Tasuta kohaletoimetamine

Metallist Võre Laud Korraldaja Kasti Desktop Office Korraldaja Ladustamise Omanik Desktop Pencil Pliiats Tühi-Tähi Märgi Kasti Kirjatarvete Tarvikud

€10.90 €7.52

5
4 Arvustused

Sku: b84186

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni

Sildid: metall-laud lapsed, korraldaja apple metallist, ilusad naiste tööriistad, behogar laud korraldaja, kokkupandav laud korraldaja, multifuncional laud korraldaja, laua korraldaja roheline, asukoht kleit medi, asukoht naiste suurused, metallist korraldaja roheline.

Pakett Nimekiri:

Värv: must, hõbe

Suurus:

1. Reklaamkingitused, heaolu kingitused, avalike suhete kingitused

Omadused:

7 Võrgud 22*14*13cm

3. Karm ja vastupidav: Tänu non-slip pad allosas, see ühes tükis metallist korvi ei klapi või kahju oma pind.See muudab need terasest traadist korvid lihtne korraldada, väga sobiv kasutamiseks ehted ladustamise kott, või lihtsalt nagu väike hoiukorv ladustamiseks koefitsiendid ja lõpeb.7 unikaalne ja värve valida, siis kindlasti tahan üks, mis sobib iga ruumi maja.NEATERIZE on multifunktsionaalne organisatsiooni ja säilitamine vähendab segadusega ja hoiab oma kodus või kontoris korralik ja puhas!

Kingitus eesmärk:

1. Väga sobiv kodu, kontori, kooli või töö: vastupidav, saab mahutada kapid, sahver ja ladustamine, stiilne, lihtne korraldada, köök, sealhulgas sahtel, mis aitab hoida retsept kaardid ja märgib, lihtne kasutada.Korraldada visiitkaardid ja lahtised klemmid ümber maja.See on ka suurepärane prügikasti sahtel ladustamise kott!Pange kõik oma jama arvesse puhas ja kompaktne ruumi.Pane kõik, mis käeulatuses; saab panna kõike, ja asju.

2. Funktsioon: kirjatarvete ladustamine, töölaua ladustamine

Materjal: metall

1 *klienditagasiside

9 Võre 22.3*11*10.7 cm

Stiil: 9 võrgud, 7 võrgud

2. Ülim meik omanik ladustamise kasti: Väsinud groping kaudu meik pintslid?On vaja lihtsalt meik sahtel ladustamise kasti, mis sobib oma kiire elustiili?Unusta mahukas sahtel sukelduja, või kuidagi ei sobi oma sahtli, see meik storage box on ideaalne kaste kast, põsepuna, ripsmetušš, lauvärv, vundament, jne.Ta näeb välja ja on hea tunne, isegi kui tahad lihtsalt kiiresti touch up, oma lemmik teemad on olemas.

Tehnilised andmed:

4. Kunagi ei jäta kontoritarbed jälle: ei ole vaja cumbersomely mõõta pikkus ja sügavus kummut või kirjutuslauad, et näha, kui tavalist sahtli ladustamise kastid sobivad.See väike ja suur metallist korv, sahtel ladustamise kasti pakub lihtsamat ja Räpane meetodeid, et suurendada oma igapäevast elu.Pliiatsid ja paber korve saab tehtud, ning mis hõlmavad pesa ajakirjad, väikesed raamatud või muu vajalikuga, nii et saate täita erinevaid funktsioone igal ajal!

  • Materjal: Metallist
  • CN: Hunan
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: kirja korraldaja
Anonymous 2022-12-28

kõik oli okei, aga ma sain kahjustatud toode, mida on kahju

5
Anonymous 2022-11-12

Top liiga

5
Anonymous 2022-11-12

Täpne väga tänan teid

5
Anonymous 2022-09-06

Väga lahke müüja, ma armastasin seda, ainuke asi on see võttis aega umbes 4 nädalat, et jõuda, kuid kõik hüva soovitan

5