Tasuta kohaletoimetamine

Kaasaskantav Auto Tolmuimeja Laetav Kaasaskantavad Auto tolmuimejaga Auto Traadita Tolmu Püüdja Tsüklon Äraveo

€20.94 €15.49

5
5 Arvustused

Sku: b58019

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodutehnika

Sildid: Auto Tolmuimeja.

Kaasaskantav Auto Tolmuimeja Laetav Kaasaskantavad Auto tolmuimejaga Auto Traadita Tolmu Püüdja Tsüklon Äraveo Kuidas kasutada: 1,Pööra kohta:täiendatud toode peab kaua vajutage nuppu 5 sekundit, et lülitada. 2,Kaks äraveo käiku vajutage lühidalt vahetada käiku. 3,Pikk vajutage 5 sekundi jooksul sulgeda pärast kasutamist.Kirjeldus: Traadita rechageable Kaasaskantav Auto Tolmuimeja Tolmuimeja funktsioon:kuiv,suur äraveo ja löök nimipinge; 5V nimivõimsusest; 120 Hinnatud sagedus:50HZ laadimisaeg:Umbes 2 tundi (laadimine süttib roheline pärast täielikult laetud) Spetsiaalne otsik tüüp:1* lame otsik,1*harja pea otsik,1* Õhu löök otsik Tolmuimeja stiilis: pihuarvutite auto tolmuimeja Tolmu storage type:dust box/tolmu kopp Värv:Hall,Punane, Must,Oranž tehnilised andmed: 【Tugev vaakum ja piisavalt tööaeg】 - 20000 p / min, väike tolmuimeja high-speed mootor annab tugeva puhastus võimsus kuni umbes 25 minutit, mida saab kiiresti ja sügavalt puhastada peaaegu kõik raskesti ligipääsetavates kohtades, nagu näiteks auto interjööri, diivan pragudeta, vaip, pragudeta, Isegi klaviatuuri lüngad on väga lihtne puhastada! 【Juhtmeta Kaasaskantav & Laetav】- kompaktne ja juhtmeta disain täiesti uuendamine traditsiooniline väike-hand-held vacuum cleaner,annab suurema liikuvuse ja mugavuse ja seda on kerge kaasas kanda ja salvestada. 【Äraveo & Blow Disaini ja Praktilisi Vahendeid】 - 2-in-1 disain äraveo ja löök funktsioon muudab puhastamise lihtsamaks, praktilised vahendid (harja otsik, lame otsik,Õhku puhuda düüsid) et aidata teil põhjalikult puhastada tumedad nurgad ja kitsad lüngad. 【Kahekordne Filtreerimine Süsteem】 - 20000rpm trahvi terasest filter ja HEPA filter koostisega, eemaldamise tõhusus osakesi vähem kui 0,3 mikronit, mille läbimõõt on üle 99.7%. 【Lihtne Hooldus】 - filter ja tolmu cup on eemaldatavad ja korduvkasutatavad, mida on lihtne puhastada ja hoiustada.Paketi Andmed: 1*Tolmuimeja (filter) 1*laadimiskaabel, 1*kasutusjuhendist, 1*Pikendatud otsik, 1*Harja otsik, 1*Õhu löök otsik (Pärast toote,seda võib kasutada vahetult pärast laadimist, ei pea ostma täiendavaid tarvikud)

  • Pinge (V): 5V
  • Paigaldamine: Käeshoitav
  • Funktsioon: Sweep Äraveo
  • Aku eluiga: 30 min
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: CJHZYG
  • Sertifitseerimine: CE
  • Tolmu Kasti Maht (L): 0,5 L
  • Võimsus (W): 120W
  • Ajastus Broneerimine: No
  • Filtri Tüüp: muud
  • LCD: No
  • Eriline Vaakum Otsik: Puhastushari
  • Kaugjuhtimispult: No
Anonymous 2023-01-08

Nagu on selgitatud. Plastikust, kuid hea kvaliteediga. Minu puhul, see kestis kolm päeva. Imemisvõimsus on enam kui korralik. Pärast katseid täieliku võimu, ta neelab väikese tüki tahke ilma probleemideta.

5
Anonymous 2023-01-06

Imemisvõimsus on väga suur, see võib imeda palju prügi, ja kiirust, et toode on väga kiire, nii et soovitame

5
Anonymous 2023-01-03

Tolmuimeja on väike, keskmise võimsusega, ja imemise kiirus on 2. Vajutage power nuppu, et aktiveerida kahe kiirusega. Tagaküljel on otsik, mis annab teile imelihtne koos klaviatuuri, jne. Väärt oma raha.

5
Anonymous 2023-01-03

See on mitmekülgne puhastusvahend, mis on hea võim, selle suurus ja seda saab kasutada nagu puhur lisades otsik tagasi. Tuleb-osta kirjed auto või kohvikus

5
Anonymous 2023-01-08

Saabuvad täna. Kiirus toode on väga kiire, ja tööpõhimõte tolmuimeja on hämmastav, võimas ja tõhus!

5