Tasuta kohaletoimetamine

96W Universaalne Sülearvuti Laadija Adapter 12V-24V Pinge Reguleeritav toiteplokk valida 8 Eemaldatav Kork Dell, HP ja Toshiba Acer Asus

€5.30 €4.61

0
0 Arvustused

Sku: b81825

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu Elektroonilised Tarvikud

Sildid: dell usbc adapter, adtran toide, toide hp dv6 7171er, sülearvuti lenova nupp power, aplik power nuppu, banggood naised, adapter 24 v 5a, dell lan lüliti, cps toide, ati toide.

Jäta negatiivne tagasiside ei saa lahendada probleemi.Seal on palju rohkem positiivseid võimalusi, et järk-see on umbes hea suhtlemine Palun saata teade meile läbi Belight.ee.püüame meile parima, et lahendada teie probleemi.aitäh!

Toote Omadused: See toiteplokk võtab 7 Reguleeritav väljundpinge: DC12V 15V 16V 18V 5.5 MAX 19V 20V 24V 4A MAKSIMAALNE võimsus 8 nippi DC needel: 3.5x1.35mm 4.0x1.7mm 4.8x1.7 5.5x1.7 5.5x2.1mm 5.5x2.5mm 6.0x4.0mm 6.3x3.0mm Mitmetasandiline kaitse, et tagada stabiilsus ja osavalt laadimine super madal häireid.Sisseehitatud LED võimaldab teil näha, pinge selgelt, aidates teil kontrollida reaalajas seisukord võimsuse kohandamine.Ja reguleeritava pinge 12V-24V muudab selle sobivaks erinevatele seadmetele ja erinevates olukordades.Selle adapteriga kasutada Kõige Sülearvutid,8 vahetatavad näpunäiteid paindlik kohanemisvõime erinevate sülearvutite mudelitele Reguleeritav väljundpinge, vasta eri tüüpi sülearvutid Toote andmed: 1. Täielik, odav, kompaktsed 2. Reguleeritud jõuallikas 3. Super toide, fikseeritud sagedusega juhtimisahela tagab Stabiilne, pikaajaline toodang nõutud tahes mobiiltelefoni Eectronics, nagu mobiiltelefonid, PDA, digitaalkaamera, CDMA Digitaalse telefonid, Walkie - talkie, tester masin, HUB, Modem, Skanner, Printer ja palju rohkem 4. Ekstra turvaline disain, kõik koos vastavate 5. Ohutuse kinnitustest, 6. Ülimadala koormamata /ooterežiimi energiatarve, koosoleku EÜ 2005 green power nõuded 7. Kerge, stiilne ja kompaktne disain, 8. On-line LED toite indikaator 9. Kõrge kasuteguriga seadmeid, mis tekitab vähe soojust B urn-in EMI filtri komplekti kuulub: 1 x AC/DC Adapter Keha 1 x 8-Liides tips 1 x toitejuhe (USA/EL, Valikuline) tarneaeg Nõuanded:

Umbes Maksudega:

Kõik pakendi saata tähitud kirjaga.koos jälgimise numbri saab jälgida paketi üle-kohus.see on turvalisus, ohutu kaupa.Tarneaeg on umbes 20--50 päeva.Tulemusena erinevate riikide poliitika ja ilm ja muud põhjused.saadetud erinev riik ,tarneaeg on erinev.On küsimusi.palun võtke mind kaudu ali sõnum.aitäh!

Tagasiside:

Me püüame oma parima, et teenust teile.Sest kohandatud reeglid on igas riigis erinev, hinnad ja aktsiisid ei ole meie vastutus ja me ei ole kvalifitseeritud, et vastata küsimustele selle teema kohta.Palun uurige oma riigi tariifid, impordi ja aktsiisid enne ostu..

  • Kasutamine: Lülitus
  • Väljund pinge: Puudub
  • Väljundi Tüüp: Puudub
  • Ühendus: Pistik
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: Banggood