Tasuta kohaletoimetamine

Mood Rhinestone Scotty Greyhound Koer Sõle Pin-Crystal Loomade Vene Hurt Hurt Koera Kutsikas Koerte Prossid

€10.99 €9.89

0
0 Arvustused

Sku: b62383

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Ehted Komplekti Ja Rohkem

Sildid: greyhound topp koer, sõle rhinestone, l rhinestone pross, greyhound jumpsuits koer, suur rhinestone pross, rhinestone roosa pross, rhinestone sõle lõvi, teise nimega rhinestone pross, vihmamantel vene vene hurt, sõle rhinestone punane.

Palun võtke meiega ühendust kui te ei ole rahul ostuga.

ÕNNELIK PAKKUMISE ~ THANOR OTSIN

Teeme oma parima, et teenida meie igale kliendile parim, mis me saame.

7) Pakend: 1 tk /opp, Pakk samuti nagu teie soovidele.

Toote Kirjeldus

Müügi:

Maksmine:

Tagasiside on meile oluline, palun võta aeg lahkuda positiivset tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Me garanteerime, et teha sama teile.

Enamus esemed saadetakse 3 nädala jooksul , kui tekib viivitusi, midagi, mida me ei kontrolli (näiteks halb ilm).Kui see juhtub, võtke meiega ühendust, me aitame teil vaadata ja lahendada mingit probleemi.Express Shipping võtab tavaliselt 3 kuni 7 tööpäeva jooksul saada.

Tagastab poliitika:

2. Palun võtke meiega ühendust, et saada tagasi luba.Me oleks uurida, kas requst toetuse või vahetada on õigustatud pärast saame taotlusel fefund või vahetada.Me jätame endale õiguse lükata tagasi kõik toetuse või vahetada.

Kohaletoimetamine:

Makse tuleb sooritada 5 päeva jooksul.

8) Partii kogus: 10tk/palju.Rohkem palju sa et, rohkem konkurentsivõimeliste hindadega võid saada.

3. Palun repack hoolikalt, et vältida kahju.Kui me saame tagastatav kaup ja kinnitavad defektne, siis me laeva asendamine kohe.Kui puudub sobiv asendus, maksame makse.Kuid laevaliini kulud, käitlemise tasu ja muud täiendavad tasud ei kuulu tagastamisele.

Enamik tellimusi lähetatakse läbi piires 3-5 tööpäeva jooksul pärast makse kinnitamist.

Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.

Kui teil on mingeid probleeme, pls võtke meiega vabalt.Me püüame oma parima, et sind aidata.Loodan, et on hea koostöö

See kammlõikur võimaldab saada siledaid saab lisada oma pruudi sõle kimp, kott, foto album, jne.täiendavad stiili ja kujundusest.Tee magnet külmik, laud, etc.by rihma magnet back.By seotud pin tagasi seda saab kasutada pross.Palun andke meile teada, kui soovite pin-koodi toetuseta.See võimalus on tasuta.

6) Taotluse: Rõivas,kotid,jalatsid,ehted,browbands,mööbel,kingitused,pulmad dekoratsioon...

1. Palume taotluse toetuse või vahetada ühe nädala jooksul pärast maatüki.

3) Kivi kvaliteet:Sädelevat tšehhi kivid

"Tasuta Kohaletoimetamine" teemad on postitatud "Hiina Post" registreeritud air mail, punkte saab kontrollida ja jälgida internetis.

Palun ütle mulle, mida tagasi , teil on vaja, või teeme sama nagu ülaltoodud pilt .tänan .

Teiste tagasi oma valik :

Firmast:

"Kvaliteet, Hind, Teenindus -, ja Tõhusus" on kõige olulisemad tegurid, rahvusvahelise äri; laenuvõime ja usaldus on olulised tegurid e-äri.Meil on väga teretulnud, kui on mingi võimalus, et meil teiega koostööd.Selleks, et teha paremini oma auväärt ettevõtted, me käivitab soodne toote korrapäraselt oma läbimõeldud valik.

