Tasuta kohaletoimetamine

Tasuta Kohaletoimetamine Uus Hot Müük Lady Naiste Kuum Seksikas Ööklubi Leopard Laulja Jazz Hip-Hop Tantsu Kostüümid Beyonce Bodysuit

€21.37 €16.89

0
0 Arvustused

Sku: b55669

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Uudne & Special Kasutamine

Sildid: naine jazz, kostüüm oriental, tants naine kostüümid, lüüriline sifonki kostüümid, roheline gogo tantsija kostüüm, beyonce meeste kostüüm, kunstnik laulja kostüüm, sportan naiste kostüüm, tants z kostüüm, dore rhinestone bodysuit.

Me võtame Deponeerimine,krediitkaardi,panga ülekanne.Turvakaalutlustel me ainult laeva tellimuste kohaletoimetamise aadressi saate kinnitada Tingdeposiidileping.Kui teil on küsimusi makse ,palun võtke meiega ühendust ,me püüame parima, et lahendada küsimus.

Kohaletoimetamine :

4.DHL võtab 3-8working päeva.

me laev maailmas ,te võite valida tarneviisi vastavalt teie aega vajadustele.

Miks valida meid: 1.Meie tehases on 10 aastat kogemust dancewear ja tantsu kingad. 2.Meil on meie QC meeskond, et kontrollida kvaliteeti ka. 3.Meil on tugev tootmise võime mitme tootmis-poed ja tootmisliinid. 4.Meie disaini,tootmise,müügi teenuse ühendatud ühte. 5.Meie toodangut,seal on umbes 80% raske nõudlus kogu maailmas. 6.Meil on üks aasta otseseid kogemusi import ja eksport, kaubandus. 7.Kõrge kvaliteet ja hea teenindus. 8.Meil on parim pärast-müüki teenust. 9.OEM aktsepteeritud. 10.Täiuslik töö range kvaliteedi kontrolli süsteem

me ainult laeva aadressi jätta, et kui teil on vaja muutusi ,võtke meiega palun ühendust enne shipping oli tehtud.

Rind 78-90cm,Vöö 60-78cm, Puus 80-96cm

Meie tants tehase tarne-ja hulgimüük igasuguseid kvaliteedi ballett dancewear ja tantsu kingad, millel on väga konkurentsivõimelise hinnaga.

Materjal: Veniv kangas

Raha tagastamine:

1.hiina post air mail umbes 25-30 tööpäeva jooksul ,võib võtta kauem aega, et mõned valdkonnad ,nagu Venemaa, Brasiilia jne.

Tänan teid väga, kes külastavad meid! :)

Naudi Belight.ee shopping!!

2.EMS võtab 7-15 tööpäeva jooksul.

1-4cm vahe:

võtame 100% tagasimakse, kui toode on kvaliteet proplems või mingeid ootamatuid vigu.Aga ostjad on nõutud, et saada tooteid tagasi meie kontoris.

Me alati püüame pakkuda klientidele kvaliteetseid tooteid konkurentsivõimelise hinnaga ja püüab pakkuda esmaklassiline teenindus ja loodame, et sa võiksid nautida shopping ajal.

Maksetingimused:

Tasuta Kohaletoimetamine Uus 2020. Aasta Hot Müük Lady Naiste Kuum Seksikas Ööklubi Leopard Laulja Jazz Hip-Hop Tantsu Kostüümid Beyonce Bodysuit

Pikkus 70cm, Varruka pikkus 60cm

3.Fedex võtab 5-7working päeva.

Kõrguse 155-165cm

Tagasiside:

Kliendi rahulolu on meile väga tähtis.Kui olete rahul asjad, mida te tellinud, palun jätke 5 tähte tagasisidet.Kui te ei ole rahul objekte, mida tellida, palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Me saame teha koostööd, et lahendada mingit vaidlust.

  • Stiil: beyonce bodysuit
  • Toote Tüüp: Yangko Tantsu Kostüüm
  • Sobivus: Sobib väiksem kui tavaliselt. Palun kontrollige see üle poe suuruse info
  • Mudeli Number: DB23408
  • Tants Tüüp: Hiina Folk Dance
  • Materjal: nailon, Spandex
  • Brändi Nimi: Novedan
  • Suurus: Free size
  • Sugu: NAISED