Tasuta kohaletoimetamine

Lastele Pastell Pliiatsid 8 Värvi 12 Värvi Sõrme Crayon Pestav Üliõpilaste Kid Värvimine Poiss, Tüdruk Sünnipäev Jõulud Kingitus

€1.28 €1.06

0
0 Arvustused

Sku: b65198

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Office & Koolitarbed

Tüüp: Jõulud Karu; Jõulud Jänes; Lumi Maja; Jõulud Kingitus

Omadused:

SUUR KINGITUS.Suurepärane kingitus-lapsed, poisid ja tüdrukud.Ka suur pidu asjade Jõulud, Halloween, Lihavõtted, Uus Aasta, Sünnipäev jne.

Märkus:

Suurus: Umbes. 7x85mm/2.36x0.59x0.47in

Materjal: Pastell

PESTAV JA EI OLE KLEEPUV.Need crayon pliiatsid on pestav ja ei ole kleepuv, et laste käsi.On siledad pinnad, mis ei tee laste käed määrdunud pärast kasutada.Lihtne puhastada tavalise seebi ja sooja veega.

Tehnilised andmed:

2.Kuna vahe erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

Värvi: 8 Värvi; 12 Värvi

LOOVUST JA KUJUTLUSVÕIMET.Lihtne värvi raamatud, plakatid, riideid, jne.Mitte ainult seda kasutatakse maali pastell, kuid sobib ka sünnipäevakaardi tegemisel, diy scrapbooking -, kooli -, plakati kujunduse, jne.Stimuleerida oma loovust ja kujutlusvõimet.

1.Palun lubage 0-1cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.

Pakett Sisaldab:

8 VÄRVI/ 12 VÄRVI.See komplekt kid värvipliiatsid on valmistatud kvaliteetsest materjalist: - Vaigu -, toidu-hinne parafiin, ohutu lastele.Absoluutselt ohutuse lapsed, tüdrukud, poisid ja lapsed.

1 Komplekt Crayon Pliiatsid

SÕRME-GRIP VÄRVIPLIIATSID.Need värvipliiatsid hava pliiatsi-kujuline disain, nii et on väga lihtne ja mugav väiksed grip isegi väikesed käed ja saab kergesti muuta oma esimese märgi.Soovitatav Vanus: Saadaval lapsed üle 3 aasta vana.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Värvi Kogus: 8 värvi
  • Pakendi Kogus: 8 Värvi/Box
  • Pakend: komplekt
  • Mudeli Number: /
  • Tüüp: Vaha Caryon
  • Kustutatavad Või Mitte: No