Tasuta kohaletoimetamine

Seina Riiul Puidust Ujuvad Riiul Seina Kaunistamiseks Multifunktsionaalne Ladustamise Omanik Seina Riiul Hammas Dekoratiivsed Köök/ Magamistuba

€27.73 €19.97

4.33
3 Arvustused

Sku: b51626

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: kaunistused

Sildid: kiirendamine seina kaunistamiseks, paks decor, aome magamistuba teenetemärgi, antiik seina kleebis, natuke magamistuba decor, elutuba teenetemärgi agiteerima, silikoon veini rack omanik, teenetemärgi chambre araabia, määratlemata püksid, ford focus gear shift knob.

1,Objekte kontrollitakse ja pakendatud ning enne, kui me saadame neile ,veenduge, et meie kliendid on saanud heas seisukorras.

【MOODNE ja VASTUPIDAV】

Kandevõime on kuni 45lbas.Täiel määral ära kasutada ruumi.Suurepärane koht, kuhu panna šampoon, konditsioneer, dušš geeli, köök tarned, kollektsiooni, fotod, raamatud, mänguasjad, teoseid, trofeed, väikeste taimede ja nii edasi.

【RUUMI MASTER】

Pakkeleht: 1 set

Mingi probleem,võtke meiega kohe.

Seina Riiul Dekoratiivne Metallist Puidust Maamees Ujuvad Riiul Ladustamine Köök, Vannituba Rätik Raami Multifunktsionaalne Ladustamise Omanik

Kui sa oled rahul meie toodete,palun jätke soodne kommentaar meiega.

Lihtne konstruktsioon koosnes tahke -, niiskuse-tõend ja kuumuskindel Paulownia puidust lauad, tööstus-matt metallist sulgudes koos kaitsvad piirded ja rätik omanikud.

Saadetise Pakend

See on populaarne stiil jaoks riiulid .Meil sai see kena tagasiside kliendilt.Nad on rahul selle seina riiul!

Ostja Lugemine

2,Tavaliselt on vaja 24 tunni jooksul Belight.ee, et auditi raha pärast seda, kui olete tasunud oma tellimuse,me saame tegutseda ainult oma, et pärast rahalise auditis.

Tasumine

1,Me aktsepteerime Visa/Master Card/Boleto/WebMoney/QIWI Rahakott/Panga Ülekanne.Võtke Meiega Ühendust, Kui Teil On Mõni Küsimus, Kui Maksad.

Suurus:16.5 X 5.5 tolline/42x14cm

2,hind ei ole sealhulgas Custom Duty,Kaug-Ala Tasu või muud makstavad Tasud kullerile.Peate maksma 30USD rohkem kui teie aadress on kõrvalises Piirkonnas.

POPULAARNE STIIL

Me garanteerime kõrgel tasemel klienditeenindust ja püüdma 100% rahulolu!

【MULTIFUNKTSIONAALNE】

Kaal:950g

3,Me ainult laeva kinnitas, et.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

Vannitoas, see mahub tualett-tarbed ja käterätikud.Köögis, see mahub maitse pudelid ja konks nõud.Magamistuba, saab seda kasutada nii öökapid, ja see mahub kaunistused ja igapäevased toimingud.See on ka ideaalne elutoa -, kontori-jne.

2,Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege,palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed peavad olema täidetud.

4,Teenuse transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda,eriti pühade ajal.

Materjal:Metall+Puidust

Tagasiside

5,Kui sa ei ole saanud oma maatükil eeldatav tarneaeg,palun võtke meiega ühendust,me jälgida saadetise ja vastuse saate kiiresti.

Palun arvestage, et mingit toetust antakse samal viisil, et ostja makstud meile.

1.Eespool Tarnekuupäeva On Ainult Viide, Mõnikord On Hilineb Pühade Ajal, Festivalid,Halb Ilm, Tolli Jne.

  • Stiil: Retro ja Nostalgiline/Vana Mööbel
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Paigaldamine: Seinale Paigaldatud
  • Materjal: Orgaaniline Materjal
Anonymous 2022-11-24

Hea toode, kuid pidage meeles, iga pakett koosneb ainult üks riiul.

5
Anonymous 2022-10-05

Päris riiul rahul, aitäh

4
Anonymous 2022-12-23

Seal olid kriimud see, mida on vaja teha paremini pakendeid kui mull film. Kuid te ei saa tõesti seda näha, nii et see on okei. Tarne saabus kiiresti.

4