Tasuta kohaletoimetamine

Ise karmistamist Meetme Lindi 150cm/60 Tolline Keha Talje Hoida Sobib Õmblemine Rätsepa Mõõtmise Vahendid Automaatne Teleskoop Ringi Valitseja

€4.06 €3.66

5
1 Arvustused

Sku: b51753

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Mõõtmise Ja Analüüsi Vahendeid

Sildid: milwaukee uus, räni mõõdulint, telescopio dobson teleskoop, suur mõõdulint, määratlemata püksid, ds5 signaal lamp, vastupidavamad arvesti, xiomi mõõdulint, puutöö vahendid, sulam valitseja.

need mõõdulindid on väga sobiv mõõtmiseks kehaosa, nagu käsi, reite, talje -, rinna-ja rohkem, willprovide sa täpseid mõõtmisi,võib kohaldada ka riide mõõtmine, õmblemine mõõtmine ja nii edasi, kaasaskantav kasutada ja ei võta palju ruumi

Uus Disain, mis Vastavad Kõigile Teie Nõudmistele. ✔ Hea täpsus vastab teie nõuet. ✔ Ergonoomiline käepide, lukk pin-kood ja pakiruumi omadusi, mõõdulint. ✔ Suur klaaskiud materjal muudab selle pehme ja vastupidav. ✔ Dual pool selge printimine on lihtne kasutada.

Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis kuvatakse pilt.

▶ Täpne Mõõtmine

Lükake nupp sisse ja pin-koodi lukustuse, et saada kõige täpsemat ja õdus näidud pin-kood lukustub ja saate tõmmake teibiga, et saada parim lõpuni.Push-nuppu sisse-ja lukustamise funktsioon tagada asjakohane mõõtmine ja hea täpsus.

▶ Vastupidav materjal

Ergonoomika ja kaasaskantav disain,aitab teil kasutada kergust mõõtmiseks.Ja see on lihtne salvestada kuskil : kummut, laud, sahtel, jõusaal ja rohkem.

Naudi meie Ise-karmistamist Meetme Lint, mis muudab teie meetme lihtne ja täpne.Selle mõõdulint keha saab saavutada keha kuju, kui oled ajal jõusaal töö-out või dieeti.

KIRJELDUSED

PEAMISED OMADUSED

-Louis Gatto

Meie Ise-karmistamist Meetme Lint on suured ja selged märgid nii tollid ja sentimeetrid.Nad on suurepärane õmbleja, õmblemine, käsitöö, keha mõõdud ja rohkem.

Tänu manual mõõtmise, palun võimaldavad kerget mõõtmine kõrvalekaldeid.

▶ Lihtne Kasutada

▶ Selge Ja Lihtne Lugeda

▶ Laialdaselt kohaldatav

☺ Pikkus mõõdulint: 150 cm/59 tolli

☺ Materjal: ABS+Klaaskiust

☺ Toote Kaal: 50 g

☺ Pakendi Sisu: Self-karmistamist Meetme Lindi x 1 MÄRKUS

Valmistatud pehme ja paindlik lisatasu materjali, lindi pikkus ei venitada või deformeeruda, vältida vigastusi või lõikab.pehme mõõdulint on paindlik ja kaasaskantav, kerge kasutada, tagab hea mõõtmine ja pikk kasutusiga.

Kui teil on kunagi proovinud mõõta oma käe või jala lihased on regulaarselt mõõdulint -siis sa tead, kuidas kohmakas ja ebatäpne, et protsess võib olla.See kena väike tootele saab seda teha täpselt snap!See sisaldab ka push-nuppu, rull-up funktsioon, et korralikult rullides üles mõõdulint sisse välja ladustamiseks.Toode on hästi tehtud ja tundub mulle meeldib see viimane. ...Kena!

  • Sertifitseerimine: CE
  • Brändi Nimi: isfriday
  • DIY Tarvikud: Puidutöötlemine
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mõõtepiirkond: muud
Anonymous 2022-10-13

SUUREPÄRANE TOODE.

5