Tasuta kohaletoimetamine

ZENOBBQ Pöörlevat kala grill, BBQ Sülitada Rotisserie Elektrilised Automaatse Liha Riiul Küpsetamine Tasuta Pikkuse Röster Tarvikud

€60.58

0
0 Arvustused

Sku: b77731

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Camping & Matkamine

Sildid: üpp toiduvalmistamis, camper meister, määratlemata püksid, vest ellujäämise, mens matkamine tarvikud, matkatarvete turism, electribj riisi pliit, kumur pliit, lai laagris pliit, raua grill.

Kliki pildil, et osta GRILL COUNTER SALDO

Pane see sulgudes, et katse nii, nagu on joonisel näidatud (Pöörlev varras on paigutatud väike soon, Pikendamise rod on paigutatud suurde soone), et seda saab pöörata sujuvalt ja seejärel pinguta puldiga kruvi sulgudes.

Mootori Maht: 6.8 * 6.8 *6.5 cm / 2.7 * 2.7 * 2.6 aastal

See võib olla paigaldatud ahjud(BBQ ahjud) automaatne pööramine praad terve kana, küpsetatud kala, küpsetatud köögiviljad, jne.Kiire paigaldada ilma tööriistadeta ja lihtne teha.Pikkust saab reguleerida vabalt efektiivne ulatus.

Aku: 3tk AAA patareid (ei kuulu, EI KASUTA laetav aku)

MÄRKUS: ahi(BBQ ahi) alla ei kuulu

Vajutage ja lükake läbi Aku - / Mälukaardisahtli Kate.

Osta tarvikuid eraldi

Seisukord: 100% Uhiuue

TAVALINE VASTUOLUD

Kliki pildil, et osta KÄEPIDE

Rösti Branch Suurus: 8 * 8mm / 0.32 * 0.32 aastal

KIRJELDUS

Nr koormusvool: Alla 180MA

Step6

VAIKIMISI KASUTAVAD V(VERTIKAALNE) BRACKET PAIGALDADA AHJU (BBQ AHI)

KASUTADA H(HORISONTAALNE) BRACKET PAIGALDADA BBQ TABEL (palun ühendust klienditeenindusega)

1 Bracket 2 Pikendamine rod 3 Pöörlev varras 4 Multi-function DC mootor 5 Fork(304 roostevabast terasest) pöidla kruvid(304 roostevabast terasest) 6 Nailonist Käepide 7 X neto

Paigaldamine on lõppenud.

Kahvli abil rod, kruvi pöial kruvid, et kahvlid.Pärast laadimist toit, säti see, et õiges asendis ja pinguta pöial kruvid.

1 Aku Võimsus 2 3 Mini-USB-4 Välja 5 Aeglane 6 Kiire 7 Piirata Pin 8 väljundvõlli 9 Parameeter Sildi 10 LED Lüliti 11 Aku - / Mälukaardisahtli Kate 12 LED

Sisestage mootor väljundvõlli, et Pöörleva vardaga.

PAIGALDUS SAMMUD

palun klõpsake siia

Variant B pakub rohkem DIY kujutlusvõimet.

Elektrilised Rotisserie koosneb järgmistest osadest:

MÄRKUS:Palju võimu pangad turule on üle praegune kaitse ülesandeid.Kui mootor on kasutatud, praegu läbib suureneb, kui koormus suureneb.Kui lubatud vool on suurem, võimsus pank võtab automaatselt maha lõigata jõud, mis paneb mootori stopp, mis ei ole kvaliteedi mootor.

Step7

Kõrge - Keskmine - Madal

Kui te ei ole kindel, kas teie ahi(BBQ ahi) sobib, võite anda ülevaade oma ahi(BBQ ahi) sisemine läbimõõt ja seina paksus klienditeenindusega online.

MÄRKUS:Palju võimu pangad turule on üle praegune kaitse ülesandeid.Kui mootor on kasutatud, praegu läbib suureneb, kui koormus suureneb.Kui lubatud vool on suurem, võimsus pank võtab automaatselt maha lõigata jõud, mis paneb mootori stopp, mis ei ole kvaliteedi mootor.

