Tasuta kohaletoimetamine

Anime Genshin Mõju Joonis Scaramouche Zhongli Kazuha Diluc Shikanoin Heizou Venti Xiao Akrüül Seista Mudel, Registreerimismärk, Laud Decor

€8.88 €4.44

5
3 Arvustused

Sku: b38810

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Ehted

Sildid: mõju joonis, genshin mõju relv, JOONIS, võtmehoidja, kujukeste, Anime.

Ilusat päeva!

Lugupeetud ostjad, Kui sul tekib mingeid probleeme, ostu käigus, võite meiega ühendust võtta igal ajal, saame hakkama.Kui teile paketti ja on küsimusi, võite meiega ühendust võtta, palun ärge andke meile halb kommentaarid ja vaidlused, me hellitada iga klient, me püüame oma parima, et lahendada probleeme, sa raised, siis palun andke mulle rohkem usaldust ja toetust meile.Samal ajal ootame teie tagasiside, mis aitab uscorrect meie puudusi ja julgustada meie tugevused, jätkame pakkuda kõrgema kvaliteediga tooteid ja teenuseid.

◆Toote Nimetus: Genshin Mõju Akrüül Seista Mudel ◆Toote Suurus: Kõrge umbes 15cm,paksus umbes 3-4mm ◆Materjal:Akrüül(Keskkonnakaitse Materjali) ◆Pakend:OPP Sõltumatu Pakendi ◆Toote Kirjeldus: 1. Stiil on moes,Ere värv, kolmemõõtmeline mõttes, ei pleegib/värvimuutus, ei ole kerge kriimustada. 2. Sobib kohta, kirjutuslaua -, Öö-tabel -, akna-ja muud kohad, nagu kodu kaunistamiseks väikesed kaunistused. 3.Seal on aprotective kile pind muster, palun rebige kaitsekile pärast kaupade ja installige seejärel,et mustrit on rohkem selge.Teadaanne: 1.Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv võib-olla veidi erinevad. 2. Me soovitame teil valida Belight.ee standard tarne, mis on kindlam ja kiirem. 3.Kui teie, et ei saanud paketti jooksul 60days,Palun võtke meiega ühendust.Me saadame teile uue saadetise tasuta või tagastame teile.

  • Sugu: Unisex
  • Ühilduvus: Kõik Ühilduvad
  • Metallide Tüüp: Puudub
  • Stiil: TRENDIKAS
  • Trahvi või Mood: Mood
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: Akrüül Kujukeste Seista Mudel
  • Toote Tüüp: Võti Ketid
  • Funktsioon: Tuju Tracker
  • Materjal: klaas
  • Metalli värv: Puudub
  • Kuju\muster: Nägu
Anonymous 2022-10-16

Ma tellisin kaks numbrit, pakk avati ja seal ei olnud piisavalt Alust. Müüja aitas probleemi lahendada! Ja saatis baasi muud paki! Kõik tundub väga ilus ja lahe! Ma pidin otsima natuke, kuidas panna see, et mitte murda ja siin on näpunäited: 1. eemaldada kõik kaitsekile. Arvud on täiesti läbipaistev ja nad on kaitsva kile mõlemalt poolt. See on tore, et võtta maha, ja sa võid kergesti leida seda, kui sa kraapima oma küünte läbipaistmatu pool. 2. flip sihtasutus. Jah, mustrit maha, nii et kunsti paistab läbi läbipaistva plastikust. Hoida joonis kaks külge ja vähese vaevaga see on aluseks! Tõde ümber teisele küljele, et ma ikka murdis sihtasutus vähe, kuid siiski terve ja ka täiesti hoiab joonis! Peal foto: Eelviimasel on filtrid. Viimane on ilma.

5
Anonymous 2022-12-24

Joonisel on šikk! Oli pikk tarneaeg ja ma juba arvasin, et see ei oleks tulnud, aga ei, kõik on edukas. Tänan teid väga palju müüja selle ilu

5
Anonymous 2022-12-07

Toode on väga hästi tehtud, tuli väga hästi pakitud ja saabus graafikust ees

5