Tasuta kohaletoimetamine

Hi-Tie Uudne Disain Teal Blue Gold Paisley Õie Siidist Pulm Lips Meestele Kvaliteedi Hanky Cufflinks Nicktie Set Dropshipping

€6.20 €3.23

0
0 Arvustused

Sku: b473979

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Rõivad Aksessuaarid

Sildid: nick seo siid, must cufflinks sinine, sinine jersey necktie, cufflinks mehed kulla sinine, cufflinks sinine pruun, uk kaela pael, kulla mansett sinine, müts meeste nick, glittery meeste lips, helesinine cufflinks.

Päritolu: ShengZhou.Hiina Kromaatilise aberratsiooni Tõttu Kanga lõikamine ettevõtte seisukohti.Kui mansetinööbid muster võib-olla on ettevõtte kirje kirjeldus Belight.ee, kuid nad on ikka sobivad.Kui sul mõistus, nii please don 't osta!

Materjal: 100% kootud jacquard Silk

Nii Palun lubage meile võimaluse kõrvaldada mis tahes kahjulikku olukorda.Kõike saab lahendada ilma brigaad negatiivne tagasiside või avada mis tahes vaidlus Belight.ee.Nii siis Palun E-mail meile ja me püüame lahendada kõik probleemid!Klienditugi Me oleme siin, et vastata kõigile teie küsimustele.Teie rahulolu on äärmiselt oluline, et meile julgelt e-posti, meile, kui teil on küsimusi meie kaupade ja Me vastame ASAP. (24 tunni jooksul)

Pakend: Kaitsev ja Lihtne Pakkimine

Iga lipsu saab lisada neid tarvikuid,See sobib oma kõrge kvaliteedi elu.Lisa ostukorvi ning maksma neile koos.

2. Nagu me kõik teame, et Rahvusvaheline laevandus on vaja rohkem laevandus keeruline menetlusi, et nii riikide tolli -, transiidi-kriis jne., see võtab ilmselt rohkem aega oma punkte, et jõuda lõppsihtkohta.Palju Hindame oma arusaamist see kontrollimatu asi.Range tolli pindala: Itaalia, Saksamaa, Austria, Kanada, Brasiilia, Argentina, Venemaa...

Tootja: Hi-Tie

Seisukord: Päevavalgus lamp (Võtta materjale objekti)

Disainer: Itaalia

2. 15 - päeva - hiiglane tarnitud kuupäeva.Nii Palun saatke foto punkt kahju valdkonnas e-posti teel, kui see ei ole inimese tehtud kahju või füüsilist kahju, asendame uuega, või maksame 100% raha!Me toetuse maksmise kaudu Tingdeposiidileping elementi tuleks tagasi selle algne seisukorras.Tagasiside Midagi alla 5 tärni meie Üksikasjalikud Müüja Reitingut mõjutab meie seisab Belight.ee.Kui teil on tunne me ära teeninud vähem kui 5 tähte Midagi, ärge andke meile teada, enne kui jätate teie tagasisidet, et saaksime oma muret. (Negatiivne või Neutraalne Tagasiside ei saa lahendada mingi probleem).

Disainer: Itaalia

KASULIKUD NÕUANDED: Halva käsitlemise oma väärtuslikku siidist lipsud on hävitada oma välimust.Õrnalt sõlm ja unknot teie sidemed.Lase neil puhata pärast pikka päeva seljas.Et Volte saab kergesti eemaldada, hoides teie lips kitsa lõppu, rolling see ümber oma rusikas, siis oli brigaad.Saada keemiline puhastus, kuna see võib hävitada teie sidemed.Muidugi, see 's parim, et ise palju sidemeid, nii et puhastamine pole vajalik.

2. Me saata oma üksused "vastavalt TINGDEPOSIIDILEPING Makse Aadressi, nii siis Palun veenduge, et teie TINGDEPOSIIDILEPING Makse Aadress on õige.Aadress koos Tel Number on teretulnud shipping.Me don 't ei ole mingit vastutust vale Aadress!!

