Tasuta kohaletoimetamine

ZEEWEII DSO1511G DSO1511E 120M 2,4-tolline Ekraan, Digitaalne Ostsilloskoop 120MHz Analoog Ribalaius Toetust Signaali Generaator Pihuarvutite

€127.43 €64.99

5
5 Arvustused

Sku: b42236

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Mõõtmise Ja Analüüsi Vahendeid

Sildid: ekraani digitaalne ostsilloskoop, osciloscope, ostsilloskoop auto, dso2c15, ds211, generaator ostsilloskoop.

Viide lainekuju: Lukustage voolu lainekuju ekraanil, ja tavaliselt uuenemine lainekuju see ei mõjuta.Viide lainekujud on kasulik ühe kanali ostsilloskoobid.Viidates lainekujud, saate lihtsalt võrrelda lainekujud kaks kanalit.

Tõusu aeg:

Power-supply: sisseehitatud laetav liitiumaku, 3,7 V, 3000mAh suur caparity, täis-laetud saab tagab pika tööaja.

FFT: FFT-d kasutatakse teisendada aega domeeni lainekujud arvesse sageduspiirkondade ja on laialt kasutatud harmooniline analüüs ja muudes valdkondades.Toetada kolme ekraan režiimid: logaritmiline, lineaarne ja muusika spekter.

Üksikasjalik analüüs: Pärast ravi lõpetamist, saate liikuda lainekuju vasakule ja paremale, et leida koht, youare huvitatud ja laiendada (reguleerida timebase) jälgida andmed ja analüüsida probleemi põhjus.

Laialdaselt rakendused: sobib mcu silumine, autode remont, kodumasina remonti, DIY elektroonilise konkurentsi, power-supply silumine, inverter, jne.

ARM+FPGA+ADC arhitektuur, koos 120M ribalaius ja 500M diskreetimissagedus, stabiilsem ja kõrgem precisions.

Omadused:

Mudel: DS01511

Ekraan: 2,4-tolline TFT LCD,

Riistvara lahendus: ARM+FPGA+ADC

Nimi: Ostsilloskoop

Resolutsioon: 320*240

Lainekuju salvestada/vaadata: Üks-nuppu, et salvestada ekraani lainekuju, sisestage lainekuju eelvaate lehele, kliki thumbnail jälgida kogu ekraani, ning kuni 250 lainekujud piecture saab salvestada.Soovimatu lainekujud saab kustutada.

Diskreetimissagedus: 500M

Varustatud 320*240 resolutsiooniga värviline TFT LCD ekraan, millel erksad värvid ja kõrge kontrast, näete andmed selgelt.

Kanal: 1

Specicifations:

See on mingi kvaliteedi ostsilloskoop, KÄSI+FPGA+ADC arhitektuur, koos 120M ribalaius ja 500M diskreetimissagedus, stabiilsem ja kõrgem precisions.Laialdaselt taotluse kohta mcu silumine, autode remont, kodumasina remonti, DIY elektroonilise konkurentsi, power-supply silumine, inverter, jne.Sul võib olla proovida.

Squarewave generaator: Kui upperside kohta ostsilloskoop võib väljastada reguleeritav squarewave kohta 3V amplituud, sagedus-korrigeerimine-vahemik on 0-2MHz, mille täpsus on kuni 0,1 Hz.Töötsükkel-korrigeerimine-vahemik on 1%-99%.Seda saab kasutada kalibreerimiseks uued sondid, sõita mosFETs) asendada kristallid, jne.

Aku: 1 * sisseehitatud laetav liitiumaku, 3,7 V, 2500mAh (komplektis)

Kompaktne suurus: kerge ja kaasaskantav, võib ka kasutada nagu kaasaskantav vahend kohapeal silumine.

Kõrge ribalaiuse: Kuni 120M ribalaius võib kergesti toime tulla mõõtmise testid erinevates valdkondades.

Toote kasutusjuhendit:https://www.mediafire.com/file/99lgoi71dtmryww/zeeweii-dso1511g_manual_en.pdf/file

Materjal: ABS

dso1511g on täiendatud versioon dso1511e, usb on muutunud TÜÜP-C, signaal, generaator ja video väljund on lisatud.

Ekspordi pilt arvuti kaudu USB-kaabli ühenduse kaudu, kasutaja-salvestatud lainekujud saab eksportida arvuti(kuni 50 korraga).Saate selle oma arvutisse kopeerida ja kasutada seda paberkandjal materjali, või saata seda teistele analüüsimiseks, et leida ja analüüsida probleeme.

Täielik vallandada: Trig režiim: Automaatne/Normaalne/Single; Vallandada tüübid: Tõuseb/Langeb, Vallandada tasemel: Käsitsi/Automaatne

Bandwidth: 120MHz

  • Digi Kanalid: 1
  • ON Aku Lahtivõetavate: No
  • DIY Tarvikud: ELEKTRILINE
  • Mudeli Number: dso1511g
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Ekraani Resolutsioon: 320*240 Pikselit
  • Bänd Laius: 120MHz
  • Ekraani Suurus: Puudub
  • Reaalajas Diskreetimissagedus: 500MSa/s
  • Brändi Nimi: ZEEWEII
Anonymous 2023-01-06

Lihtsalt saanud. Terved, hästi pakitud. Ei testi seda veel. Lihtsalt sisse lülitatud, et vaadata ekraani vasakus ja seda tasuta. Koostab pärast tööleasumist. Tänud müüjale.

5
Anonymous 2022-12-14

Nagu väga palju, näitavad kõik Kaasas Type C pesa, ja tuli võtmehoidja.

5
Anonymous 2023-01-07

kõik OK.

5
Anonymous 2023-01-05

Imeline ostsilloskoop. Ma ei maksustata tollile linna Curitiba müüja teatas pool summast, ega ma pead paluda tal seda teha. Ma valisin selle seadme, sest see käitub väga hästi ja stabiilselt kõrge sagedusega nagu foto, kus ma testitud 80 MHz kell LVDS signaali. Aku kestab üsna palju. Tip, ei olnud kalibreeritud, mul on vaja, et teha seda käsitsi, kuid protseduur on kiire, järgige juhend.

5
Anonymous 2023-01-06

Toimib väga hea, sobib Arduino, Esp32 jne. Ma juba kontrollisin PWM signaale seda..

5