Tasuta kohaletoimetamine

GE RCV1 Universaalne Vastuvõtja garaaž ukseavaja DC/AC 12V/24V 433mhz universal väline vastuvõtja

€24.01 €12.49

0
0 Arvustused

Sku: b53168

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Turvalisus Ja Kaitse

2.Väljund kanalid: 1/2/3/4 kanalite vastuvõtjad on saadaval

7. Tingimused:juhtseade automaatse seade peab olema pistikud seina lülitid ja 12V/24V toide.Vastuvõtja saab juhtmega kõige saadaval garaaži ukse mootorid ka kõige sõiduteele Värava mootorid, mis tegutsevad 12V või 24V.See on lihtne paigaldada ja on suur saamist vahemikus kuni 50 meetri kaugusel puldiga, ka see vastuvõtja on võimelised talletama kuni 500 puldiga saatjad jooksva kood tehnoloogia.Vastuvõtja muutub edastava-koodi iga kord, kui seda kasutada ja kellel on kuni 1,2 Miljardit koodi kombinatsioone.See on üks maailma turvalisemaid ühik ümber oma turvalisuse ja oma meelerahu!Traadita wall mount (kahe kanali saatja) ja pihuarvutite puldid (nelja kanaliga), võimalik mitu ühikud olema seotud, et üks kontroll.Omadused: võltsimiskindel Eluaseme - turvaline loo eluaseme seda kaitsta igasuguse kahju eest, sh vee lekke ja töötlemata ühendust.Ilmastikukindel - Arvestatud IP54, mistõttu on peaaegu hävimatu.Ühe Kanali - Opereerida mis tahes Smart Avajad ja garaažiuks ja värav avaja või siduge Smart-Vastuvõtja.Pinge: 12/24V (ühildub 24V Ettevõtjad).Pakkeleht : 1*GE-RCV1 Vastuvõtja Juhiseid eraldiseisev vastuvõtja GE-RCV1: 1) Traadi ühendamine(2 core elektrijuhtmed) vastu.Punane juhe võimsus 12~24V DC b.Valge juhe GND 2) Traadi ühendamine(4 core elektrijuhtmed) vastu.Valge juhe AVATUD b.Punane juhe c LÄHEDAL.Sinine juhe STOPP-d.Must juhe GND( või COM) 3) Saatja õppimine.Vaadata traadi ühendamine enne lülitage toide b.Vajutage "LEARN NUPP",LED-tuli põleb, ja siis enter, et õppimise protsess.c.Vajutage klahvi"1" nuppu kaks korda, siis LED tuli vilkuma.Kui õppeprotsess on successed.d.Kui "2" - nupp on tõhus, punane juhe ja must juhe ühendust.e.Kui "4" - nupp on tõhus, sinine juhe ja must juhe ühendust.g.Nupp "3"on tühine. 4) Saatja : rolling kood, 433.92 MHZ 5) Erase kaugjuhtimispuldiga välisest vastuvõtja Vajutage ja hoidke all õppida nuppu, kuni märgutuli kustub, siis kõik saatjad eemaldatakse väline vastuvõtja.

-Tagasiside : Me säilitada kõrgeid kvaliteedinõudeid ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline!Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.

3.Võimsus: Saab paari kuni saatjad Max. 500 tk

4. Relee töö väljund impulss 5. Neto kaal: 80g , Bruto-kaal: 100g 6. Rakendus: Automaatne uste, nagu elamu garaaži uksed/rull aknaluugid/kiik väravad ja sliding gates

-Remote Area : Kauge ala, DHL/Fedex/UPS/TNT nõuda lisatasu "Remote Area Tasu".palun mõista seda.

Teenistus:

-Tolli Maks : Tolli Maks tuleks maksab ostja, Müüja ei saa toetada mis tahes Tolli Maks.

-Võtke meiega ühendust: 1.Kui teil on küsimusi, Palun võtke meiega ühendust.Kõik sõnumi vastatakse 24 tunni jooksul esmaspäevast laupäevani. 2. Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset või neutraalset tagasisidet või avamise vaidlused, me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.

1.Toitepinge: toitepinge: DC/AC 12V või 24V

Me hindame 5-tärni positiivset tagasisidet, See on hea, et meie pikaajaline äri.Me saata ka sama tagasiside teile.

Toote Kirjeldus:

  • Päritolu: Mandri-Hiina