Materjal: 100% kootud jacquard Silk

Toote Spetsifikatsioonid Seisukord: Täiesti Uus Siltidega,

Pakend: Kaitsev ja Lihtne Pakkimine

3. Selle Kiirendatud shipping (express shipping), EMS on vaikimisi laevandus meetod.Kui soovite kasutada FedEx või DHL, teil on vaja minuga, et kontrollida olnud teie aadress on kõrvalises piirkonnas või mitte, ja kontrollige olnud Köide kaal on raskem kui selle tegelik kaal, sest kaug-ala aadress või Köide kaal on raskem, sa pead maksma extra kanaleid..Kui sa tahad rahvusvahelise Express post, nii palun võtke meiega ühendust.Me ei saa võtta endale mingit vastutust mis tahes kohandatud hilinemise või tulumaksu.Põhjus on, sest transiidi ajal on väga sõltus poolt osutatavate Postiteenuste (välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal) Tagasipöördumise Poliitikat Me teeme oma parima, et teenust meie klientidele parimat, et Saame!!!!

1. Oma raha hoitakse platvorm, kuni sa kinnitavad kauba kättesaamist, ja alles pärast, et raha vabastatakse, et müüja.Sul on kaitstud 100% turvaline!!

Meie tööaeg on: alates ajast alates 9. KELL 6 PM (esmaspäevast reedeni, välja arvatud juhul, Puhkus);Nii Palun aru, kui aja erinevus meie kahe rahva vahel, Me asuvad Hiinas, meie praegune aeg on nagu on sätestatud allpool: Meie aeg = PDT aeg + 15 tundi, = UTC aeg + 8 tundi, = BST ajal on + 7 tundi

Seisukord: Täiesti Uus Siltidega,

Suurus: 59.06"(150cm) pikk ja 3.35"(8.5 cm) Laius

Päritolu: Sheng Zheng .Hiina Hi-Tie Uudne Disain Teal Blue Gold Paisley Õie Siidist Pulm Lips Meestele Kvaliteedi Hanky Cufflinks Nicktie Set Dropshipping

Probleem aberratsiooni: selleks, et kuvada mõju kaupade, meie kaubad on kõik tulistada alla fotograafia valgustite, mis on madalam aberratsiooni tasandil arvesse, Et minimaalne väärtus.Selge, kuna eraldusvõime suhe turundajad displayers kui olemasolu minut aberratsiooni on paratamatu.Ükski on - line müüja saab selle probleemi lahendada.Kui teil on eriti mures aberratsiooni, kas olla ettevaatlik, kui olete osta kaupu või võtke ühendust meie klient server!Makset TINGDEPOSIIDILEPING on ainus viis, kuidas me võime saada makse.Tasuda saate kaudu

Seisukord: Päevavalgus lamp (Võtta materjale objekti)

(3) maksu-duty, ostja peaks ise tasuma!!Laevandus 1. Me laev maailmas.Välja arvatud Kohaletoimetamine Itaalia...Me tavaliselt laeva jooksul 1-2 tööpäeva tunnuste kustutatud makse. (välja arvatud pühad), "1-2 päeva" on käitlemise ajal mitte seotult aeg, nii please don 't saage valesti aru.Enne makse, peate veenduge, et teie makse shipping aadress on õige.Tavaliselt Me laeva nii kiiresti kui võimalik, kuid Me saame' t lubaduse tegelik kuupäev võid saada, sest kui kiirus ja poliitika kohaliku tolli (kuna saadetis on tehtud kolmandatele isikutele).

  • Sugu: MEHED
  • On-Kohandatud: Jah
  • Brändi Nimi: Hi-Tie
  • Suurus: One Size, 59.06''(150cm) in length and 3.35''(8.5cm) in Width
  • Sidemed Tüüp: Kaela Pael
  • Funktsioon 3: Corbatas Para Hombre 2018
  • Saab Wholesaled,Dropshipping,Custom: Jah
  • Stiil: Mood
  • Lipsu Komplekt: Lipsu Komplekt (Kaela pael+tütarettevõtjate/Tasku Väljak +cufflinks)
  • Kasutatud: Äri Mehed Pulmapidu Iga Päev Tarvikud Ülikond, Särk Necktie
  • Muud värvi kauplus: Punane/Sinine/Must/Valge/Kollane/Coral Pink/Roosa Punane/Oranž/Lilla
  • Materjal: Silk, 100% Siidist Lipsud, Meeste Lipsud Komplekt
  • Osakonna Nimetus: Täiskasvanud
  • Muster Tüüp: triibuline
  • Muud Pattern: Triibuline/Geomeetriline/Paisley/Tahke/Lille/Ruuduline/Uudsus Cravat
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Värv: Must Kuld Sinine