Tasuta kohaletoimetamine

Tuya Zigbee ELI Pistikupesa 16A Smart Power riba Riba Pistiku Pikendus Juhe koos 4 AC Pistikud ja 2 USB Tööd Alexa Google Assistent

€158.79

0
0 Arvustused

Sku: b25086

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Elektriliste Seadmetega & Tarvikud

Sildid: veekindel pistik zigbee, zigbee plug eli must, usb vidinad eu pistik, zigbee plug br, pesa smart homekit, power meter zigbee, võimsusega riba universaalne maa, zigbee euro pesa, zigbee plug brasiilia, uk wifi universal plug.

-Palun pöörake rohkem tähelepanu oma tellimuse aadress, millele PEAB vastama oma postiaadress. (Kui sa oled Venemaalt, Palun jätke oma täielik nimi.See on väga oluline)

Sertifitseerimine: CE/ROSH

Garantii

Output current: 10A

Hääle kontrolli all Echo/Google Kodu:Pärast ühenduse loomist Smart elu App edukalt,see smart power strip saab sünkroonida Alexa/Google assistent ja hääl kontrollib echo/echo-dot/Google Koju.Te saate kontrollida, 4 smart AC pistikud eraldi kaudu Smart elu App või Alexa.

Laevandus

Võite korraldada fännid, tuled, tuled, jne.automaatselt sisse ja välja lülitada neid parandada turvalisust oma kodus, lülitades sisse-ja väljalülitamine seadme eri aegadel, ja jätab mulje teised kodus kui jätad maja.

Kaubad saadetakse hiljemalt 7 tööpäeva jooksul pärast tasumist.

Kompaktne suurus

-Palun kontrollige kirjeid, kui kaup on kahjustatud, palun lahkesti nõus seda ja võtke meiega kohe.Me teha kinnitus ja annab sulle lahendus.

-Shipping kahju tuleb esitada hiljemalt 7 tööpäeva jooksul pärast kauba väljastamist.

Koos ülekoormuse kaitse

Te saate kasutada oma Nutikas Elu APP kontrollida oma tulede ja muude elektriliste seadmete igal ajal, kõikjal.Stseeni seaded võimaldavad teil juhtida mitut seadet korraga ja jagada seadmed koos oma pere.Multi-isik, kontrolli mitu inimest, ühildub Android ja iOS süsteemid.

Ooteolek: 0.3 w

Võtke meiega ühendust:

Kompaktne suurus

Peen ja ainulaadne välimus, kompaktne disain, säästes ruumi, oluliselt parandada kasutaja kogemus.Tulekindel PC riie, tõhusalt leegiaeglustajana, tulekindel, kaitsta võimsus ohutust oma pere

-Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei sisaldu merevedude kulusid.

Eri tüüpi pistik

Sisendpinge: 110-240V

-Defektne probleem tuleb esitada 10 tööpäeva jooksul pärast kauba väljastamist;

4 AC Turustusvõimalusi + 2 USB Pordid:Varustatud 4 smart pistikud ja 2 laadimine USB ports koos 5ft pikk toitejuhe,see annab mugava toide kodutehnika, näiteks ventilaator, elektriline pott,kerge, puhkus kaunistus tuled,parim idee home office ja professionaalne tööjaamad.

Peen ja ainulaadne välimus, kompaktne disain, säästes ruumi, oluliselt parandada kasutaja kogemus.Tulekindel PC riie, tõhusalt leegiaeglustajana, tulekindel, kaitsta võimsus ohutust oma pere

Ajakava funktsioon

Zigbee Smart Power Strip Powed poolt Tuya,see on kooskõlas Amazon Alexa, Kaja ja Google ' i Kodus.Saate kontrollida tuled, ventilaatorid, televiisoreid ja muud kodumasinad vaid üks hääl.

-Kui teil on vaja, et mitme elemendi(≥1500usd), meeldib andke meile teada esimene.Me võime pakkuda teile mõned ekstra allahindlust.

Palun Lisa

Tagasiside

-Kõik teie tagasisidet on väga rahul.Kui sa oled rahul meie teenust või tooteid, palun andke meile 5 tähte. -Kui teil on küsimusi, palun võtke samuti meiega ühendust ja me pakume teile abi varem.

Remote Wireless Control: Kasuta full control mode või eraldi juhtimisrežiim, et kontrollida 4 smart pesad teie nutikas telefon, kui sa oled kodus, aga 2 USB-porti, saab ainult kontrollida koos.

-Meie kliendid Brazi /India: kui sa valida ükskõik kiire tarne(EMS/DHL), palun jätke oma CPF number/ID-Kaardi dokumendi koopia, nii et tagada meie kohaletoimetamise tavaliselt.

Kirjeldus

Võimsus elektriseadmete ületab hinnatud vahemikku,Automaatne toite väljalülitus ülekoormuse kaitse

-1 aasta jooksul toota garantii;

Ajakava & Jagamine: Aruka elu App,saate ajakava echo väljalaskeava (ei ole kaasas USB pordid) selle võimu baar.See ei saa kunagi olla tume kodu, kui teil koju minna.Et jagada seda koos pere liikmed,ühe klahvi, et kontrollida oma kodus.

-Kui sa tahad panna suur, et hulgimüük, palun võtke meiega ühendust.

Lihtne kasutada: Ühendage see usb harupesa oma seinakontaktist, laadida Jinvoo Smart app, lisa see oma konto vahendusel 2.4 G võrgu.Kiire reageerimine ja ei aja viivitamata pärast sync koos smart pikendus juhe.

Lisaks EL pistikud, meil on ka tooteid, erinevate kirjelduste, kui olete huvitatud, võite meiega ühendust võtta igal ajal

Tehnilised andmed: ELI määrused

ZigBee 3.0(töö Tuya hub)

Korpus: ABS+PC tulekindlast materjalist

Hääljuhtimine: Tee Amazon Alexa ja Google ' i Assistent

Töö niiskus:

-Kohaletoimetamine on üle maailma kaudu ePacket/Hiina Post Air Mail/DHL/TNT/EMS.

APPI Kaugjuhtimispult

-Ostja kannab kõik vastutavad kõigi ekstra tasud (kui need on olemas).

  • Nimivool: 10A/16A
  • On Nutikas Seade: Jah
  • Taotlus: Elamu / Üldine-Eesmärk
  • Käitise tüüp: Seinale Paigaldatud
  • Standard: EU
  • Omadused: Automaatne Toite Sisse-ja Väljalülitamine, Kaugjuhtimispult, USB Pordid
  • Mudeli Number: SM-S0306
  • Pikendus Juhtme Pikkus: 1,5 m
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Kuju: Ristkülikukujuline
  • Sertifitseerimine: ce, RoHS
  • Pinge: 110-240V