Tasuta kohaletoimetamine

Klammerduvad Film Dispenser Lõikur Toidu Wrap Muovikelmu Tinafoolium Omanikule Jooksnud Lõikur Puidust Ladustamise Korraldaja Köök Tarvikud

€53.42 €27.78

0
0 Arvustused

Sku: b61983

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni

Sildid: ladustamine korraldaja bambusest puit, foolium ja murrab korraldaja, kott korraldaja bambusest, bambusest wrap dosaatori ja lõikur.

2、Muret Oma Turvalisuse: Pakkuda täiuslik väljastamine ja lõikamine ja kaitsta oma sõrmed alates haiget.Kui Klammerduda Film Dispenser on varustatud kahesuunalise peidetud slaidi lõikur.

Bullet Punkte: 1、Hoida Köök Puhas: Suutnud hoida oma köök ja sahtel puhas ja korras, Toidu Wrap Kamber on mõeldud ladustamiseks oma toidu ladustamise kott, lihtne ja mugav.

Klammerduvad Film Dispenser Lõikur Toidu Wrap Muovikelmu Tinafoolium Omanikule Jooksnud Lõikur Puidust Ladustamise Korraldaja Köök Tarvikud

3、Lihtne Puhastada: Köök Klammerduvad Filmi Omanik on lihtne hoida oma toidu wrap tinafoolium puhas.Kui pinnad omanik saada määrdunud, võite pühkida märja pakkimine lehel, ei pea muretsema mustuse.

Sobib lõikamine kõige leibkonna köök wrapid, sealhulgas Reynolds Wrapid, Rõõmus, Plastist Wrap, Saran Wrap, Cut-Riitus, Plastist Wrap, Fooliumid ja Vahatatud Paber.Rolls laiem kui 12 tolli ei sobi.Kui teil on raske eemaldada pakendid, kaaluge keerab rulli ja paigaldamist teises sättumuse alusel.

Kaal: 1600g Suurus: L33.6*W22.5*H7cm/13.2*8.8*2.7 tolline

Materjal: puit

5、Lai Rakendus: Klammerduvad Film Toidu Wrap Jaotur on ka mõeldud erinevate toiduainete säilitamise kotid, mida kasutatakse kummutid, et hoida toidu kotid erinevates suurustes ja muude asjade korraldatud.

4、Kõrge kvaliteediga Materjal: Valmistatud kõrge-kvaliteet taastuvatest materjalidest, Wrap Kamber & Lõikur Density Film on värvitud pinnad, kolme-groove ja kolme-lõikur valikud, võite jääda kinni film, vahapaber ja tinafoolium samal ajal, mis on mugavam kasutada.

1*Klammerduvad film jagaja

  • CN: Guangdong
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: Puit