Tasuta kohaletoimetamine

Uus RMS Adapter Mikroskoobiga Eesmärk NIKON AI DSLR SLR Kaamera

€14.42

5
1 Arvustused

Sku: b56853

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Mõõtmise Ja Analüüsi Vahendeid

Sildid: breo digitaalse vaadata, nikon olympus mikroskoobi, nikon 2x mikroskoobi, aku nikon kulpik, nikon tasku binoklid, kett canon, sinine mikroskoobi, ac adapter nikon, rms multimeeter mustool mt 109, krios mikroskoobi.

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et saaksime täita kuni teie rahulolu.

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Belight.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

AEGUNUD GARANTII.

2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI REMONDI VÕI ASENDADA ESEMETE KOOS

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

Meil on Cnscope,ja me oleme professionaalne mikroskoobi tarnija, meil on oma tehas ja on ka mitu co-operative ettevõtetele,et meil on mitu mikroskoobi osa,tulevikus,seal on rohkem objekte, mis on loetletud meie poest,meil on oma tehnikud kontrollida kõiki üksusi enne saatnud,ja on ka professionaalsete töötajate pack pakkimine,mistõttu ei ole ekstra mured.teretulnud pakkumine,kui teil on rohkem küsimus, pls võtke meiega ühendust esiteks,thankyou.

See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Belight.ee!

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates saanud.Kui element on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis peetakse kasutada ja ME EI ISSUEA TAGASTAMISE VÕI ASENDAMISE teile.EI ole ERANDEID!

Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

6. Kui te ei ole saanud oma orderafter 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Meil on jälgida, et teie ja teiega asap.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja teie tellimus ID.

tere wholsaler !!sa saad mida sa tahad!Uus RMS Adapter Mikroskoobiga Eesmärk NIKON AI DSLR SLR Camera Toote Kirjeldus: adapter (valmistatud alumiinium, anodeeritud must) kasutada mikroskoobi objektiivi koos RMS-i (.8"X 36tpi) oma Nikon AI kaamera.adapter oli tehtud Täis metallist, vastupidav adapter sobib järgmistele Nikon tüüp: D40 D3100 D3000 D5000 D5100 D80 D90 D200 D300, D300S D3000 D7000 D60 Suunatud tehasest,tere hulgimüüja!!Pakett hõlmab : adapter Nikon AI, et RMS (.8"X 36tpi)lõng Suunatud tehasest,tere hulgimüüja!!

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal.

  • adapter: ETTEVÕTETE AI
  • Brändi Nimi: proscope
  • Sertifikaat: ce, Rosh
  • Päritolu: Hiina (Mandri)
  • Materjal: Metallist
  • Värv: Must
  • Sertifitseerimine: CE
  • Mudeli Number: ETTEVÕTETE AI
  • Suurendus Suhe: 500 X & Alusel
  • Tingimus: uus
  • Drawtube: Binokulaarne
Anonymous 2022-11-11

Suurepärane toode, tuli rõngas adapter Nikon. Et noh pakitud ja saadetud jooksul, kuid nagu alati rämpsposti Brasiilia holding tellimusi, võttis rohkem aega siin lahkuda Hiina ja jõuavad Brasiilias.

5