Tasuta kohaletoimetamine

JaneVini Naiste Mood Faux Karusnaha Murrab Talve Pulm Mantel Etole Seksikas Leopard Pruudi Salli Jope Õhtukleit Karusnaha Wrap Varastas

€69.38 €39.55

0
0 Arvustused

Sku: b450114

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Pulmad & Sündmused

Sildid: pulm tütarlaste jakid, rihm õhtu pool, papillon valge pits, kohandada pulmapidu, meeste mantlid pulm, õhtu pool korterit, õhtukleidid florist, õhtukleidid kaalul, eta õhtukleidid, pluus mousseline tõusis.

3. Ei kinnita, Aadress ja Telefoninumber kus sa jäta meile .Telefoni Number on väga oluline, et postkontor võiks teiega aeg, seega palun kontrollige seda hoolikalt, et vältida tarbetut häirib ja kahjum võivad viia sind.

Lahkelt meeldetuletus:Palun järgige meie poest meie kodulehekülge, et saada rohkem soodustust.Aitäh.

Positiivne Tagasiside Tagasiside on väga oluline.Kui olete rahul meie üksused ja teenuste, palun postita positiivne tagasiside meie jaoks.Kui on mingeid probleeme, siis palun võtke meiega ühendust esiteks enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside .Me tegeleme teile, et lahendada kõiki probleeme ASAP.Aitäh!

Maksmine :

1. Täieliku makse peab olema tehtud 7 päeva jooksul tellimuse.

2. Ostja on vastutav kõigi maksu-ja/või kohustus tasuda nende riigi poolt.

Edasiste maksete kohta küsimusi, siis palun vaata seda linki help.Belight.ee/payment_method.html see aitab teil .

JaneVini Naiste Mood Faux Karusnaha Murrab Talve Pulm Mantel Etole Seksikas Leopard Pruudi Salli Jope Õhtukleit Karusnaha Wrap Varastas

4. 4. Kliendid vastutavad kohandatud tasud, import tasu ja aktsiisi maksud laadida oma maakonna , sest see on teie C ountry on Kohandatud Poliitika,palun mõista.

2. Palun võtke meiega Ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Meie klienditeenindus vastame teile võimalikult kiiresti.Olid siin, et aidata ja me eesmärk on lahendada küsimusi 24 tunni jooksul.Kui te ei saanud oma vastuse aeg, palun uuesti saata oma e-posti, meile ja me vastame teile võimalikult kiiresti.Täname koostöö ette.

1.Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.

1. Pakett laeva nii kiiresti kui võimalik pärast oma makse, Postitus lennupostiga võtab umbes 20-45days, mõned coutry võtab 20-60 päeva, EMS(7-15päeva),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 tööpäeva jooksul).

2. Mitte kvaliteedi probleem tagasi, klientide vastutust saata ja tagasi kaupa.Me ei hõlma kõiki kaupu kahju eest, mis pärast kasutamist või kui tulemus vett kahju, mida raske meile müüa uuesti.

Praegu saab maksta kasutades Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi ja panga ülekanne.Rohkem makse valikud on saadaval Belight.ee tulevikus.

Kohaletoimetamine:

2. Üldiselt on Enamik tellimusi töödeldakse piires 1-3 tööpäeva jooksul .Kuid viivitus tarne juhtuks, kui meie ladustamine iga hetk muuta, kui vaja kiiresti, palun võtke meiega enne kontrollida varu.Tellimused peavad olema paigutatud 5pm EST või nad lähevad järgmisel päeval on äri.

Palun võtke meiega ühendust esimesel kui on küsimusi pärast saate üksusi.

Tagastab:

Nõus tasu eest mis tahes kvaliteedi küsimus,Täies ulatuses tagasi ei võeta arvesse .

1. Kaupu saab tagastada 3 päeva jooksul kvaliteediga seotud probleeme või vale üksused, kuid loomulikult me kontrollime kõike hoolikalt pärit toodete pakendamise ja kinnitage see on heas seisukorras.Kui praamist, me anname teile toetuse varsti pärast saame punkt.

3. Aktsepteeritavad makseviisid:

Ostja Nõuanded

  • chals fiesta mujer: boolero fille mariage
  • Mudeli Number: pj18099
  • Technics: Rõivas Värvitud
  • boolero hochzeit: blouson femme
  • Osakonna Nimetus: Täiskasvanud
  • Toote Tüüp: Pruudi Ümbrised
  • Brändi Nimi: JaneVini
  • etole femme mariage: shrugs naistele
  • boolero negro mujer: karusnaha varastas
  • cape kleit: cape rüü de mariee
  • casaco noiva: faux karusnaha stola
  • Materjal: Polüester
  • bruidsjasje: pulm kleit cabo
  • estola pelo: etole mariage fourure