Tasuta kohaletoimetamine

Lehepuhur Vaakum Kott Aed Tõmblukk Pakettaknad Ladustamise Kotid Muru Hoovis Shredder Tolmu Kogumine Dustproofs Cleaner Tarvikud

€4.21 €2.49

0
0 Arvustused

Sku: b52661

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni

Sildid: ajalehe leaf kott, kilpkonn leaf kott, wresth ladustamise kott, aed raisku kott, kuld puhur, lehepuhur vaakum nz, artficail ice cube, kuidas toro lehepuhur, zipler ladustamise kott, barware ice cube.

4. Lai rakendus vahemik: ülemine osa ladustamise vaakum kott võtab sulgemine ja pitseerimine disain, mis sobib kõige leaf puhurid.Kui ladustamise kott on täis, saate avada alt lukuga, et seda puhastada üks samm.

Pakendi kaal: umbes 90g

Palun mõista, et toode on kromaatilise aberratsiooni tõttu mõjutada valgustus ja pildistamise nurk.

Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!Seal on nii palju kasuliku ja odava toote meie poest.Kui teil on vaja rohkem see kirje ,võite meiega ühendust võtta.me anname teile meie parim hind.Jäta oma sõnum!

Lehepuhur vaakum kott, veekindel kamuflaaž aed kott, tolmu eemaldamise leaf seeria, muru purustaja, asendamine ladustamise kott, koristaja, aiatööriistade

Materjal: Oxford riie

1*Leaf kott

Pakendi suurus: umbes 25 * 21 * 3cm

Märkus:

5. Toote mõõdud: pikim ava läbimõõt on umbes 11cm/4.33 cm kõrge.Suurus ühel pool on umbes 60 cm (23.62 cm ja suurus teisel pool on umbes 35 cm/13.78 tolli.Pikkus on umbes 44 cm/17.32 tolli ja ühildub enamiku lehtede puhurid.

kirjeldada:

1. Korrosioonikindlus: ladustamise vaakum kott lehepuhur on valmistatud Oxford kangast, mis on pikk eluiga ja madal kahju määra.Ventilaatori vaakum ladustamise kott on hea temperatuuri jõudluse ja hea korrosioonikindlus.

Põhipunktid:

Funktsioon: Koguda punkte

Kategooria: Väljas Leaf Ladustamise Kott

Värv: must, kamuflaaž

Toote suurus: umbes 60 * 44 * 35cm

Tänu käsitsi mõõtmine, seal on vigu toote mõõtmed.

Pakett sisaldab:

2. Pehme ja tõhus: kangas puhutud lehe vaakum kott on kõrge poorsuse, pehme käsi tunne ja kõrge lehtede koristamine tõhusust.

3. Lihtne puhastada: vaakum ladustamise kott lehepuhur saab hakkama palju prügi, on mugav kasutada ja hooldada, ja on lihtne puhastada.

  • Muster: Korter Tüüp
  • Materjal: Oxford
  • Tüüp: Ladustamise Kotid
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Funktsioon: Kokkuklapitavad, Varuta
  • Spetsifikatsioon: Other
  • Mudeli Number: Lehed kott