Tasuta kohaletoimetamine

Mäng Dva Cosplay Kostüüm Mängu Naissoost Täiskasvanud lapse Lycra 3D-Printimine Spandex Halloween Pool Zentai Parukas Sobib Relv D. Va cos

€8.72 €6.02

5
5 Arvustused

Sku: b71181

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kostüümid Ja Tarvikud

Sildid: overwatch mi, c catsuit, trendikas parukas, naiste kostüümid puhkust, ra halloween kostüüm, neiu kostüüm lapsed, demod cosplay, määratlemata püksid, võrgusilma dva cosplay, cagual kombekas naised.

01. Puhas kleebitud ala rätikuga, ja vältida higi, õli-ja nahahooldustooted.

Tegelase nimi: D. va

Kõrvaklappide materjal: puit + EVA

Kangas nimi: piima-silk

Kuidas kasutada ja eemaldada tattoo kleebised:

Vala puhastamiseks õli või väike kogus alkoholi puuvill pad, katta tätoveering kleebis 10 sekundit ja seejärel pühkige seda edasi-tagasi.Pärast mustrit on täiesti maha, pühkige see paber.

Eemaldamise meetod

Prop püstol suurus: 25*17cm

Mäng Dva Cosplay Kostüüm Mängu Naissoost Täiskasvanud lapse Lycra 3D-Printimine Spandex Halloween Pool Zentai Parukas Sobib Relv D. Va cos

02. Lõigatud nõutud muster, puhkus 2-3MM ääres, ja pisar läbipaistev kile sisse muster.

Prop püstoli materjal: PU (polüuretaan)

Kanga Koostis: Polüester Kiud (Polüester)

03. Pane mustriline pind naha märjaks tagasi puhta veega, on soovitatav ühtlaselt leotage vees ja vajutage seda 30 sekundi jooksul ja samal ajal.

04 Pärast tunne mingit vastupanu, aeglaselt eemaldada toetus paber.Pärast mustrit on kuivatatud loomulikult, tattoo on valmis.Ärge puudutage mustrit, kuni see on kuiv.

  • Sugu: NAISED
  • CN: Zhejiang
  • Allika Tüüp: MÄNG
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Erilist Kasutada: Kostüümid
  • Komponendid: Jumpsuits & Sipukad
  • Materjal: Polüesterkiud + polüvinüülalkohol fiber
  • Tegelased: d.va
  • Toote Tüüp: Komplekti
Anonymous 2022-12-07

Ma ei hakanud usku kvaliteet, kuid on lihtsalt täiuslik!! Ma compreu suurus XL ja suur minus (olen umbes 1,63 ja umbes 65kg) osa sõrmede võiks olla laiem, mu sõrmed peaaegu NN kantud.

5
Anonymous 2022-10-05

Ostis viimase hetke kasutamiseks BGS ja jõudis väga kiiresti Mul on 1.73 ja umbes 70 kilo ja tellisin XL Kvaliteetne parukas on suur, tuli üsna kleebised nägu relv ja suur TBM, ainult kinnas, et ticou veidi folgava cuz minu sõrmed on õhuke.

5
Anonymous 2022-12-13

See on tõesti hea selle eest, mida oled maksnud. Eriti prop saad. See ei ole hästi doen või wow kvaliteet, kuid see on tõesti wow hinda. Kogu komplekt on minu jaoks väga rahul, nii et soovitan seda. Ps ülikond ei puuduta ekraani, et sa ei saa kasutada telefoni, samas seljas on.

5
Anonymous 2022-12-22

Täiesti hull kvaliteet selle hinna eest sa maksma! Kõrvaklapid ei vaja aga mõned liimi panna tagasi mõned tükid, et tunda (see ei olnud suur probleem, tho). Üldiselt ma ütleksin, et ma olen rohkem kui rahul selle cosplay!! [ig: @nya__cosplay]

5
Anonymous 2022-11-13

Ma tõesti armastus see kõik on completeIt on ilus.Ja ma saan veel hiljem

5