Tasuta kohaletoimetamine

1 TK Universial eemaldaja magnet metalli bullet ripats lockpick kõva sildid 8000Gs-JSK-04

€18.87

3
3 Arvustused

Sku: b66512

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Turvalisus Ja Kaitse

Sildid: küünte vahendid aclilucas, konks detacher zara, koer automaatne karvade eemaldaja, iphone ' i äratuskell iwatch, hiina lukk lukksepp, lishi e109 korja, vahatamine professional kit, võimsad magnetid remove tag, magnet raua eemaldaja, kenwood on auto vahend.

2. Meie garantii ei laiendatud, et kõik tooted, mis on füüsiliselt kahjustatud või mis ei ole tavatingimustes tulemusena väärkasutamise või ebaõige paigaldamine ostja/kasutaja osa.

Superlock EAS Raske Sildi Detacher Eemaldaja võimaldub 12000gs eemaldamise silti Lugeda, enne kui osta! 1 .Pls Märkida,jõudu 12000gs on sisemine jõud,see võib avada tavapärase väike cothes square sildi,väike haamer, tag.see on väiksem kaasaskantav detacher,ei saa võrreldes suurem ring detacher nagu golf detacher, haamer sildi detacher, tint sildi detacher, universaalne detacher.pls vaata üksikasju enne tellimuse,me ei ole nõus, kesk-ja Negetive tagasisidet! 2. Venemaa sõbrad, pls jätke oma täielik nimi pls,muidu sa ei saa tooteid.Toodete detailid MAGNET SISEMIST JÕUDU: 12000gs Nimi: EAS magnet detacher Materjal:Magnet, alumiinium kroomitud KAAL : 0.25 kg MÕÕDUD : 28*48MM Eelist: 1.Mini, pihuarvutid, portatiivsed,easider võtta ja peita tasku juures 2.2016 uus disain detacher patendi 3.Uus disain koos patent2016,otsin esindaja kogu maailmas.Sildid pildil näitab võib eemaldada, kuid mõned raske silt ei olnud avatud,nagu tint sildi, kohandatud eriline tag, palun pöörama tähelepanu .See on väike, kerge tulus ühise põllumajanduspoliitika detacher 1. Kõik maksed tuleb ettemakstud

1. 60-Päevase Raha Tagasi Garantii.

1. me vastame teile hiljemalt 1 tööpäeva jooksul. (ei kuulu riigipüha)

PALUN jätke Positiivset Tagasisidet ja 5 Star Reitingud meile, kui olete rahul meie toodete ja teenuste, ja me teeme sama teile !!! =)

3. Kõik tagastatud tooted, ostjad PEAVAD võtke meiega ühendust tagastamise aadress.

3. *Tellimusi Ameerika Ühendriigid on kõik väljaveetud kaudu epacket.Saadetise võtab tavaliselt 7-16 tööpäeva jooksul(laupäev ja pühapäev välja arvatud),

2. Kui teile saadeti objekt ja see ei tööta korralikult või siis ei meeldi see, sest mingil põhjusel üldse, Palun võtke meiega ühendust.meil on 100% toetuse/tagastamine.

3. Kui te ei saa vastust jooksul 1-2 tööpäeva jooksul.Palun lisa meid oma kontakt ja e-posti meid jälle.

1. See toode on üheaastane garantii.

* Muud countryies kasutades International Air mail paketis, tavaliselt võtab 25-45 tööpäeva jooksul.kui teil on vaja objekti kiiresti, palun võtke meiega üksikasjalikult enne ostu.

2. Töö Tunnid: esmaspäevast reedeni

TEIE RAHULOLU ON MEIE KÕRGEIM PRIORITEET.PALUN võtke meiega ühendust kui teil on küsimusi või taotlusi.Infot meie toodete või teenust.Meil on alati hea meel sind aidata ja seista meie tooteid.

1. Me ei vastuta kätte toimetamata aadress.Me jätame endale õiguse tasu laevandus tasu on taas tagastatud teemad tõttu vale aadress.

Võtke meiega ühendust

2. Esemed on üldiselt väljaveetud järgmisel tööpäeval pärast teie makse on kustutatud (Laup. & Päike.välja jäetud.)

  • Suurus: 28*48mm
  • Pakkimine: 1TK tulus detacher+1tk ring stent
  • Mudeli Number: JSK-04
  • Magnetiline Jõud: 12000GS
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Sertifitseerimine: CE
  • Kaal: 0.25kg
  • Brändi Nimi: Elice
Anonymous 2023-01-05

Vigane.. ei saa avada magnet kork Müüja ma ei võta vastu kaebusi. .. Tänu AliExpress, ma võiks saada toetust

1
Anonymous 2022-11-18

See saab olema kõik korras nüüd.

5
Anonymous 2022-10-25

Ma ei saa nagu magnet, sest see oli liiga palju raha, ja ma olen kindel, et see ei tööta pood on suurem kui väikseim ühe ma plaani tagasi, sest see oli liiga kõrge

3