Tasuta kohaletoimetamine

Smart ZigBee Kaitselüliti Asjade Interneti Õhu Lüliti Ülekoormus, Lühis Liigpingekaitse Smart Life/Tuya Alexa Google Rummu Vaja

€79.53 €46.13

5.00
0 Arvustused

Sku: b61402

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Elektriliste Seadmetega & Tarvikud

Sildid: sisesta surge arrester, bolevo kaitselüliti, ac 420 tõusu, võimendid ülekoormus, kaitselüliti praegune tüüp b, nxbof kaitselüliti, zigbee kaitselüliti wifi, din rail gfci, panasonic tõusu, labbit pime kast.

Peamised Omadused:

3.Juhtmevaba kaugjuhtimine:Mugavalt kontrollida oma ühendatud seadmeid tasuta mobile "Smart Elu"telefoni App ükskõik, kus sa oled.(Ühildub Android&iOS.)Kontrolli oma seadmete ette, kui olete kodust eemal ;Taaskäivitada staatuse,valguse režiim ja taustavalgustuse SISSE/VÄLJA-kõik on töökorras.

•See toode toetab ainult eespool sisend, alla väljundi.

1.Kasutamine koos mugavuse eelised:Smart Kaitselüliti nutikalt kontrolli mitu kodumasinate targemaks moel kui kunagi varem.Pärast sidumist see, et teie seadmed,teil on võimalik nautida kõige smart funktsioone kaitselüliti.(Märkus:kui olete tegutsevad käepideme sisse või välja lülitada,siis see jääb umbes 3 sekundit enne väljalülitamist uuesti.) Pealegi,see sobib 50Hz,230V/400V/0-100A circuit, mis sisaldab erinevaid soodustusi umbes kaitse,nagu ülekoormuse ja lühise,ülepinge-ja alapingekaitse kaitse.

2.Käed-Vabad v oice c ontrol jaoks WiFi tüüp ZigBee rummu vaja :ühildub Amazon Alexa ja Google ' i Kodu on lihtne hääljuhtimine,pakkudes oma nutikas elu palju rohkem mugavust.Vabalt kontrolli ühendatud seadmete kaudu hääle, kui teie käed ei tasuta ZigBee hub, mis on vajalik nende kooskõla teiste arukate ZigBee seadmed kogu maja seos .

•Siis ei saa tagasi pöörata, muidu hakkama ei saa push up.

4.Taimeri Seadistamine:Võtta täielik kontroll oma ühendatud seadmed intelligentselt taimeri funktsioon oma App,mis omab 5+1+1 päev programmeeritav ajakava, mis võimaldab teil planeerida täpne aeg eelnevalt muuta oma seadmeid või automaatselt välja.Auto on/off funktsioon võimaldab taimeri variant 1 min/5mins/30mins/1hour jne.Pealegi,see on mõeldud ringluseks,juhuslik ja inching ajakava funktsiooni paindlikumaks taimeri kontroll.

•Mõned kliendid on jaotus kasti kodus, input line on allpool, ja väljund on eespool.Seda olukorda tuleks muuta meie kaitselüliti tagurpidi.

5.Pere Jagamine: Jaga kontrolli oma pereliikmed või sõbrad maksimaalse mugavuse.Toetus mitut telefoni, et kontrollida ühe kaitselüliti või ühe telefoni kontrolli mitu breakers samal ajal ; palju lihtsam sidumisrežiim lisamise seade, WiFi ja Bluetooth ühendatud;sisaldab täielik 2-aastane garantii ja 60-päevane tagastamise garantii täielikku rahulolu.

Mida Moes

Tähelepanu:

1P/2P/3P/4P 16A/32A/64A/80A/100A Smart ZigBee Kaitselüliti asjade interneti Õhu Lüliti Ülekoormus, lühis Liigpingekaitse Töö Smart Life/Tuya Smart APP hääljuhtimine koos Alexa Google ' i kodu ZigBee Rummu Vaja

  • Sertifitseerimine: CE
  • On Nutikas Seade: Jah
  • Tüüp: Vormitud Juhul
  • Päritolu: Mandri-Hiina