Tasuta kohaletoimetamine

Pühkimine Robot Automaatne Elektriline Põranda Mopid 1500 Mah Mopiga Pihusti Masin Korrus Auru Puhastaja Robot

€42.45 €33.11

1
1 Arvustused

Sku: b61673

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodutehnika

Sildid: Robot, Tolmuimejad, robot tolmuimeja, Robot Tolmuimeja, mööbel cleaner masin.

Imitatsioon reaalne inimesed mopiga põrandale, mootor töötab suure kiirusega.Kõrge sagedus, hea mõju, madal müratase

1 x sweeper robot

See on Elektriline Põranda-Mopid ja õhu niisutaja, millel on uv desinfitseerimist allosas.

Põhja niisutamise spray funktsioon on varustatud lilla valgus.Meie luuad on varustatud spray funktsioon.See võib pritsida ja humidified kui puhastamine korrusel.Kui masin liigub, see võib niisutab õhu igasse nurka.

1) Me aktsepteerime dropshipping, meil on palju kogemusi dropshiping ja ei pane mingeid reklaame ja materjalide järjekorras.

Värv: nagu näha

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

See simuleerib käsitsi pühkides korrus, mootor töötab suure kiirusega, ja väline pööramine klaasipuhasti pöörleb suure kiirusega, mis on kõrge sageduse ja hea mõju.Mootor on ilma liigse energiatarbimise ajal edastamise protsess, mis võib vähendada liigset vibratsiooni ja mõistad, madala müra pöörleva mop imiteeriv käsi surve.

Materjal: plastik

2 x rag

See sobib erinevate põrandad ja eri keskkondades ja puhastamine on rohkem muretu.Mop masin sobib igat tüüpi põrandad, puit, plaadid, marmor, keraamilised plaadid, jne.Tarnepakett: automaatne puhastus, kokkupõrke ja U-turn, madal müratase, nautida vaikset elu.Luud hakkab automaatselt puhastada, hoiab ära keerates, on madala müratasemega, ja ei segaks sinu elu kui puhastamine.

Mõõdud: 260 x 260 x 75mm

Pärast seda, kui me laeva välja et, ma saadan tagasi CSV-faili jälgimise koodi.

2) Me võtame CSV-fail (Excel Fail) käepide et lahtiselt tellimusi.Sa lihtsalt pead maksma ühe korra Belight.ee.Me käitlemise teie tellimuste accoring-exceli fail.võite saata meile CSV-fail, mis on kõikide kontaktide customerrsquos andmed (Nimi, e-Posti aadress etchellip) ja et info( värv, suurus).Ma teile pakkuda kogu hind.Sa lihtsalt vaja panna üks, et Belight.ee, pärast maksad selle eest.Meil saad laadida oma faili oma süsteemis ja käitlemise teie tellimuste accoding oma faili.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Umbes Dropshipping

Pakendi Sisu:

1 x USB kaabel

  • Brändi Nimi: FGHGF
  • Pinge (V): 12V
  • Funktsioon: Märg ja Kuiv
  • Võimsus (W): 500W
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Aku eluiga: Puudub
Anonymous 2022-11-28

Nr liigub המכשר ega מתמלא vastus heebrea keeles palun.

1