Tasuta kohaletoimetamine

Randme Toetamiseks Jõusaal Crossfit Kulturismis Käepaela Käe Randme Protector Traksidega Kaalu Tõstmiseks karpaalkanali Valu Kõõlusepõletik

€23.31 €11.66

0
0 Arvustused

Sku: b36193

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Sport Ja Meelelahutus

Sildid: artriit, karpaalkanali randme traksidega, splint, karpaalkanali.

HINGAV SEGU KVALITEETNE KANGAS: Mugav öisel ajal kasutada, või kasuta kogu päeva jooksul, Randme Traksid on valmistatud Kerge, Niiskuse-wicking Hingav ja Lateks-Tasuta segu kangas, mis tagab, käe ja randme jääb jahedas ja kuivas kauem kasutada.

Randme Toetamiseks Jõusaal Crossfit Kulturismis Käepaela Käe Randme Protector Traksidega Kaalu Tõstmiseks karpaalkanali Valu Kõõlusepõletik

PEHME JA TÕHUS: Meie premium vooder on nii pehme, et oma nahka, et sa ei märka, et see on olemas, aga sa pead olema kindel, et teate kasu.

LUKSUSLIK JA MUGAV: Me kasutab kõrge kvaliteediga materjale ja viimistletud väga mugav seljas kogemus ja muudab kindel, et see annab teile kiire valu, kas te tipite, mängimine, magamine, või teevad muid igapäevaseid tegevusi.

UNIVERSAALNE DISAIN: Sobib nii meestele kui ka naistele.Lihtne ja tugev kinnitus rihmad võimaldab traksidega sobib enamiku täiskasvanute käed koos kohandatava summa tihendamist kogu päeva mugavust.

Kõiki SÕRME LIIKUMINE: kui randme traksidega pakub suurt toetust randme, see ei tahtnud oma sõrme liikumist.Saate ikka nautida asju, mida sa tavaliselt teha, kui seda kohta.

  • Kohaldatava Inimesi: Täiskasvanud
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: Polüester, nailon
  • Mudeli Number: 1-GS-S101-KC