Tasuta kohaletoimetamine

Jõulud Palus Nukud Muusika Animeeritud Täidisega Põhjapõdrad Jõuluvana Lumememm Palus Mänguasjad Armas Kaunistamiseks Plush Mänguasjad

€17.66 €12.37

0
0 Arvustused

Sku: b382857

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Topiste & Palus

4. [ Täiuslik Pool Esemed ] Jõulud topis on täiuslik Jõulud, uusaasta -, Külmutatud-teema pooled, ja talvepäevad, peab-on teie Jõulud decor, tuues mõttes õnne ja coziness.

Jõulud Tantsu -, Plüüš-Nuku Muusika on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest töödeldud peen viimistletud, featuring delikaatne välimus ning suur vastupidavus, ideaalne partei asju ja kodus kaunistused.

Suurus: (ligik.)44*17cm/17.32*6.69 tolli

Aku mudel: 3 AA patareid (pole kaasas)

1* Jõulud Tantsu -, Plüüš-Nuku Muusika

Toote pakend: opp kott

2. [ Tuua Rõõmu ja Lõbu ] Täidisega jõulumuusika Mänguasjade vastu animeeritud disain tantsida ja laulda, powered by 3 AA patareid(ei kuulu komplekti), mängib lõbus ja meelelahutuslik muusika.

Toote materjal: plush + elektroonilised komponendid

Vaata rohkem toote detailid

Pakkeleht:

Nimi: Jõulud Tantsu -, Plüüš-Nuku Muusika

5. [ Hinnalised Kingitused ] Jagamise rõõm ja õnn on omavahel pidudel, Jõulud Palus Mänguasjad on edasitoimetamiseks oma parim puhkus soovib oma lähedastega, ideaalne kingitus oma sõbrad, naabrid, ja peredele.

Toote kaal: 350g

Kirjeldus:

1. [ Luua Meeleolu Jõuludeks ] Luua hubane Jõulud atmosfääri isikud, Jõulu -, Plüüš-Nukud on täis Jõulud ja talvel elemente, mille eesmärk on Jõuluvana, põhjapõder, ja lumememm 3 stiile saate valida.

Kirjeldus:

3. [ Parem Kvaliteet ] Jõulud Täidisega Muusikaline Nukk on super pehme, mugav, ilus, turvaline, täiskasvanute ja laste valmistatud kvaliteetsest PC materjalist ja flanell riie, parim valik teie Jõulud teenetemärgi kingitused.

  • Mudeli Number: Jõulud -, Plüüš-Nukud
  • nimi: Jõulud Tantsu -, Plüüš-Nuku Muusika
  • Soovitan Vanus: 12+y
  • Drop Shipping: tugi
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Täidis: PP Puuvill
  • Sertifitseerimine: 3C