Tasuta kohaletoimetamine

2tk katseklaasi Reisi Puhkus pillid Ehted Kaelakee pillid Elektrooniliste materjalide ja tarvikute Ladustamise Kasti

€0.63 €0.61

5
2 Arvustused

Sku: b41982

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni

Sildid: spice purgist tihendi, 6 vürtsi ladustamise kasti, vanik purk klaas, lv alma kott korraldaja, harry ladustamise kott, nokia box, vürtside riiul, purgid, kokku ladustamise pudelid-purgid, väljas reisi tarvikud, määratlemata püksid.

Toote kirjeldus: Kõrge kvaliteediga ELI ja USA kvaliteet standard Kogus: 2tk/lot 001 suurus : u. 10.5*10.5*2cm (4.1*4.1*0.8 tolli) 002 suurus : umbes 5.6*5.6*2cm (2.2*2.2*0.8 tolli) Tingimus : brand new Seda saab kasutada selleks, et salvestada kõrvarõngad, kaelakee, rant, sõrme sõrmus või teiste väikeste ehted, samuti kasutatakse ladustamiseks kalapüügi konks, kala meelitada sööt või muu väike tööriistakomplekt Me pakume parima kvaliteediga tooteid külalised, lihtsalt ootan, et järgmine võimalus on koostöö Meie eesmärk on teha pikk bussiness koos sinuga.Me garanteerime, et meie tooted vastavad järgmistele üldistele kvaliteedinõuetele: Täpne Teave ja Kirjeldused Me asjade tooteid, mis on omadused, funktsioonid ja spetsifikatsioonid vastavad kirjeldused ja pakendis.Tagasi Kirjeldus ootame vahetada positiivset tagasisidet.Palun andke meile positiivset tagasisidet ja kõik "5 Star", reiting, me tahame, et te.Kui mingil põhjusel me ei vasta teie ootustele, siis palun saatke e-mail tahes usa, jättes neutraalne või negatiivne tagasiside.Me teeme kõik, saate lahendada need probleemid.Firmast Meil on hea meel, et vahetada positiivne tagasiside.Palun jätke meile kõik positiivne tagasiside ja kõik "5 Star" hinnangud, me teeme sama teile.Palun ärge jätke meid tahes negatiivne või neutraalne tagasiside enne, kui võtate meiega ühendust, et probleem lahendada.Ta võitis 't aidata teil probleemi lahendada igal kiiremini, jättes negatiivse tagasiside, ainult ühendust meie professionaalne klienditeenindus aitab teil lahendada probleeme.Põhjused pakkumise, minu pood 1. Meil on väga paindlik ja mõistavad vajadust hoolitseda meie klientide 2. kõik kliendid oleks saada parimat teenust meiega igal ajal. 3. kui üksus ei ole sama, mis meil müüa, 100% lubadust 100% tagastame teile

  • Maitseained Konteiner stiilid: kate
  • Funktsioon: Varuta, Öko-Sõbralik
  • Kasutamine: Spice
  • Mudeli Number: h-6
  • Suurus: S(10cm以下)
  • Materjal: Plast
  • Tingimus: Täiesti uus ja kasutamata
  • Pakend: 2
  • Võimsus: 0-100ml
  • Tüüp: Ladustamine Pudelid Ja Purgid
  • Plastist Tüüp: Kõvast plastikust
Anonymous 2022-08-07

Kaup täielikult vastavad kirjeldus, saadetakse koos soodustust kupong, ma olen rahul, et. Ma soovitan osta temalt. Aitäh.

5
Anonymous 2022-11-20

Tugev ja kaunis

5