Tasuta kohaletoimetamine

Asendamine Aku EB-B220AC Samsung GALAXY Grand 2 SM-G7106 G7108 G7108V SM-G7102 Asendamine Telefoni Aku 2600mAh

€7.26 €6.38

5.00
0 Arvustused

Sku: b2652

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Mobiiltelefoni Osad

Sildid: coil samsung aku, samsung ace4 aku, batery samsung mini, samsung galazy s5 aku, määratlemata püksid, galaxy noorte aku, juhul nutitelefoni ls, galaxy nite aku, dron s1 aku, g7105 g7102 aku.

Pea meeles, lahkelt: Teil on vaja professionaalset tehnoloogiat, et muuta sisseehitatud telefoni aku.Me soovitame, et te lähete mobiiltelefoni remonditöökoda installida.

Aku Tüüp: EB-B220AC Aku mahutavus: 2600mAh pingepiir: 4.35 DVC ühildub: Samsung GALAXY Grand 2 SM-G7106 G7108 G7108V SM-G7102

Kui te ostate toote, Kui midagi ebatavalist juhtub: sa ei ole saanud artiklites, või see ei vasta kirjeldusele, või muud põhjused, miks te ei ole rahul.Ärge jätke kommentaari neutraalne (või negatiivne) või avatud vaidluse lihtsalt, ärge kartke kirjutada, et saada ühendust minuga.Me teeme oma parima teenuse, et lahendada teie probleemi.Ma arvan, et hea suhtlemine on võimalik lahendada kõik.Jällegi, tänan teid väga palju.

Tootja:Agaring Aku päritoluriik: Hiina Pakendi spetsifikatsioonile: Lahtiselt Oluline: Uus Liitium-Ioon akud peavad olema TÄIELIKULT TÄIS ja TÄIELIKULT TÜHJAKS 2 kuni 3 korda, enne kui TÄIELIKULT KONDITSIONEERITUD.Palun pidage meeles, et uue Liitium-Ioon aku on täis tulemuslikkuse ja pikaealisus saavutatakse pärast 2-kuni 3-täielikku täis-ja tühjakslaadimise tsüklit.Pärast seda, kui te lähete kaudu 2 kuni 3 tsüklit, sa ei pea kunagi seisukorras aku uuesti!

Kõik kõne-ja ooteaeg on ligikaudne, kuna see sõltub vedaja võrgu seaded, signaali tugevus ja valitud funktsioonid.Kõne-ja ooteaeg on väiksem Analoog režiimis, nagu eespool märgitud.

Me laev oma punkte nii kiiresti kui võimalik pärast makse tegemist.Nagu me kõik teame, sest patareid on ohtlikud kaubad, tarneaeg puhas aku on enam kui tavapärane.Kui teil on küsimusi, transiidi, võite võtta ühendust meie klienditeenindusega igal ajal.Kui te ei ole saanud pakett pikka aega, see ei tähenda, et see on kadunud.Te olete jõudnud kohalikku postkontorisse või postkasti.Saabumise aeg on tavaliselt 30 kuni 50 päeva.Aitäh

  • Originaal või Mitte: Ühilduva
  • Aku Mahutavus(mAh): 2201mAh-2800mAh
  • Kvaliteet, Sertifitseerimine: ce
  • Brändi Nimi: agaring
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Ühilduva Brändi: Samsung
  • Mudeli Number: EB-B220AC