Tasuta kohaletoimetamine

1tk M710 tester juhatuse Samsung eest Huawei jaoks Xiaomi jne android LCD ekraan touch funktsiooni test

€6.66

0
0 Arvustused

Sku: b64499

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Mobiiltelefoni Osad

Sildid: lf lcd ekraanid, iwatch aku tester, lcd-ekraanid, s8, irulu lcd ekraan, algne e7 lcd moodul samsung, iphone 6 peamised emaplaadi, aku tester lcd oplader, samsung võimendi ic, alkoholi tester, android, smart watch android au 10.

S200 Erilist iphone LCD-Test

2. See toode toetab uusimat full screen, vee tilk ekraan, perforeeritud ekraan, OLED või TFT-moodul assamblee katse.

3. Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.

2. Kui midagi ei vasta nõuetele, palun võtke meiega ühendust, et probleem lahendada.See ei juhtu, kui me kontrollige iga töö enne saatmist.Kui sa oled õnnelik, punkt, aidake palun jäta meid positiivset tagasisidet, me anname teile mõned allahindluse või mõni kingitus oma järgmise järjekorras ja me ei jäta sind Positiivse Tagasiside, kui tarne on kinnitatud.täname toetamine.

Firmast:

1tk M710 tester juhatuse Samsung eest Huawei jaoks Xiaomi jne android LCD ekraan touch funktsiooni test

Märkus:Kui on mingeid probleeme, kui kasutada toodet, võtke meiega ühendust aega ja teenida teid siiralt.

S300 LCD Ekraan Tester

1 x M710 Tester Juhatus

Pilt viide:

Tagasi Ja Garantii:

Pakett sisaldab:

Samsung SERV testimine emaplaadi

1. Kui saate oma punkt kirja, pls kontrollida selle kohe veenduge, et see sobib kirjelduse nimekirja.

Tagasiside:

1. Kui see punkt on vigane saamisel, klient on kuni 7 päeva jooksul alates kättesaamisest vahetada uue vastu. (ostja peaks sisaldama kõik originaalosad on vigastamata uuesti müüdava seisukorras, aitäh).

2. Üldiselt see võtab umbes 4 kuni 7 tööpäeva express(DHL/EMS/Fedex), ja 15-35 tööpäeva Belight.ee või Hiina Õhu posti laeva oma riikides.Kui aega rohkem 35days, palun võtke meiega ühendust aega.Meil on sulle hea aidata.

Meie kvaliteediga tooteid ja konkurentsivõimelise hinnaga võimaldavad meil on maine aastaid mobiiltelefoni tarvikud & mobiiltelefoni osade turg ja LCD-Remondi Seadmed ja mobiiltelefoni ekraani remont.Meil on vähendada kulutusi mitu korda ja üritada pakkuda paremat hinda.Lisaks on meil ERP-süsteemi kontrolli ja käsitsi QC dual kvaliteedi kontroll, et tagada meie kvaliteeti ja toote täpsust.Kui te ei leia, mida te vajate, võite meiega ühendust ja me püüame oma parima, et leida just teile.

1. See toode on palju erinevaid väike-pcb lauad.Uute klientide puhul enne ostu, mida nad vajavad, et suhelda töötajad kinnitavad, mudeli väike pcb pardal enne tellimuse.Vastuvõtva saab osta otse.

5. Tasuta uuendada testi programmi.

Kirjeldus:

4. Automaatselt tuvastada mudeli juhatuse ja võta vastava testi programmi.

4. Kui soovite sain tooted kiiresti,valige Palun, kuidas saadetise DHL, FEDEX või EMS.

3. Seal on tuhandeid katsemudelid, ning seda ajakohastatakse pidevalt.

Kohaletoimetamine:

1. Saadame kauba 3 tööpäeva jooksul pärast täieliku makse on kinnitatud.Kui makse ei ole kättesaadav, tellimuse suletakse automaatselt.

2. Pakume tasuta remont teenus 1 aasta jooksul ostmise.Esimese 3 kuu jooksul pärast ostu -, maksame üks viis laevanduse kulud (Hiina oma asukoht).Pärast 3 kuu jooksul pärast ostu, ostja vaja maksta 2 viise merevedude kulusid.

  • Kasutamine: mobiiltelefoni LCD touch screen Test
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Magnet: No
  • Mudeli Number: M710
  • Tükki Lisatud: muud
  • Materjal: Kroom Vanaadium Teras
  • Brändi Nimi: fonlyu
  • Funktsioon: LCD touch test