Tasuta kohaletoimetamine

Kuma Pimedas Viska Tekk Pehme Lapp Tekk Lastele ja Täiskasvanutele, Dekoratiivsed Helendav Visata jaoks, Voodi, Diivan Diivan Auto B03E

€22.11 €15.04

0
0 Arvustused

Sku: b7014

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu & Aed

Sildid: Tekk, kuma pimedas teki, Tekid, jõulud tekk.

1.Palun lubage 1-2cm vigade tõttu manual mõõtmise, veenduge, et te ei pahanda enne tellite.

Omadused:

Sära ja Pikaealisus: Lihtsalt pane tekk aastal ereda valguse või päikesevalguse 10 minutit, seejärel lülita tuled või võtta see, et pimedas toas.Vt maagiline sära helge kuu ja tähed ilus öö taevas.Toob sulle head ööd mugavustega ja lapsepõlve mälestused.

Materjal: Polüester

Suurus: 152x127cm/60x50inch

Mitmekülgne Kogu Päev ja Sündmus: See eriline udune ja kuma pimedas disain tekk üllatab oma lapsed, sõbranna, abikaasa, tütar ja poeg iga kord.See 50" x 60" super pehme tekk on ideaalne sõitmiseks diivan, voodi, diivan või auto.See hoiab sind soojas sügisel ja talvel ja jahe kevad ja suvi ööd või kliimaseadmega toas.Kerge ja soe.

1x Viska Tekk

Tehnilised andmed:

Stiil: A/H/I/C/J/D/L/K/M/N/F/E/G

Kaal: 600g

Suurepärane KINGITUS TEIE LAPSED - Meie tekid teha suur sünnipäev või Jõulud kingitus ja on mitmekülgne!Painautua diivanil, kasutada seda kui playmat, või teeb nalja hõõguv tekk fort!

2.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

EASY CARE: Valmistatud easy care kangast, mis sobiksid kokkutõmbumine, pleegib, ja kadumas.Masin pesta külma, trummelkuivatid kuiv low set.See on ikka uus ka pärast pesemist.

Lisatasu super pehme tekk on valmistatud palus polüester 300 grammi ruutmeetri mugavuse ja vastupidavuse.See pehme, veniv, pehme, mugav, sametine tekk hingab hästi, et hoida sind soe.Hüvasti märjas ja külmas kliimas!

Pakett Sisaldab:

Kuma Pimedas Viska Tekk Isikupärastatud Kingitused Tüdrukutele, Poistele ja Täiskasvanutele Hubane Super Pehme Palus Fliis Viska Tekk B03E

Märkus:

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: 100% Polüester
  • Vanus: Lapsed
  • CN: Guangdong