Tasuta kohaletoimetamine

Akrüül Ringi Võtmehoidja Toorikud Selge Kit 120Pcs Jaoks Cricut Vinüül Projekti, Sealhulgas Akrüül Plaadi Toorikud, Tutid

€16.90 €8.95

0
0 Arvustused

Sku: b25679

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Ehted

Sildid: võtmehoidja vinüül rekord, Akrüül-Võtmehoidja, arcylic võtmehoidja toorikud, cricut toorikud, soojusülekande võtmehoidja kit nahk, õlu võtmehoidja metallist, cricut võtmehoidja, võtmehoidja toorikud, võtmehoidja toorikud akrüül, film rulli võtmehoidja, arcrylic toorikud.

värv:Nagu näha

30 x Akrüül Tühi

30 x Hüpata Ringi

Suur Väärtus DIY Projekte Tarvikud - Kui teil on DIYer ja otsinud akrüül võtmehoidja toorikud jaoks cricut vinüül projekte, Sa armastad neid lahtiselt akrüülist võtmehoidjad tühi. 120 tükki täiesti, mis tulevad koos kõike, mida vaja crafting võtmehoidjad täielik.

30 x Tutt(Kuldne kate)

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

/

30 x Tutt(Hõbe kate)

Materjal:Akrüül + metallist

Akrüül Ringi Võtmehoidja Toorikud Selge Kit 120Pcs Jaoks Cricut Vinüül Projekti, Sealhulgas Akrüül Plaadi Toorikud, Tutid

Suur Kogumise Teha Kingitusi - See akrüül võtmehoidja kit on suurepärane kingitusi, kui teil on ton inimestele anda punkte ja hea hinnaga!Saate värvi neid või panna vinüül (nimed, kujundused, mustrid, jne.) ringil akrüül kaunistused võtmehoidja toorikud, ja nad tegid parim Sünnipäev, emadepäev kingitused.Kaunista oma DIY projekti, ja annab neile oma kordumatu kingitus!

Suurepärane Kvaliteet ja kaitsekile - Meie selge võtmehoidja kettad, vinüül on hea kvaliteediga, vastupidav ole kriimustatud, kena ja kristallselge.Mõlemad pooled akrüül ringi võtmehoidja toorikud olid kaetud kaitsva kile, et hoida neid saada kriimustatud üles või hävitanud.

30 x Hüpata Ringi

30 x Akrüül Tühi

Pakendi Sisu:

30 x Võtmehoidja Ring kett

30 x Võtmehoidja Ring kett

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Lihtne Kokku panna & Kaunistada - Need on läbipaistvast plastikust võtmehoidjad toorikud on täiuslik suurus, mille augu ääre lähedal, et ideaalne tegemise akrüül võtmehoidjad, rippuvad kaunistused või kingitus sildid.Saab kinnitada 2 akrüül ringid toorikud ja kett, võtmehoidja osa ise kergesti.Suurepärane oma käsitöö projekte.

Lai Rakendus - Meie võtmehoidja võlusid lahtiselt jaoks käsitöö võib kasutada nii isikupärastada monogramm võtmehoidja, monogramm kingitused, kingitus kotid, mikrobioloogia, nimesildid, kõrvarõngad teha, seljakott kott sildi, kaunistused, kingituste sildi, pidulik kingitus.Nad on ideaalne cricut vinüül käsitöö, vaik, käsitöö ja graveerimine.

  • Trahvi või Mood: Mood
  • Ühilduvus: Kõik Ühilduvad
  • Stiil: TRENDIKAS
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Metallide Tüüp: Tsingi sulam
  • Sugu: Unisex
  • Materjal: Metallist
  • Toote Tüüp: Võti Ketid
  • Kuju\muster: Ring