buyerin poole.

Auto Rehvi Remondi komplekt võimaldab teil lappima läbilöökide kiiresti ja tõhusalt.Vastupidav Plastikust Käepidemed pakkuda suurepärane haare.Oluline Sõidukite Tubeless Rehvid.See Rasper Tööriist võimaldab Rehvi augu laiendus ja puhastamine.Nõela Tööriist võimaldab Rehvide Kummist Ribad sisestamisel.Sisaldab 5 Remont Kummist Ribad.Kasulik on hoida auto tagavara rattad.Kirjeldus: Liik:Avarii Tubeless Rehvi Rehvi Lõhkemist Parandamise Tööriista Komplekt Materjal:ABS+45 terasest Rakendused: Auto Tubeless Rehvi Remont Suurus:nagu on näidatud Värv: nagu näha komplekti kuulub: 1x Rasper Tööriist 1x Nõela Tööriist 1x Kummist Lahus 5 x Remondi-Ribad

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

  • Brändi Nimi: LEEPEE
  • Materjali Tüüp: abs+45 terasest
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Toote Kaal: 110g
  • Toote Tüüp: Rehvi Remondi Tööriistad
  • Mudeli Number: 25473