Tasuta kohaletoimetamine

LT120F LT120F3 Külmik õhufilter, Asendamine Värske Õhu Filter Varuosad

€17.12 €8.73

0
0 Arvustused

Sku: b5603

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodutehnika

Sildid: lt120f õhu filter, varuosad, osad, lg külmkapp filter.

Firmast

[VÄIDAB, TÕSI, TOIDU MAITSE] - Filtreerimine looduslikud lõhnad ja aroomid, mis täidavad õhu oma külmik hoiab ära soovimatu segunemise maitsed, eriti liha, et köögiviljad.Puhastav teie külmik on õhk viib hoida tõsi maitse oma toitu puutumata.

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust Belight.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

1. Palun kontrollige pakendi ja punkt kui sa saad hoolikalt ja veenduge, et seal ei ole probleem.

3.Pange palun tähele, et me ei vastuta tollimaksud.Palun teha tollivormistuse ise.

Teie kinnitus on meie suurim motivatsioon ! ! !

[LÕHNA EEMALDAMINE]- Valmistatud premium aktiveeritud süsinikkiust.See on tugev lõhn imendumist.

Umbes Pärast-müüki Teenust

2. Kui teil on mõni probleem või ei ole täiesti rahul oma paketiga,palun ärge kartke meiega ühendust võtta esimene enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Ei lahenda me probleemi, et rahuldada sind.

4.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.

[SOBIB]- Sest LG-ja KENMORE mis tahes brändi külmik, mis kasutab LT120F filter.Sobib Osa # LG-ADQ73214402, ADQ73214403, ADQ73214404, ADQ73334008, sest KENMORE 9918, 469918, 46-9918.

Näiteks LG LT120F

1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

Umbes Saadetised

3 * õhu filter

2. Hulgi/Drop Shipping tellimused, kui teil on mingeid mõtteid, hinna või paketis,palun võtke meiega eelnevalt,me anname teile parimat teenust, et rahuldada oma nõudmisi.

3. Kui probleemi ei ole, palun jäta meid 5-tärni positiivset tagasisidet.

2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

[PEEN DISAIN]- 3-kihiline disain carbon filter suurendab tõhusust lõhna eemaldamine.Hoia oma külmik värske ja vältida lõhn ristsaastumist.

Külmik Õhu Filter

Värv:hall

[Replace]Soovitatav asendada filter 6 kuu keskmine või sõltub kasutusest.

Oleme usaldusväärne müüja ja meil on professionaalne müügijärgne teenindus kõigile meie tolli.Kui tekib küsimus, et,palun võtke meiega ette ,me oleme alati siin, kuni sa saad õnnelik vastus.

Pakendi Sisu:

Materjal:filterpaber

Umbes Makse

Kohta Tagasisidet

100% Originaal ja tasuta müügijärgse garantii.

Toetust dropshipping ja hulgimüük.

Express shipping sisaldaksid DHL, EMS, Belight.ee Premium Laevandus ja Eriline Read nagu Aramex.See võtab aega umbes 7 päeva.(See viivitus kui teie riigis täita mingi probleem,Töötajate streik,ilm probleem ja nii edasi.)

  • Päritolu: Mandri-Hiina