2. etapp

Toetab ahjud(BBQ ahjud), mille sisemine läbimõõt on alla 78cm.Nad kõik kinnitusvahendite ahjud(BBQ ahjud) seina paksus ei ole üle 50 mm.

Vaadake samm 4 koht see õige kõrgus kohta sulgudes pöörata.

Samamoodi, klamber muud bracket teisel pool ahju(BBQ ahi).

Step3

Keera üks või kaks Laiendamine vardad(2) päripäeva, et Pöörlev varras(3), ei pinguta, Kruvi Nailonist Käepide(6) Pikendamist rod (2) samal viisil ja tõmmake see pingule.

Kliki pildil, et osta KAHVLID

2. ETAPP

Step5

MÄRKUS: Lõnga töötlemise, peab olema teatud kliirens, nii et see on keeruline ja samal tasapinnal pärast rod on pingutatud, ja seal on normaalne vastuolud.Sel ajal, teil on vaja ainult lahti rod vähe, siis pane kahvel, et kepi pärast lennuk langeb.Pinguta rod pärast seda, kui kõik toit on koormatud.

Materjal: Nailon + Metallist

1. ETAPP

Väljund : 2~5RPM

Pane 3tk AAA patareid (mis on valmistatud kliendi poolt,ÄRGE KASUTAGE laetav aku) või ühendada power bank (koostatud klient) kasutage USB-juhe.

Step8

SULG

MÄRKUS: BBQ tabel ei sisalda

On kahte tüüpi sulgudes: V(vertikaalne) sulgudes ja H(horisontaalne) sulgudes ja Kasutamine V(vertikaalne) sulgudes vaikimisi, Kui teil on vaja H(horisontaalne) sulgudes, palun võtke ühendust klienditeenindusega.Kõik sulgudes kasutades 2mm paksusest roostevabast terasest plaat, millel on kolm kõrgust, ja kasutades lõng lukustusseadmed.

Umbes Power Bank

Sel põhjusel soovitame kasutada power bank ilma üle praegune kaitse funktsiooni.

STEP4

MOOTOR ILMA AKU

1. etapp

Mootor ei ole aku, vajate, et viia oma võimu panga või mobiiltelefoni laadija vooluvõrku.Sest LED-multi-function mootor, võite ka tuua oma 3tk AAA patareid (akud ei ole lubatud) toide.

Vt mootori paigaldamise juhiseid.

KOLM KÕRGUST

MÕÕDE

Variant B

STEP3

Kliki pildil, et osta Auto Klapi Varras

Tehnilised andmed:

Step4

MULTI-FUNKTSIOON DC MOTOR(ÄRGE KASUTAGE akut,)

Kui piirata pin-kood on pre-kruvida mootor, nagu on näidatud joonisel, lift mootor veidi ja pöörake seda nurga all, võimaldab piirata pin libisema suurde soone, ja siis lase tal kukkuda vabalt.

Kliki pildil, et osta PÖÖRATA KÜPSETATUD KALA

Pöörlevad Suund: CW

MÄRKUS:ÄRGE KASUTAGE laetav aku

Keera puldiga kruvi üks sulg vastupäeva lahti sobivasse asendisse.Siis klamber on see bracket sobivasse asendisse ahi(BBQ ahi) (müüakse eraldi, sama allpool), Keera kinnituskruvi päripäeva, et ei pinguta.

Kui teie BBQ ahjud (ahjud) või BBQ tabel ei ole võimalik kinnitada

Rotator Port : 0~5.0 kgf.cm(0~11 lbs)

Peamised Värv: Valge

MOOTORI PAIGALDAMISE JUHISED

Pinge: DC 5V(1 meter USB juhe)

Variant A sobib ahjudele(BBQ ahjud): Toetab ahjud(BBQ ahjud), mille sisemine läbimõõt on alla 78cm.Nad kõik kinnitusvahendite ahjud(BBQ ahjud) seina paksus ei ole üle 50 mm.

  • Kasutamise Tingimus: Tavaline Väljas
  • Kasutajate arv: >5
  • Ühekordselt: No
  • Koos Süüte Seade on või Ei ole: Ei Sisalda
  • Tüüp: Muud Pliit
  • Struktuur: SPLIT
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: Metallist
  • mudel: 5078N
  • Töötlemisviisi: automaatne
  • Brändi Nimi: ZENOBBQ