Tasuta kohaletoimetamine

Noad Vitriin Akrüülist Noad Vitriin, Ladustamise Noad Vitriin Hammas Akrüül Noad Laua Vitriin

€8.20 €5.74

0
0 Arvustused

Sku: b49183

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni

1. Kuna valgustuse mõju ja võttes pilt nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

1. Valmistatud läbipaistvast akrüülist, noad ekraani omanikel on piisavalt paksud, et hoidke oma noad stabiilselt, ja ei ole lihtne murda või ümbermineku; veelgi enam, nad on loodud koos sakiliste servadega, mistõttu on mugav koht oma noad

5.【Ulatuslikku rakendamist】, Lisades rohkem oma kodu decor, Akrüül Noad vitriin on ideaalne elutoas, või näitus ja on ideaalne köök, söögituba jne.

Nimi: noad vitriin

Materjal: Akrüül

Värv: Läbipaistev

Sobib: liblikas noad, pistodad, tasku noad, puu-noad ja muud väikesed noad

Kirjeldus:

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Kirjeldus:

3. Akrüül-noad seisab saab laialdaselt igapäevaelus; Nad võivad olla ideaalsed abilised elutoas, magamistoa -, näituse -, köögi -, uuringu -, restorani-ja nii edasi, praktiline ja esteetiline, lisada rohkem võlu, et kodus decors

noad vitriin(noad ei kuulu komplekti) *1

4.【Praktiline Modelleerimine Disain】Teha oma elu mugavamaks, Akrüül Noad Stand on varustatud praktilise uuenduslik disain turvaliselt ühendatud kolm vardad, mis on sile ja .

Paksus: umbes 3mm

Toodete Nimekiri:

Märkused:

2.【Säästa Isegi Rohkem Ruumi】Parandada ruumi kasutamise säästa rohkem ruumi, Noad Seista Ekraan on sisseehitatud klambripealisega pleisse kombinatsioon, mis mahutab kuni 5 väikest noad ajal.

Vaata rohkem toote detailid

1.【Hea Kvaliteediga Materjalist】Noad vitriin, mis on valmistatud range valiku läbipaistev akrüül lõng on vastupidavuse ja kulumiskindluse ja ei ole lihtne murda või ümber minna.

3.【Lihtne Paigaldada】Lihtne paigaldada nugade hoidik, Ekraani Omanik Noad lihtsalt kasutab väikest kruvikeerajat (ei kuulu komplekti) ja kinnitub klambrite ja kruvidega mõlemalt poolt.

Suurus: umbes 19.7*17*12cm/7.76*6.73*4.72 aastal

2. Lihtne kasutada: paigaldada noad omanik seista, sa lihtsalt vaja kasutada väike kruvikeeraja, et kinnita mõlemad pooled koos klambrite ja kruvidega, lõpuks koht aluse sileda pinna, nagu tabelite või kapid, mitte istuvad liiga palju aega või energiat.

  • Päritolu: Mandri-Hiina