Tasuta kohaletoimetamine

Purcell 200MAH tasku mikroarvuti üliõpilastele, liitium patareid arvutid, 3.7 V mängud liitium-patareid, 461730 Rech

€11.93 €6.09

0
0 Arvustused

Sku: b456544

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Patareid

Sildid: liitium akusid, Digitaalne Patareide, tarvikud, varuosad, Koduelektroonika, 14430 aku, AKU 550MAH, MP4 Mängija Kõlar, Raku, pen Kaamera.

Tere tulemast Meie Poe, Kui teil on vaja p rendilepingu et,Aitäh!Nõuanded: Tere,sõber,pane tähele,Kui meeles ei osta,loodan, et saate aru,Tänud! 1. Enne ostmist palun veenduge, et teie masin, kas toetada seda batteryBattery mudel on sizeas kaua, kui sobiv suurus saab. 2. Akude Pinge 3,7 V-4.2 V on normalBattery Suurus ja Võimsus on viga rangeBut leiame sobivad sinu jaoks. 3. Kõige tüüpi akusid ei ole pritsida Aku ModelVoltageCapacityetc., NR Jaemüük BoxPacked Ohutult Mull Kott. 4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult. 5. Kui see punkt koos pistikuga palun ärge unustage meile öelda, milline pistik sa wantotherwise me saata kaup ilma pistiku teile.Omadused: 1. 100% bränd uus. 2. Kõrge kvaliteet ja suur maht. 3. Sisseehitatud kaitse circuit PCM puhul vältida üle laadimine või üle täitmisel. 4. Pakett sisaldab: 1 x TK liitium polümeer Taaslaetav aku.Rakendused 1. Aku on varustatud kaitsva plaat, mis on funktsioone, ennetades üle laadimine, üle tühjendamine, üle, vool, lühis, jne.. 2. See toode on peamiselt kohaldatakse MP3 MP4 MP5 GPS Navigaator PSP Bluetooth Mänguasjad DVR Kõlar Mikrofon Diktofoni Mobiiltelefoni Avarii Toide Tahvelarvuti mobiiltelefoni, PDA KAAMERA Power Bank DVD-EVD Smart Kellad E-raamatuid Sülearvuti Helikopter Elektrooniline Sigaret ja muude elektroonilised seadmed.

Aku ekspluatatsiooniomadustele test: ühe nädala jooksul pärast saabumist Pakkimine Graafika, suurus, värv peaks olema nõuetega kooskõlas GB/T 1912000 Pikaajaline hoiustamine: Pikaajaline mälu aku (üle 3 kuu) tuleks panna kuivas ja jahedas kohas.Ladustamine pinge on 3.8-4.1 V, ja ladustamise keskkond nõue on 6.6 Ärge demonteerige ega modifitseerige akut: aku on varustatud ohutuse kaitse circuit, et vältida ohtlikke olukordi.Kile pakendi Purcell aku on lihtne olla kahjustatud välimine asju terav, nagu nael, nõel, nagu positsioneerimine nikkel kile seadme jne..Kui aku on tõsiselt kahju, nagu elektrolüüdi lekke, lühise vahel positiivne plaat ja negatiivne plaat viib suitsu, rebend, sisepõlemis-ja muud anomaaliad Ärge asetage akut tulle või soojusenergia see: Ära kasuta tule, pliit või kuum koht (üle 130 kraadi Celsiuse järgi).Selleks, et vältida sulamis-isolatsioonikihi, kahjustada lühisekaitse funktsioon, või teha elektrolüütide tulekahju korral polümeeri sulab kõrgel temperatuuri, aku lühise, - ja siis paneb suitsu, rebend või põletusseadmete Välisõhu temperatuuri vahemik:

