Tasuta kohaletoimetamine

Mobile Suit Gundam Wing mängu cartridge Jaoks snes ntsc pal video mängu

€2.76

5
3 Arvustused

Sku: b40295

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Koduelektroonika

Sildid: mobile suit gundam wing mängu kassett, dreamcast sd adapter, snes uue super mario land, super nintendo, gundam, ninja kilpkonn.

Palun võtke minuga ühendust, kui kasutate Jaapani konsooli.Mitte kõik kassett on tasuta piirkondades.Toote valikud: Ainult Pal Kleebis : Ainult pal kleebis( ei kuulu mäng või koorega ) Ainult NTSC Kleebis: Ainult ntsc-u/c kleebis( ei kuulu mäng või koorega ) Pal Kassett: Ainult pal mäng kassett Ntsc Kassett: Ainult ntsc-u/c mäng kassett Kui teil on küsimusi või muresid,võtke minuga ühendust enne ostu.Kui seal on mis tahes liiki probleeme tellimuse palun võtke minuga enne lahkumist kõik typle tagasiside/reitinguid, et ma saaks leida lahendus probleemile.Pange tähele: See mäng ei tööta Retron 5(multi cartridge) ja Retro Friik süsteemid, kui nad on Android emulators, mitte riistvara.See töö Algse konsool ja muud ühe kasseti konsooli.Saame pakkuda palju mängu nimekirjad.Suur hulk tiitleid ei avaldatud.Kui soovid, et ka teised pealkiri, palun võtke minuga ühendust.

Inglise keel on vaikimisi keel.Kui teil on vaja teistes keeltes, palun võtke minuga ühendust.

  • Ühilduva Mark/Mudel: Nintendo
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Ühilduva Nintendo Mudel: Super Famicom, Nintendo Entertainment System
  • Brändi Nimi: DZQ
  • USB: No
  • Mudeli Number: Retro
Anonymous 2022-08-24

Kõik on täiuslik. Suurepärane müüja.

5
Anonymous 2022-08-27

See käru tundub ja näeb välja hea kvaliteediga. Gameplay töötab ilma küsimus. Suurepärane!

5
Anonymous 2022-12-07

Esimene, et selle müüja ja ma olen väga õnnelik, mängu mängib ja näeb kui ametlik! Ees kleebis on kenasti läikiv ja hästi trükitud, tagasi kleebis on matt ja tundub, ametlik, kõik on täiuslik! Saab tellimine rohkem millalgi!

5