Tasuta kohaletoimetamine

Õie Printida Sidemed Peigmees Necktie Jaoks Pulmapidu Poisid Tüdrukud Kaela Pael Puuvill Necktie Meeste Naiste Kaela Kandma Meeste Lipsud Gravatas

€2.58 €1.42

5
1 Arvustused

Sku: b328456

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Rõivad Aksessuaarid

Sildid: dicky kikilips, julged mehed sidemed, w mens sidemed, euroopa meeste lipsud, kleit poisid loo, sipukad necktie, himym tore lips, kõhn necktie silmkoelised, poiste aluspesu pood, teeb poisid kleit.

1 toll = 2.54 cm, 1 cm =, milleks on 0,39 tolli

modname=ckeditor

2. Palun võtke meiega ühendust Belight.ee e-Posti.

3. Palun hoidke kõik originaalosad on vigastamata uuesti müüdava tingimus objektid.Tagasi saadetise maksumus on ostja vastutusel.

Kategooria: Lips/Necktie

Komplekti kuulub:1 tk 1 polybag

Laevandus

Ei sobi värvi

Tagasiside

Tagastamise Poliitika

Materjal: Puuvill+Polüester

Osakonna Nimetus Täiskasvanud

1. Me ei võta endale Krediitkaardi, T/T, Western Union, Tingdeposiidileping .(saate valida meetod, mis on kõige sobivam teile.Kaitsta oma huve, teie makse on ajutiselt valduses Belight.ee, ja ei tohi vabastada enne, kui olete oma tellimuse ning on sellega rahul)

Soe nõuanded:1,erinevuse Tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pildil.2,mis on Tingitud erinevatest mõõtmismeetoditest, Palun lubage 0-2cm viga.3,Toodete ole kastid.

Muster:Lilleline

Värvi erinevus võib olla tingitud muudest põhjustest, nagu näidikud, valgustus, taust, värv peegeldus, aga kui sa usud, et saamist punkt on vale värvi, palun võtke meiega ühendust, et näha, kas tagastada või tagastada võimalik.

Värv:19Colors

2. Me ainult laeva üksuste kohaletoimetamise aadressi saate kinnitada Belight.ee, nii et palun kinnitage, registreeritud aadress Belight.ee kodulehel on õige.

1. süsteemid on üldjuhul veetakse läbi kohe pärast makse on kinnitatud (Laup. & Päike.välja jäetud.)

Sugu:Mees/Naine

1. Tagasiside on väga oluline Belight.ee osta kogemus.Me usume, et sa saad nautida head ostja kogemus meile.Kui olete rahul oma ostu ja meie kogu teenuste, palun võta minut aega, et jäta meile positiivset tagasisidet üldine Üksikasjalikud Müüa Hinnang(DSR) 5-Star.

2. Kui te ei ole rahul kui te saate oma kauba, palun tagastada 30 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.

Tööaeg: KELL 9:00 - PM 11:00 , esmaspäev - laupäev Puuvill ja Linane Lipsud, Meeste Mood Klassikaline Mansi necktie Pulm 6cm Laius Slim G modname=ckeditor modname=ckedit modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor

4. Palun võtke meiega ühendust, enne kui te selle tagasi .

Võtke Meiega Ühendust

Tasumine

Õie Printida Sidemed Peigmees Necktie Jaoks Pulmapidu Poisid Tüdrukud Kaela Pael Puuvill Necktie Meeste Naiste Kaela Kandma Meeste Lipsud Gravatas

2. süsteemid vedada Hong Kong Air Mail või Hiina Post Air Mail Service.Tavaliselt kulub teil umbes 10-25 tööpäeva jooksul (välistada laupäev & pühapäev, riigipüha), et saada oma punkte.Palun võtke meiega ühendust esimesel kui te ei saa punkti rohkem kui 30 päeva.Täname oma arusaamist. 3. Samuti toetame kiire saadetis, mille "EMS" "DHL" "UPS" "TNT" "Fedex" (vaja täiendavat kulu).

1. Kõik meie toode on kontrollitud ja pakendatud heas seisukorras.

3. Kui teil on tunne, mis tahes insatisfaction, palun ka julgelt andke teada meile teise võimaluse see parandada, enne kui te otsustate lahkuda mis tahes neutraalne või negatiivne tagasiside.

1. Me ei aidata ja lahendada probleeme, kogu aeg, vasta tehakse 48 tunni jooksul.Kui te ei saa vastust, siis palun saata sõnum uuesti.

2. Kui sul tekib mingeid probleeme, midagi, võtke julgelt saatke meile päring ja me teeme oma parima, et aidata teil lahendada probleemi.

Suurus:Lips:145cmx6cm/22.5CMx22.5cm

Tootja:Gemay G. M

  • Brändi Nimi: Gemay G. M
  • Materjal: Puuvill
  • Toote Tüüp: Sidemed
  • Suurus: One Size
  • Mudeli Number: LD460
  • Sugu: NAISED, MEHED
  • Muster Tüüp: Õie
  • Stiil: Mood
  • Sidemed Tüüp: Kaela Pael
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Osakonna Nimetus: Täiskasvanud
Anonymous 2022-08-02

Väga tore materjal, suurepärane tehing ja kiire shipping, ma olen väga rahul, see lips.

5