Tasuta kohaletoimetamine

Moes Armas Uus Stiil Underskirt Pruudi Petticoat Pall Kleit Petticoat Tülli, Valge, Suurus Üks Suurus

€8.87 €7.54

0
0 Arvustused

Sku: b4900

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Pulmad & Sündmused

Sildid: läikiv kohev seelik, teksad underskirt, semi merineitsi petticoat, naiste silk petticoat, pruudi koguda seelik, määratlemata püksid, lo petticoat, mitmekihiline pikk seelik, peticoat pulm kleit, värvikas tülli petticoat.

Kui mõni neist ei vastanud teie muret, võtke meiega ühendust läbi "MINU TEATED"

1 x Petticoat (Vali värv)

1.Muuda Aadressi - Kui te taotlete, et muuta teie aadress, palun andke meile teada enne tähtaega.Muidu, oma tellimus saadetakse aadressile, et teil esitada oma tellimus postiaadress.

MAKSED

3.Said Vale kauba/Mitte nagu Kirjeldatud - Me oleme inimesed ja meil aeg-ajalt endale vigu, kuid me oleme huvitatud, et neid parandada, nii, et ostja eelistab.Kui üksus sai oli vale või ei ole sama, mis on näidatud toote videod fotod, me nõuda, et te saada tegelik photo/s punkt saanud, koos selle pakendi (näitab silt pakendil).See on meie SOP, meil teatud ja salvestada eesmärgil.

RAHVUSVAHELISTE tellimuste, palun teatavaks, et me ei saa tagada täpse tarneaja.See võib erineda sõltuvalt teie kohaliku tolli/postkontoris määrused.

4.DOA/Kahjustatud Saamisel - Oleme kindlad, et meie kaubad on nõuetekohaselt pakendatud enne shipping vältida kahju kohta punkt.Juhul kui te ei saanud kahjustatud objekt, mis võis olla põhjustatud shipping, palun saatke meile pildid on saadud punkt koos selle pakendi (näitab silt pakendil) usa kontrollida ja aruande kohe meie laevanduse osakond, nii et nad saavad võtta täiendavaid meetmeid.

Pakett Sisaldab

TINGIMUSTE JA TAGASTAMISE KORD

2.Tühistatud Tehingute puhul - Me saame tühistada tehingud, lihtsalt andke meile teada, et saaksime protsessi kohe.Me ei saa tühistada, kui juhul kui kirje on juba veetud.

KOHALETOOMISE INFO

Palun võtke meiega ühendust, kui vajate täiendavat abi ja me hea meelega teid aidata.

Makse on aktsepteeritud kaudu Belight.ee Alipay ainult

5.Defektne Kokkusobimatu - Me saame oma üksused lahtiselt, nii et seal on väike võimalus, et mõni neist oleks vigane.Me nõuda, et te saada meile foto/s üksuse saanud ja ka teie algne objekt (vastuolu küsimused), seega saame võrrelda elementide ja viia ellu vajalikke tegevusi.Kui teil on tunne, nagu te soovite toote tagastada, siis palun andke meile teada tõttu, nii et saame pakkuda RMA juhiseid.

  • Osakonna Nimetus: Täiskasvanud
  • Toote Tüüp: petticoat
  • Materjal: Stretch & Spandex, nailon, Polüester, Spandex
  • Technics: Lõng Värvitud
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: VINOPROM
  • Mudeli Number: petticoat