Pika tsükli elu ja ohutuse kõrge

Toote kasutamine

Üle tühjakslaadimise kaitse pinge 2.7 V + 0.1 V

Temperatuur: 23 + 3

-20 ° C ~ + 26 C, vähem kui üks aasta

Tüüp: liitium-Polümeer aku pinge: 3.7 V Mudel 461730 Mõõde: T:4.6Mm Maks.W: 17mm.Maks.H:30 mm max Võimsus: 200 (MAH) Aku mahutavus: See võimsuse viitab eelarve täitmisele heakskiidu andmise võime pärast riigilõivu (5.5), vastavalt standardile heakskiidu (5.7). 5 tsüklit on lubatud, ja kui heakskiidu võimsus vastab standardile, ta võib lõpetada Suurimat tasu pinge: 4,2 V Kiire laadimisvool: 2A Minimaalne heakskiidu pinge: 2.75 V Kiire voolutugevusest: 0.5 K mA Laadimine temperatuur: 0 ° C - + 45 ° C Heakskiidu temperatuur: -10 ° C ~ + 50 ° C ladustamisel Soovitatav temperatuuride 23 + 3 ° C Storage niiskus Transpordi temperatuur -20 C ~ + 60 ° C Standardi tasuta 0.2 C CC (konstantne vool) laadimise maksimaalne laadimise pinge 4,2 V, siis CV (pidev pinge 4.2 V) eest kuni laadimisvool on väiksem kui 0,01 C Standardi eelarve täitmisele heakskiidu andmine: 0.2 C CC (konstantne vool) heakskiidu minimaalne heakskiidu cut-off voltage 2.75 V elutsükkel: bassein kasutab test, aku mahtuvus (6.1) meetod salvestada heakskiidu võimsus, korduv 300 korda Iseseisev eelarve täitmisele heakskiidu andmine: Pärast standard laadimine (5.5), võimsus on salvestatud 28 päeva temperatuuril 20 + 5 kraadi, ja siis tühi standard heakskiidu (5.7) meetod sisetakistus: AC takistus oma AC 1KHz mõõdetakse alla poole eest seisukord Vibratsiooni katse: standard laadimine aku on fikseeritud vibratsiooni tabel, piki X -, Y -, Z-kolmes suunas vibratsiooni 30 minutit, amplituud 1,6 mm, vibratsiooni sagedus 10Hz~55Hz, iga minut, võta 1 hz Ülemäärane test: Pärast riigilõivu, konstantset voolu ja pidev pinge allikas on seatud 4.8 V ja vool on pidevalt küsitud 1C5A. 8H Üle heakskiidu test: Standard heakskiidu (5.7) järgneb välise 30 oomi koormus heakskiidu 24h Termiline šokk test: aku panna kütte-box ja temperatuuri (5 + 2) /min, kuni 120 ° C - 2 ° C ja 30 min.Lühise test: Pärast standard laadimine (5.5), lühike-circuit 1 tundi 100m oomi takisti Temperatuur ja niiskus test: Pärast standard aku, aku 40 - 2°.C, suhteline niiskus konstantne temperatuur ja niiskus kasti 90%-95% 48h kõrvale Visuaalne kontroll: Välimuse vead, näiteks praod, mõrad, lekked jne., ei tohi mõjutada tulemuslikkust aku Standard, test tingimused:

Hea ohutuse, ülemäärane kaitse üle tühjakslaadimise kaitse, üle praegune kaitse

Kaitse IC tehnilised parameetrid: ülemäärane kaitse pinge 4.20 V + V 0.05

Asendamiseks MP3, multimeeter, Bluetooth peakomplekt, MP4 mängija, GPS ja muud majapidamises elektroonikaseadmed aku (asendades kontrasti nii pinge on või 3.6 3.7 V, ei ole väiksem kui praegune esmane aku 30% saab, kui masin on suurema ruumi jaoks aku on parem)

  • Pinge: 3.7V
  • Brändi Nimi: yorwats
  • Kaitse: pcb
  • Tüüp: Standard Aku
  • Tingimus: 100% Uus
  • Teenus: Kauplus Garantii
  • Laetav: Jah
  • Kogus: 1tk
  • Kasutamine: MP3 / MP4 Mängija
  • Päritolu: Hiina
  • Mudeli Number: Polümeer aku
  • Pakett: Jah
  • Funktsioon: Laetav Aku