Tasuta kohaletoimetamine

11Colors 0.3-0.4 mm Vask Käsitöö Traat, Ehted Profileerimine Traat Lõng Juhe Käevõru, Kaelakeed Kõrvarõngas Ehete valmistamise Tarvikud

€2.48 €1.71

5
2 Arvustused

Sku: b53586

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Ehted & Aksessuaarid

Sildid: käsitöö traat, ehted profileerimine traat, kunsti-traat, tulemused, concho, helmed, põimitud nahast pael.

A: Tavaliselt sa ei pea maksma makse, aga kui oma riigi tolli on karmimad, siis tuleb tasuda teatud summa ülesandeid.Me tavaliselt püüame vältida tariifid sind väike-deklareeritud arve koos pakkide siiski, see ei ole 100%.Te peate maksma tollimaksu, kui custom veel maksud ja tollimaksud.Samuti saab meiega ühendust võtta, kui teil on vaja maksta täiendavat tasu,me aitame teil sellega tegeleda.

★ Pakett sisaldab: 1TK ★ Materjal : Vask Käsitöö Traat ★ Omadused: 11Colors 0.3-0.4 mm Vask Käsitöö Traat, Ehted Profileerimine Traat Lõng Juhe Käevõru, Kaelakeed Kõrvarõngas ★ Suurus: 0.3-0.4 MM ★ Kasutamine: Ehete valmistamise Tarvikud ★ Meeldetuletus: Kui teil on küsimusi toodete kohta, siis palun võtke meiega ühendust.Me oleme alati siin sinu jaoks, et sa rahul. ★ Meil on suur tehas, millel on rohkem kui 1000 inimest, siis palun ära muretse, kvaliteedi küsimustes ja toote pildid on kõik reaalsed kaadrid.

Qiao Kõik Staabid

4. Kasutada vana hambahari kasta neutraalne puhastus lahendus või on müügil ehted puhastus lahendus kergelt harja see.

MÄRKUS: PO.Kast ei sobi.Ärge kasutage PO.Kast, kui teie postiaadress.Muidu pakett ei saa kätte.

Q: Kas ma pean maksma tulumaksu?

3. Kasutada hõbe-pühkimisluud ja hõbe-pühkides kleebi pühkida (üldiselt kättesaadavad ehted kauplustes.Märkus: hõbe-pühkimisluud sisaldab spetsiaalseid potions, ei ole pestav.)

Q: Kui kaua saab metalli värv kestab?

Kallid sõbrad,

1. Puhta alkoholi ja seebiga, kasutada pehmet lappi kasta seebiveega ja kuivatage hotellis.ÄRGE kasutage aineosakesi, näiteks hambapasta,mis ei kriimusta pinda.Puhasta see kord nädalas, see paistab eredalt.

Ja, palun kontrollige aadressi ja telefoninumbri uuesti pärast seda, kui olete faili laevandus teavet.

A: Ei ole vaja, et on PayPal konto, et, tasuda saate Krediit - /Deebetkaardi otse.Kui teil on mingeid maksmisega probleeme, võtke julgelt meiega ühendust.Q: Kui kaua shipping tavaliselt aega võtab?Ja kas ma saan kasutada PO.Ruut kättetoimetamise aadress?

1. Kasutada vett lisada soodat, puhas ja puhastamiseks.

A: Te saate saata e-posti usfirst, pealkiri nagu "Return + järjekorranumber + Põhjusel", me vastust ASAP.Kui te ei soovi, et teie /või paned valesti, et soovite vahetada tellimuse te peate maksma tagastamise eest.Aga kui see on kauba probleem,/või meil saata vale stiil,me pakkuda teile kauba.

Q: kui kaua tarne?

A: Meil on mõned ehted koos 14-karaadist kulda ja 925 hõbe materjal,kui nad ei säili ajal seljas,ta kaotab värvi, fade ja vaalentaa.Puhul 14-karaadist kulda ja 925 hõbe ehted tuim värvi, palun vaadake järgmine ehted hooldamise meetodeid.

Q: Kuidas ma saan tagasi oma tellimus?Ja kui palju ma saan raha tagasi, kui ma tagasi paki juba kätte saanud ?Kes maksma tagastamise eest ?

2. Kasutage pehmet lappi dab mõned hambapasta nühkima ehted, seejärel loputa see puhta veega ja pühkige see puuvillase lapiga. (Hamba pulber töötab hästi)

4. Leota hõbe pesemine veega, seejärel pese puhta veega, pühkige seda puuvillane riie, ja hoidke see kuivana. (Siiski on soovitatav kasutada võimalikult vähe hõbe pesemiseks vett kui võimalik, sest see põhjustab kahju hõbe ehted pärast pikaajalist kasutamist

A: Tavaliselt tellimusi laeva jooksul 24-72 hourswhen makse teha.Pakume Belight.ee Shipping ( free shipping ).Võite saada teate, pärast väljaveetud.

Kui sul tekib mingeid probleeme, ostu käigus,siis võib vabalt võtke meiega ühendust.Me ei töötlemise ajal.

3. Küpsetamine koos alkoholi lamp.Sageli on valged laigud pinnal ehted.See on tingitud ehted kasutamist teatud austust kemikaale.Kaunistamiseks on moodustatud kinni selle pinnal, ja austust sulavad, kui tal tekib madal temperatuur, ja siis õrnalt pühkige seda pehme lapiga.

Siiras Kiri Minu Sõbrad

Jätkame pakkuda rohkem qualityproducts ja teenuseid.

Säilitada 925 Hõbe Ehted:

FAQ&S

Säilitada 14K kullaga Ehted:

2. Leota ammoniaagi vesi.Pärast 14-karaadine kuld ehted on määrdunud, leotage seda ammoniaagi vees üleöö maha pesta mustuse.Kontsentratsioon ei tohiks olla liiga kõrge, et mitte roostetama kaitsekile.

Ma usun, et te mõistate, et meie jõupingutusi,rohkem usaldust ja toetust meile.Samal ajal ootame teie positiivset tagasisidet ja aidata meid puuduste kõrvaldamiseks ja julgustada meie tugevused

Parimad soovid teile ja teie perele.

Kui te saate pakett,seal on mingi probleem,siis võtke meiega ühendust,palun ärge andke meile halb hindamise ja vaidlus .Me hellitada iga klient.Püüame lahendada oma probleeme nii kiiresti, kui suudame, et sa rahul.

A: Palun vaadake meie tarneaeg foto,enamik inimesi võib saada pakkide seekord.★Kui teie ei saanud, et 60 päeva jooksul, võtke Palun meiega ühendust.Me saadame teile uue packagefor tasuta või tagastame teile.

Q: Kas ma pean olema PayPal konto tellida?Kas ma saan kasutada krediitkaarti?

  • Toote Omadused: värviline traat profileerimine
  • Ehted Järeldused Tüüp: Nöörid
  • Materjal: Metallist
  • Metallide Tüüp: vask
  • Brändi Nimi: QIAO
  • CN: Zhejiang
  • Toote Tüüp: Ehted Järeldused
  • Mudeli Number: BR-001
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Toote Kaal: 15g
Anonymous 2022-10-26

täiuslik Tänu

5
Anonymous 2022-10-26

täiuslik Tänu

5