Tasuta kohaletoimetamine

Ringi Mäng Juhtnuppu Mobiiltelefon, Jalas Tablet Android Iphone Metallist Nupp Töötleja Lihtne Kana-Ja Õhtusöök Iminapp

€0.88 €0.35

5.00
0 Arvustused

Sku: b35763

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Video Mängud

Sildid: gamepad bluetooth gameboy, taplet android juhul, ir mobiiltelefonid, 10tk 10 tolline cake box, firefox android telefon, hcipc itx emaplaadi, tark tüdruk mängud, asu mobiilne telefon, powkiddy android mängukonsool, suur nupp mobiiltelefonid.

2. Väike Ekraan Hõivatus: Võrreldes sarnaste toodete, meie mobile game controller vähendab kasutada mobiiltelefoni ekraani, väldib oklusioon mobiiltelefoni kaamera ja kaart mängus, ja see ei mõjuta osavalt mängu operatsiooni.

5. Väike ja Kaasaskantav: mäng vastutav töötleja on väga kerge ja saab teha ümber.Sellega saate nautida mängu igal ajal, igal pool.

Värv: kuldne ja hõbedane

3. Disaini Mõttes: game controller on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest.Nupp on valmistatud metallist, mis võib pikendada selle kasutusiga ja kiirema reageerimise kiirus.Koos elektrostaatiline induktsioon, kui te puudutage vallandada nuppu, ta reageerib kohe.

4. Lihtne kasutamine: Kasutades PUBG mobiil kontroller, mida saab kasutada oma nimetissõrme vajutage nuppu liigutada, pöörata, et eesmärk ja tulistada samal ajal.Teil on vaja ainult koht nuppu otse üle oskus nuppu ja seejärel puudutage metallist või silikoonist osa käivitamiseks oskus.

Pakkeleht:

Tehnilised andmed:

Mängu Kontroller*2

Materjal: vask ja silikoon

Kirjeldus: 1. Ühildub Mitme Mängud: Mõeldud mängud iPhone ' i IOS ja Android, nagu mängude jaoks PUBG, sest Noad Välja, Ellujäämise nimel Eeskirjade Royale, Kriitilise Ops jne.Nii kaua, kui mäng võimaldab kohandamine ja lohistades võtmete, saate mängida seda mobile game controller.

Kohaldatavad mudel: mobiiltelefonid ja tahvelarvutid

Ringi Mäng Juhtnuppu Mobiiltelefon, Jalas Tablet Android Iphone Metallist Nupp Töötleja Lihtne Kana-Ja Õhtusöök Iminapp

  • Brändi Nimi: Rondaful
  • USB: no
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • tugi: Dropship/Hulgi/Epacket
  • Liidese Tüüp: USB
  • Ühilduva Mark/Mudel: Puudub
  • Mudeli Number: Uus PUBG Mobiil Controlle