Guangzhou Jotome Co., Ltd.tegeleb tootmise arendamine, tootmine ja kaubandus kive, rhinestone kaunistustega, rhinestone ketid, rhinestone paelad, pandlad, prossid, kinga tarvikud, kotti, ehteid ja hot-fix rhinestone lindid Rõivad, Kotid, Kulm ansamblid, Kingitused ja Ehted.

Tuginedes kogenud tööjõud, kõrge tootmise suutlikkuse ja tõhusa juhtkonna liikmed, Guangzhou jotome Co., Ltd.on saanud üks kõige professionaalne tootjad rhinestone ehteid Hiinas.Jotome on muutunud tarnija pakub kvalifitseeritud tooteid konkurentsivõimelise hinnaga, hea teeninduse ja kordumatu stiile samuti kohandatud disainilahenduste.

rhinestone sõle samuti nimega rhinestone nuppu,teemant-nupp,nupp metallist

Muud porpular tööstusdisainilahendused

Rhinestone pross

Me ainult laeva oma kinnitatud aadress.Palun veenduge, et teie merevedude aadress on õige, enne kui osta.

Me gurantee toote kvaliteedi me müüme.

1) Materjalid:rhinestone,messing cup kett ja katmine

4. Kui ruturned punkt on puudusteta toote, me saadame ta tagasi ostja.Ostjad peaksid kandma kõik kulud, mis on tulemuseks.

4) Kivi värv:Crystal

Tänu oma korter toetus käesoleva töö saab kasutada oma eelist projekteerimine mitmeid erinevaid tükki.Ideaalne tegemise käsitöö ehted tükki.See lind kammlõikur võimaldab saada siledaid ehted osa võib kasutada mis tahes liiki DIY kunsti projekte.

Kõik esemed on tehase otsene minu pood.Tootmist alustatakse, kui sa pakkumise ja maksta.Palun ärge pakkumist, kui te ei kavatse eest tasuma.Kui teil on mingeid probleeme pärast saate üksusi,palun võtke minuga ühendust enne lahkumist tagasiside.

5) Katmine värvi:Kiip

Soe Nippi:

Pakume teile kvalifitseeritud rhinestone elemendid, mõistlikud hinnad,kiire leadtime,madalaim kauba eest, samuti rahuldav pärast-müüki teenust.Ootan, et luua rohkem muti-kasu suhted klientidega igast maailma nurgas .

JULGELT VÕTKE MINUGA KÜSIMUSI

Palun võtke meiega ühendust, esimene, enne kui nad annavad mitte-positiivne tagasiside.Tänan, et andsite meile võimaluse teha asju õigesti poolt hea suhtlemine.

Me nõustuda Deponeerimine,Krediitkaardi, T/T) või Western Union,Moneygram ' i.

teiega pikka aega.

  • Kuju\muster: Loomade
  • Peamine Kivi: KRISTALL, Rhinestone
  • muud: Hind mõistlik, parim kvaliteet
  • Päritolu: Guangdong, Hiina (Mandri)
  • Ehted Peamine Materjal: Sulam, Rhinestone
  • Seeria: rhinestone prossid
  • Kasutamine: Pulmad, Kotid, Kingad, saapad, Kingitused
  • Sündmus: Aastapäev, Kaasamine, Kingitus, Pidu, Pulmad
  • Sugu: NAISED, Laste, Meeste, Unisex, naiste
  • Meterial: Teemant, KRISTALL, Metallist
  • Metallide Tüüp: Tsingi sulam
  • Trahvi või Mood: Mood
  • Prossid Tüüp: Prossid
  • Mudeli Number: RA 01CT
  • Materjal: Rhinestone
  • Toote Tüüp: Prossid
  • Stiil: Casual/Sportlik, Armas, Mood, ilu, Heledus
  • Brändi Nimi: NoEnName_Null