Tasuta kohaletoimetamine

Ghxamp Audio Võimendi STK419-110 50W*2 Steore Võimendi Juhatuse 6Ohm Sanyo Paks Film Klass H HiFi Home Audio Diy

€30.97 €25.09

5.00
0 Arvustused

Sku: b46684

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Koduelektroonika

Sildid: diy 3 võimendi, kääbus võimendi, sap15 võimendi juhatus, ghxamp punane, m3 võimendi juhatus, võimendi hifi maranz, võimendi advace, andriod auto multimeedia mängija, 1000 1 võimendi, hp toide lai.

Kõrgepinge REKLAAMI dual 35-25V, Madal pinge AC dual 25-18 .(võib olla ühtsed alused) Tavaliselt teiseste vajaduste 5-6 toide read.

Trükkplaadi mõõdud: laius 118mm * kõrge 45mm * pikkus 106mm

Sanyo STK on tuntud kui Sanyo Paks Kile.Kontrolli all, reguleerida heli ja kõrge-täpsusega semiconductor protsessi tootmise protsessi, see ei ole tase, et tavaline amatöör DIY mängijad võivad saavutada.Lisaks parema heli valdkonnas ja resolutsioon, madal sagedus tugevus on palju tugevam, mis vahe on professionaalsed sportlased ja tavalised mängijad!Need paksud-film ahelad on alati olnud kohandatud tooteid jaoks suur brändi audio tootjad, nagu BOSE, SONY,Euroopa Genelec ja muud Brändi !

Takistus :6 Oomi .

Väljundvõimsus: 50WX2 THD 0.2%

Võimendi mooduli saab paigaldada horisontaalselt või vertikaalselt, ja seda on lihtsam saavutada, multi-channel-funktsioon sobiva radiaatori.

Neto kaal: 0.15 KG.

Nõuanded:filter kondensaator on selle pardal on kasutatud lahti toode, mille kirjelduse 63V7000UF ja suurus 35X35mm.Neid ei ole palju filtri kondensaatorid selle suurus.

Võimendi moodul STK419-110 on klass H võimendi circuit, mis varustab kõrge ja madala pinge.Klass H kiip on kaks komplekti kõrgepinge ja madalpinge elektrivarustus, mis lülitab automaatselt sujuvalt vastavalt väljund power.Class H võimendi ahelad on suhteliselt hilja-etapil tooted ja nende disain näitajad esitama kõrgemaid nõudeid energia säästmine, signaali-müra suhe, heli valdkonnas ja muud näitajad.See seeria paks kile kiibid ei ole mitte ainult suurem, disain ja tootmine parameetreid, kuid ka parema kuulamise kogemust.See võimendi võib saavutada rahuldavaid tulemusi, lükates üldine raamaturiiulid või põranda kõlarid.

Toitepinge:

Müratase: üldine toon on soojem, heli on pehmem, treble laiendamine on suurem, kuid mitte karm, bass sukeldub piisavalt sügavale, ja elastsus on väga hea.Sanyo Paks Kile on mingi vooluahela vahel integreeritud ja diskreetne power võimendid.Selle peen töö ja suurepärane viimistletud on tugevam kui 3886 ja 7294.

STK419-110 50W*2 Steore Võimendi Juhatuse Klass H Sanyo Paks Film Audio Võimendi Moodul Home Audio.

  • Brändi Nimi: GHXAMP
  • Maksimaalne Võimsus Kanali Kohta: 50w
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Kanalid: 1
  • Pakett: Jah
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: Näiteks Sanyo Paks Kile STK419-110 50W*2 Steore Võimendi Juhatus