Tasuta kohaletoimetamine

CMRFID Kohandatud ISO14443 D41 4k kiip magnet RFID tühi krediitkaardi NFC 213 215 216 smart metallist visiitkaartide

€1.17 €1.07

0
0 Arvustused

Sku: b66552

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Office & Koolitarbed

Sildid: kiip magnet rfid.

Toote Kirjeldus CMRFID Kohandatud ISO14443 D41 4k kiip magnet RFID tühja kaardi NFC 213 215 216 smart metallist visiitkaartide

Miks Valida Meid 1.Teie küsimustele on vastanud 24 tunni jooksul.

Q:Mis on ooteaeg?

A:on laos erinevaid tooteid erinevatel perioodidel.Palun öelge meile, milliseid tooteid sa vajad, siis me kontrollime laos tooted, mida vajate.

2. Custom pakett on pakkuda.

Kui tootja maailmas me pakkuda klientidele platvormi foundational tehnoloogiate, sealhulgas juurdepääsu kontroll, loomade märgistamine, near field communication (NFC), eri RFID lugejad ja lahendusi.Meie lahendused funktsioon igati kohandatav rakendus, raamistike ja elegantne kasutaja liidesed advanced analytics, mis võimaldab end-to-end business intelligence ja andmete nähtavust mitmel eri tööstusharudes.

5.One-stop teenus, veenduge, et kõik teie küsimused on lahendatud kiiresti.

nagu juhtiv tehnoloogia pakkuja üle 11-aasta pikkune kogemus toob arenenud tõhususe, usaldusväärsuse ja täpsuse klientide ülemaailmsete tarneahelate koos valdkonna juhtiva tooteid, lahendusi ja tehnoloogiaid.

2. Euroopa riikide 3-4 päeva.Kaevandamise päev

3. Parim ja kiireim müügijärgne teenindus, reaalajas jälgimise Pakend: 1.Pärast kolme kontrolli, pakett nagu custom taotluse.

Q:Mis eri RFID tooteid te pakute?

6.OEM teenus on saadaval.Pakkimine Ja Kohaletoimetamine Tarneaeg: 1. CMRFID on VVIP klient, DHL.Pakkuda Kohalikku DHL toetada, kiireim kohaletoimetamine maailmas.USA-s on 1-2 päevaga.

Toote andmed Toote mudel: CM-C08 Toote nimetus: Metallist kaardi Kogus: 100 500-999 ≥ 1000 Sagedus 13.56 Mhz, Materjal Metall/Stainless steel/Kuldne/hõbedane Värv: Punane/Kollane/Sinine/Oranž ja Kohandatud värv Pakett viis: 100tk kohta polü kott Käsitöö Printida logo Toote kaal: 15-20g Karbis kogus: 2000pcs ühe kaardi Karp mõõde: 55*22*14CM Kohandatud pakett: Nõustuda Ettevõtte Sissejuhatus CMRFID Technology CO.Ltd.

Q:kas On olemas laos teie tooteid?

Palun nõu meile vastavalt oma konkreetsetele nõuetele tellimuse.

A:Eri RFID tooteid, sealhulgas RFID kaardid RFID etiketid, RFID wristbands, ja NFC tooteid võib olla toodetud meie tehases.RFID kohandamine on saadaval meie tehases.Mis tahes disain võib olla toodetud usa.

A:DHL, Fedex, TNT jne.See võtab 3-7 tööpäeva uksest ukseni teenus.Mõned lahtiselt, et ka saata õhu tarnimisel, et säästa kulusid teie jaoks!

3. Pack veekindel membraan

filiaalid asuvad California, Dubai, Sao Paolo ja Shanghai.Kui kliendid valida, kas töö koos meiega, nad saavad partner sügav mõistmine, mida ta võtab, et muuta iga RFID-rakenduste edukas, ja juurdepääsu kogenud inseneri-ja tehnilisi vahendeid; uurimistöö ja katsetamise võimalused; ja mis kõige tähtsam, meie valdkonnas-tõestatud inlay tooteid.RoHs, ISO9001, CE ,ICAR on peamised tõendid CMRFID Technology CO.Ltd.

4.Teie kaup toimetatakse DHL,TNT,UPS,FEDEX,EMS,Hiina Õhu-Post jne.Võite ka valida oma shipping ekspediitor.

CMRFID Technology CO.Ltd.

3.Kiirema tarne: Proovi, et laos ja 5-12 päeva lahtiselt tootmine.

A:Üldiselt tarneaeg on 3-5 tööpäeva.Tootmise aeg on erinev eri perioodidel eri tellimused.

2.Stabiilselt kõrge kvaliteet ja konkurentsivõimeline hind.

4. Pildistamine enne saadetise.KKK K:kas ma saan tasuta proovi?A:Jah.Kui proovid on meil laos oleks andnud testimiseks, sa pead ainult maksma merevedude kulusid.Kui proove on vaja kohandada oma logo ja kujunduse, palun saatke meile kujunduse ja nõustada chip, kogus ja muud vajalikud andmed.

Q:Mida sa tavaliselt kaubad tarnida?

Palun võtke vabalt meiega ühendust täpsemat teavet ja vaba proovid, et testida!!!

  • Kohandatud Toetust: Kohandatud Logo Tugi
  • Taotlus: HOTELL
  • toote nimetus: rfid-smart card
  • Protokoll: ISO-14443A
  • Erilised Omadused: Veekindel, Ilmastikukindel nfc-metal kaardile
  • Sagedus kohandatud: 125Khz1356Mhz860960Mhz
  • Materjal: Metallist
  • Sideliides: RFID NFC
  • Brändi Nimi: CMRFID
  • Päritolu: Guangdong Hiina
  • Trükkimine: Custom Logo Trükkimine
  • Kiip tüüp: Nfc213nfc215nfc216D21D41D81
  • Mudeli Number: Dmetal1
  • Tüüp: metallist kaart
  • Sagedus: 1356Mhz