Tasuta kohaletoimetamine

Belgia passi Kaane Isikustatud graveerida nime Ehtsa nahast rahakott Kaardi omanik Belgia Passi Omanik

€18.85 €12.26

0
0 Arvustused

Sku: b66488

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Pagasi & Kotid

Sildid: belgia riigi jersey, estakaad nahk, silica-kaardi hoidik, kate belgie, mantel belgia, kaardi omanik vebot, väljas reisi tarvikud, kate isikliku passi, määratlemata püksid, travel size dokumendi hoidja.

>20 päeva, võtke meiega ühendust

Teise riigi

Tagastamise Poliitika

Säilitamine nahk 1. Üldiselt me soovitame kasutada loomse õli, mis on tehtud loomse rasva, laadi loomse õli on simmilar nagu nahk, nii et kaitse mõju on parim.Tavaliselt loomse õli on naaritsa õli, värvi mõju naaritsa õli on väga kergelt, nahk värv on veidi tumedam kui paned naaritsa õli kohta, kuid värv muutub varsti tagasi, kui õli muutub dryed,see on väga sobiv igapäevaseks hoolduseks; Saame pühi loomade õli nahk puhta käsi-või vatitikuga hoolitseda naha-2. Sarv õli või läbipaistva naha valgendit saab ka eest nahast, saate osta seda Professional naha hooldus pood

--Shipping--

Pls anna meile positiivset tagasisidet koos 5-tärni Üksikasjalikud Müüja Reitingud.Kui teil on küsimusi toodete kohta, pls võtke meiega ühendust ja me püüame oma parima, et lahendada probleem.

> 30 päeva jooksul, võta meiega ühendust

Prantsusmaa

Suurus:10.5 cm(4.12 in)* 2cm *15cm L*W*H

Päev

Austraalia, Kanada, Suurbritannia

20-40 päeva, soustiuss 40-45 päeva

15-28 päeva, soustiuss 30-35 päeva

--Note-- Kui teil on mingeid probleeme, enne kui te lähete avatud vaidluse jätta või tagasisidet, siis palun võtke meiega esiteks ja me püüame oma parima, et sind aidata, Me vastame teie sõnum ja lahenda teie probleemi asap tööajal, ei saa vastata laupäeval,pls aru saada, aitäh!Alati saadame kõik põllud, tähitud post, jälgimise numbri, aitäh!

> 45 päeva, võtke meiega ühendust

Kõik tooted on põhjalikult uurima enne müügi ja tarne on kvaliteet garanteeritud.

Laupäev

15-25 päeva, soustiuss 30 päeva

Umbes crazy horse nahk: 1.See on eriline naha töötlemine.Tooraine on kvaliteetne full-grain nahast. 2.Mängufilm hull-hobuse nahk on kare,originaal ja vintage.Seal on loomulik häire kriimustusi pinnale,mis ei ole kvaliteedi probleem.Ja pinna hull-hobuse nahk muutub rohkem vintage värvi, kui sa seda kasutada 3.Teada puhastamine ja hooldus hull-hobuse nahk: Pane nahk puhtamaks kohta lapiga ning pühkige pind pehmelt ja ühtlaselt .Hoia toode eemal vett nii palju kui võimalik.

--Kvaliteeti--

Riik

Tavaliselt 25-30 päeva, et jõuda

2.See kestab tavaliselt umbes 25~50 päeva kauba saabun Hiina air mail ja 5~7 päeva kaudu DHL, FEDEX, UPS ja TNT.Pls oodake kannatlikult, kui te ei saa oma toote kohta tius.Täname oma arusaamist.

Venemaa, Brasiilia, Hispaania

1. Me korraldame saadetise vastavalt oma Tingdeposiidileping aadress.Veenduge, et teie üksikasjalikud aadress ja täielik nimi on täiesti õige.

Esmaspäev-Reede

Märkus

Pühapäev

USA

> 30 päeva jooksul, võta meiega ühendust

Shipping, kuidas me nõustuda järgmiselt

Materjal: hull hobune nahk

Mood pass Kaardi Omanik Graveeritud ma ei Vaja Ravi ma Lihtsalt Vaja Mängida Kitarri reisida Passi Kaane Kingitus Muusika armastaja

Custousr Teenindaja Töö Tius (Peking GMT+8 Tius Tsooni)

7-14 tööpäeva

Laevandus tius

> 35 päeva, võtke meiega ühendust

Kui leiate mingeid kvaliteedi probleeme, kui teil saada punkte, pls võtke meiega Kohe .Võtame vastu vahetada või tagastada 14 päeva jooksul pärast kättesaamist.Me toetuse ostuhinnast, Tagasi postikulu ja kindlustus maks on tagastamatud objektid ja esemed tagastatakse, peab olema UUS ja HEAS seisukorras.

8.00 am-6.00 pm

----Tagasiside

Päev

*See vorm on viide.Teistes riikides võib viide naaberriikide transport.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust!

  • Materjali Koostis: ehtne nahk passi kate
  • Toote Kaal: 0.16kg
  • Taskud Mehed: Nahast Rahakott Rahakott
  • Toote Tüüp: Reisi Tarvikud
  • Toote Kõrgus: 15cm
  • Ehtne Nahk Tüüp: Lehma Nahk
  • Nahk: rahakott passi
  • Toote Laius: 2cm
  • Mudeli Number: pass kate
  • daamid pass: passi kaane naised
  • Brändi Nimi: Smirnoff
  • Muster Tüüp: Tahke
  • Peamine Materjal: Ehtne Nahk
  • nahast pass kate: ehtne nahk passi kate
  • pass kate: passi omanik
  • Reisi Tarvikud: Passi Kaaned
  • Kirje Pikkus: 10.5cm