Tasuta kohaletoimetamine

100tk/palju BNC Väliskeermega Konnektor RG-59 Coaxical Kaabel, Messing Lõppu, Press, Kaabel Kruvimiseks, CCTV Kaamera BNC pistik

€40.36 €25.83

4
2 Arvustused

Sku: b76574

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Turvalisus Ja Kaitse

Sildid: v cctv, mini rg59 kaabel, connector bnc db15, kaamera 2mp bnc, lemmikutega rg59, 4cam kriips cam, kruvikeeraja bnc-f, kaabel rg59 rg11, emaplaadi hdmi bnc, rg 59 bnc tööriist.

Me garanteerib selle toote vastu defektide töö ja materjal aega 3 aastat alates on ostmise kuupäev.

Tagasi:

Kirje võib tagastada tagastamise või asendamise 30 päeva jooksul alates päevast, kui te seda vastu võtta.Tagastatud kaup peab olema kasutamata, originaalpakendis ja sisaldavad kõiki tarvikuid.Algne postikulud ei kuulu tagastamisele.

Ostja on vastutav Täiendavaid COD maksud, KÄIBEMAKS, Vahendus Tasu, Imporditollimaks, või Custom Tasud ja Maksud.Palun Kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.

Enne saatmist tagasi kõik objektid, palun võtke meiega Tagasi Merchandise Authorization (RMA).Kõik tooted tagastada müüja ilma RMA on kehtetu, ja me saadetakse tagasi, et ostja on tema kulul.Klient peaks olema vastutav kõigi tasude tagastamise ja reshipping.

Palun võtke meiega Ühendust Belight.ee-sõnumikeskuses .Palun emaili meile via oma bided kirje või kirje number Või tellimuse number, et me saaksime vastuseks teile kohe.

Me püüame oma parima, et pakkuda teile kõige usaldusväärne, taskukohane viis laevaliinidel.Aga mõnikord see on väga sõltus saatmine kulleriga ja kohalikke kombeid.Kui te ei saa oma kauba õigeaegselt, palun võtke meiega kohe täiendavat abi.

Praegu, peaaegu kõik tooted meie laos on free shipping.Kirjed, mis alla 2KG on tarnitud Hiina Postitus Lennupostiga vaikimisi..DVR ja signalisatsioon, me toetame erinevate logistika, kuidas erinevates riikides.Palun kontrollige andmed toote kirjeldus lk.

Kõik kaup me müüme, on hea kvaliteediga ja range uurimine enne, kui neid välja veeti.Me püüame oma parima, et vältida kvaliteedi probleem.

Üksus, mis osutub defektseks garantiiaja kinnitamise perioodi jooksul on remonditud ilma tasu osade või asendada.Lõpuks kasutaja vastutab ise kõikide kauba eest tasuda saata tooteid remondikeskuse.Garantii ei hõlma mis tahes kaudsete, juhuslike või põhjuslike kahjude eest, mis tulenevad kasutamise.Kõik kulud, mis on seotud paigaldamise või eemaldamise selle toote kaupmees või muu isik või mis tahes muudest kuludest, mis on seotud tema kasutamise eest vastutab lõppkasutaja.Käesolev garantii kehtib algsele ostjale ainult selle toote kohta, ja ei ole edasiantav kolmandatele isikutele.

Märkus: Kui tuleb meil tunnistada madal väärtus arve tollimaksu, pls jätke meile sõnum ja andke meile teada, kui palju see on parem tellimuse, tänu oma koostööle.

Saadame kauba välja 3 tööpäeva jooksul pärast teie makse on kontrollida, mida Belight.ee.

Garantii:

Ostja on vastutav laiendamiseks Piirkondades, Lisatasu, kui aadress on kauge.

CCTV BNC Mees RG-59 Pistik koaksiaalkaabel Kõrge kvaliteedi lõpetamine!Jootma Vähem!Lihtne kasutada & paigaldada ja Lihtsam kaamera paigaldamine, säästa aega ja rohkem securer kaabli ühenduse kaudu kvaliteetset lõpetamine Ei puuduta elektri, Nr servjätkamine, nr valtsimisega, kuid ainult väikese kruvikeerajaga Materjal: Metall Maht:6cm(laius)x 1.3 cm(laius) Lihtsalt & Professionaalse välimuse eest BNC kaabeldus

100tk * CCTV Koaksiaal-Kaabel BNC Mees RG-59 Pistik

Me hindame oma äri oluliselt.Kui te olete satisfacted meie toodete ja teenuste, palun jätke meile Positiivset tagasisidet ja 5 Tähte hinnang.Teie tunnustus teeb meid veel kindel, et arendada oma äri ja teenida teid paremini.

Tracking Nr.antakse jooksul 2 tööpäeva jooksul pärast saadetise.

Tagasi jälgimise numbri saab olema kasulik, et seda protsessi.

Meie tech support tegeleb remonditud toodete kättesaamisel oma paki tagasi.Palun võtke meiega mis tahes toode või teenus küsimusi

Kui te ei ole rahul mingil põhjusel, võtke julgelt meiega ühendust läbi Belight.ee sõnumikeskuse enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Meie klienditeenindus ja tehniline tugi teeme oma parima, et pakkuda teile sobiv lahendus.

  • Päritolu: Hiina
  • Paigaldusviis: kaabel
  • Garantii: 2 aastat
  • Lõpetamise meetod: Press
  • Pistiku Tüüp: RG-59 Coax Kaabli Ühenduspesa
  • Brändi Nimi: NINIVISION
  • Koaksiaal-pistiku tüüp: BNC
  • Heakskiidetud sertifikaat: CE, FCC, ROHS
  • Mudeli Number: cctv-liides
  • Materjal: puhas vask, kullatud
Anonymous 2022-07-22

Metal on halva kvaliteediga.

3
Anonymous 2022-08-11

Kõik oli korras, aitäh

5