Tasuta kohaletoimetamine

Silikoon Juhtudel Airpods 2. Luksus Kaitseriietus, Kõrvaklapid Kate nii Apple airpods2 Õhu kaunad 2 Põrutuskindel Ümbris Konksu

€0.52 €0.37

0
0 Arvustused

Sku: b6768

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kaasaskantav Audio & Video

Märkused:

1. Anti-keemistsentrid ja mitte-libisemine: Peakomplekti juhul on kulumise-vastupidav, anti-lukustus, tolmu-tõend, anti-sõrmejälgede ja lihtne puhastada.

4. Peen töö: Kunagi fade, hämmastav eredad värvid ja täpsed andmed.Hinne töö, kaitsta oma kõrvaklapid tolmu ja šokk.Täielik kaitse kõik ümber seade, täiuslik sisselõigete oma earbuds sadamates.

Tehnilised andmed:

Materjal: Silikoon

Kirjeldus:

Komplekti Kuulub:

Keskkonnasõbraliku pehmest silikoonist toob väga mugav touch ja vastupidav materjal, sobib tihedalt ja ei ole lihtne tõsta välja laadimise kasti.Seda suurepäraselt kaitseb kõiki funktsioone kraan, lukk, tulede ja koorma.

Suurus: 5*2.5*6cm

Liik: otsus Kohtuasjas kate

3. Lihtne paigaldada: moedisain,kõrvaklapid taskusse, on lihtne panna ja lihtne ära võtta,siis installib minuti jooksul erilisi tööriistu vaja.

1. Palun lubage 0-1 tolli vea tõttu, käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

2. Monitorid kalibreerimata sama, punkt värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev tegelik eesmärk.

5. Kingitus: kena Jõulud, Thanksgiving kingitus teile, teie tütar,tüdruk, naine, teeb tema vaadata rohkem elegantne ja eriline.

2. Mini disain: Silikoonist kate Airpods on lihtne teha ümber, sobib suurepäraselt taskusse või juhul, või oma kandekott.

Mudel: Airpods

Omadused:

1tk* Silikoonist puhul Airpods

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: Bvõimu nende
  • Pakett: No
  • Materjal: Silikoon
  • Toote Tüüp: Kõrvaklapid Juhtudel