Tasuta kohaletoimetamine

Manus Mop Äraveo Elektrilised Mop Lukk Ja Mop Jaoks Dyson V15 V10 V11 V8 V7 Tolmuimeja(Koos Vee Pudel)

€112.06 €91.89

0
0 Arvustused

Sku: b29821

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodutehnika

Sildid: manus mop äraveo, rull juhataja, Tolmuimeja, dyson v12 tarvikud, dyson v10, dyson v11.

Pakendi Sisu:

1 * puhastushari

6 * kaltsud

1 * elektriline mopp

Non-marking pühkides: saadud vee puhul Dyson mopp tilgub otse microfibre padjad ja õiguslik padjad.Nr jäljed on jäänud ajal pühkides protsess, nii et saate selle eest Dyson aksessuaar enesekindlalt.Siiski pöörama tähelepanu paigaldamine veepaak, nii head ja põrand vajavad täielikku paigaldamist, muidu vesi ei saa veest tühjendada.

Energiasäästlik: võrreldes jaoks Dyson mopp välise veepaak turule, seal on väga kõrge uuendada.Pühkige kiirus: 380 p / min, rulli riba: 2000 p / min, reguleeritav automaatne vee väljalaskmine ja konfiguratsiooni rull-baar, on oluline upgrade jaoks Dyson hari, mis võimaldab puhastada põrand samal ajal tolmuimejaga.Naudid protsessi puhastamise teie kodus.

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

1 * vaheta lukk

[Ühilduvuse]: Meie klaasipuhasti pead on AINULT kooskõlas eest Dyson V15, V11, V10, V8, V7 (Loomade, Kohev, Absoluutne, Ekstra, Avastada Slim Kokku Puhas).Mis ei ole toote, täiuslik ühilduvuse ja kõrge kvaliteedi.Lihtne vahetada ja kasutada.

Intelligentne mopp: saate kontrollida vee kiiruse ja pöörlev liikumine.Kiirus padjad ja rull-vardad saab kontrollida Dyson vaakum mode, energia-kokkuhoid, automaat, tugev režiim.Isegi energiasäästu riik, saate tõhusalt vaakum ja puhas.Ei ole soovitav seda kasutada pidevalt, rohkem kui 30 minutit.

Manus Mop Äraveo Elektrilised Mop Lukk Ja Mop Jaoks Dyson V15 V10 V11 V8 V7 Tolmuimeja(Koos Vee Pudel)

Materjal:plastik

1 * pahteldus cup (juhuslik teovõime, ei võta nimetus)

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

värv:Nagu näha

  • Pinge (V): 220V
  • Aku eluiga: Puudub
  • Funktsioon: Märg ja Kuiv
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Sertifitseerimine: CE
  • Brändi Nimi: Cikuso
  • Võimsus (W): 50w