Tasuta kohaletoimetamine

1tk Loomulik Crystal Apple Värvikas Maagi Mineraal õnnelik Käsitöö Reiki Kodu Kaunistamiseks Mood DIY kingitused

€7.88 €5.51

0
0 Arvustused

Sku: b84838

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: kaunistused

Sildid: õnnelik võitja mündi, murakami mündi rahakott, õnnelikud kassid mündi, lucky angel mündi, lucky 7 mündi, ox õnnelik, mündi, õnnelik kass pin-koodi, mündi ristik õnnelik, hiina õnnelik mündid, õnnelik mündi toss.

1.Ma loodan, et sa annad meile hea tagasiside pärast kaup, mis on tõesti oluline, et meie 2.Palun ärge meile anda negatiivset tagasisidet, ilma räägid meile.Lubame, et lahendada mis tahes liiki probleeme nii kaua, kui te meiega. 3.Palun andke meile viis-start tagasisidet, kui olete rahul ostuga. 4.See on väga tänulik, kui jagate pilte esemete tagasisidet.

Ma soovin: teil on elada õnnelikku elu, iga päev on hea tuju!

2 Tagastamine

100% täiesti uus ja kvaliteetne 1.Apple tähendab rahu, crystal apple sümboliseerib hea armastus.Tähistab kirg tõeline armastus.Lihtsuse ja puhtuse.See tähendab, romantika ja unikaalsus.See sisaldab häid soove.Aadel ja rikkuse 2.Looduslik puhas käsitöö boutique tootmine, iga töö on oma kordumatu ilu, mis on hea kingitus väärt sõbrad ja sugulased. 3.Käsitsi valmistatud poleeritud,sile pind

3 Teave värvi erinevus

hright;40mm laius:30mm kaal:35g-45 g

1.Tänu valgust ja ekraani vahe värv võib veidi erineda pilte Palun lubage 0.3-0.5 mm vigade tõttu manual mõõtmise tänu! 2.Tänu käsitööna laadi 100% looduslik kristall kivi, palun muuda suurust, värvi ja läbipaistvust toote. 3.Kui te ei ole rahul oma toodet, võtke meiega ühendust kõigepealt, et me ei saa teha asju just teie jaoks

Tere tulemast meie poodi!

1. Kohaletoimetamine on tavaliselt saabuvad jooksul 25 kuni 60 päeva, tarneajad on piirkonniti erinevad 2. Kõik kaup tegeleb müügiga on hea kvaliteediga ja range testi enne, kui need on lähetatud.Me püüame oma parima, et vältida kvaliteedi probleem. 3.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust ~~ me oleme alati siin sinu jaoks !

1. Kui te ei ole 100% oma ostuga rahul, palun võtke meiega ühendust Messager.Me vastame ühe tööpäeva.Lubame, et lahendada probleem hästi ja teeb teid õnnelikuks 2. Kvaliteedi probleem, anname 100% raha tagasi. 3. Kui teil kipuvad tagasi või asendada punkt muid probleeme, meil on (osaliselt) maksab saatekulu vastavalt probleemi olemust.

Toote Parameetrid

Toote kirjeldus

1 Logistika transport

4About tagasiside

  • Päritolu: BR(Päritolu)
  • viida: Uuringu elutuba ja magamistuba või
  • müük Režiim: Jae-ja hulgimüük
  • Kõrge Kvaliteet: Kogumise ja Kodu kaunistus ja DIY kingitused
  • Sündmus: Sünnipäeva/Pidu/Dating/Kingitus
  • Piirkondliku Funktsioon: Hiina
  • Juhataja: lisada võlu
  • Stiil: Ameerika Stiilis
  • Teema: MASKOTT
  • Materjal: Orgaaniline Materjal