Tasuta kohaletoimetamine

Riie Simulatsiooni Kroonlehed Pulmas lilleneiu Roosi Kroonlehed Pulm Teenetemärgi Kalle Roosi Kroonlehed 100 Tükki Pakendis

€0.13 €0.09

0
0 Arvustused

Sku: b393732

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Pulmad & Sündmused

Sildid: riidest kroonlehed riided, beaded pulm teenetemärgid, golden rose pedaalid, jooke pulm teenetemärgid, pruut lehe kõrvarõngad, roosi kroonleht ehted, cilvil pulm teenetemärgid, hip pulm teenetemärgid, mens pulm teenetemärgid, z pulm teenetemärgid.

1. Täieliku makse peab olema tehtud 7 päeva jooksul tellimuse. 2. Ostja on vastutav kõigi maksu-ja/või kohustus tasuda nende riigi poolt. 3. Aktsepteeritavad makseviisid: Praegu saab maksta kasutades Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi, pangaülekandega ja PayPal.Rohkem makse valikud on saadaval Belight.ee tulevikus.Edasiste maksete kohta küsimusi, siis palun vaata seda linki help.Belight.ee/payment_method.html see aitab teil.

[Toote nimi]: rayon roosi kroonlehed [Toote Spetsifikatsioonid]: 4.5 * 4,5 cm (per leht), on viga 0,5-1 cm käsitsi mõõtmine toote. [Toote materjal]: siidist riie [Kogus]: 100 tükki laotud [Toote Usage]: 1. Kui uustulnuk jalutab punasel vaibal, kui duši all saab kasutada nagu dušš lill tüdruk, umbes 10 pakki on vaja 2. Millega punane vaip, võite panna kiht punasel vaibal teha punane vaip absoluutselt romantiline.Sõltuvalt suurusest vaip, umbes 20-50 kotid on vaja. 3. Tee voodi, kasutada seda siseruumides, kuju seda kroonlehed, lisada unikaalne high-end õhkkond, et teie pulm tuba, vaja 3-5 tükki 4. Poseerib, erinevate südame kuju ja armastust kujundeid.Näpunäide: Eri monitorid võivad kuvada erinevaid värve, palun vaadake tegelikke värve.

Nõus tasu eest mis tahes kvaliteedi küsimus, Täies ulatuses tagasi ei võeta arvesse .Palun võtke meiega ühendust esimesel kui on küsimusi pärast saate üksusi. 1. Kaupu saab tagastada 3 päeva jooksul kvaliteediga seotud probleeme või vale üksused, kuid loomulikult me kontrollime kõike hoolikalt pärit toodete pakendamise ja kinnitage see on heas seisukorras.Kui praamist, me anname teile toetuse varsti pärast saame punkt. 2. Mitte kvaliteedi probleem tagasi, klientide vastutust saata ja tagasi kaupa.Me ei hõlma kõiki kaupu kahju eest, mis pärast kasutamist või kui tulemus vett kahju, mida raske meile müüa uuesti.

Tagasiside on väga oluline.Kui olete rahul meie kaupade ja teenuste kohta, palun jätke meile positiivne tagasiside.Kui on mingeid probleeme, siis palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivne või neutraalne tagasiside.Aitame sul lahendada kõik probleemid niipea, kui võimalik.Tänan!

K:Kui palju maksab laeva, et minu riigis?A:Mõned tooted on tasuta kohaletoimetamine ( me anname sulle mõned shipping tee valik, kui teete tellimuse mõned tooted peavad maksma laevandus tasu ( sa näed seda, kui sa teed oma järjekorras) Nagu DHL, UPS, EMS, TNT või muud liiki kiiresti kullerpostiteenuse me anda ka laevaliini kulud teid, kui teie teha tellimuse.Nagu teiste detail transpordi maksumus küsimus, siis võib lahkesti saata e-kirju meilt.Q:kas On olemas jälgimise numbri minu punkt?A:Jah, me laeva iga, et nende tracking number, saate vaadata saadetise staatuse kohta vastava kodulehel.K:ma olen edasimüüja, ma tahaksin osta mitu tükki oma toote, mida on hulgi hind?A:Tänan teid teie päringule, kui te soovite osta suures koguses, palun lahkesti saata meile, me tahaksime anda teile parima hinnaga, tänan!

Me peamiselt müüvad erinevaid stiile ja värve peakatet, sealhulgas peapaelad, kammid, juuksenõelad, peapaelad, vanikud ja nii edasi.Toetada hulgi-ja jaemüük, palun võtke meiega ühendust kui teil on vaja.Teretulnud konsulteerima.Kliendi rahulolu on meie teenuse eesmärk on tagada toodete kvaliteet on meie esimene eesmärk.Võtke julgelt osta, kui sa ei ole rahul, võtke julgelt meiega ühendust, me garanteerime teie rahulolu.Teeme oma parima, et sind aidata.Tänan teid väga teie usaldus ja toetus.

kujundid. [Märkused]: See kroonleht on väga kokku surutud, nii et kui vanemad on saada seda, mida nad vajavad, et hõõruda see läbi ise.Aga number on veel umbes 100 tükki, Veidi kallutatud; seal on palju värve valida.Tegeliku pildistamise kroonlehed paratamatult on kromaatilise aberratsiooni, ja mõned värvid on natuke burr.Palun ostu hoolikalt, kui teil on meeles.

Kui soovite määrata, laevandus meetod, palun maksta laevaliini kulud, Allpool on hinnata, kohaletoimetamise kiirus, oma viide.Aitäh!Postitus lennupostiga 15~60 Päeva 17track.net ePacket 7~20 Päeva 17track.net Belight.ee Standard Shipping 16~60 Päeva global.cainiao.com DHL Express 3~10 Päeva dhl.com EMS Express 5~15 Päeva 17track.net SF Express 5~20 Päeva www.sf-express.com Fedex Express 5~15 Päeva fedex.com Müüja Shipping Meetodi 15~60 Päeva global.cainiao.com Aramex 5~15 Päeva aramex.com Eespool kohaletoimetamise kiirus, vaid viide, hõivatud hooaeg, halb ilm võib põhjustada viivitusi.Post air mail, et Ida-Eruopean riigid, Lõuna-Ameerika riikides võib kesta kauem kui 60 päeva.Exress tavaliselt on kohandatud maksu küsimusi, sel juhul palun koostööd custom maksma tulumaksu. 1. Pakett laeva nii kiiresti kui võimalik pärast oma makse, Postitus lennupostiga võtab umbes 20-45days, mõned coutry võtab 20-60 päeva, EMS(7-15päeva),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 tööpäeva jooksul). 2. Üldiselt on Enamik tellimusi töödeldakse piires 1-3 tööpäeva jooksul.Kuid viivitus tarne juhtuks, kui meie ladustamine iga hetk muuta, kui vaja kiiresti, palun võtke meiega enne kontrollida varu.Tellimused peavad olema paigutatud 5pm EST või nad lähevad järgmisel päeval on äri. 3. Ei kinnita, Aadress ja Telefoninumber kus sa jäta meile.Telefoni Number on väga oluline, et postkontor võiks teiega aeg, seega palun kontrollige seda hoolikalt, et vältida tarbetut häirib ja kahjum võivad viia sind. 4. Kliendid vastutavad kohandatud tasud, import tasu ja aktsiisi maksud laadida oma maakonna, palun mõista.

  • Toote Laius: 5cm
  • Kirje Pikkus: 5cm
  • Materjal: Polüester
  • Toote Tüüp: roosi kroonlehed
  • Toote Kaal: 0.1g