Tasuta kohaletoimetamine

Daamid Käevõru Südame-Kujuline Reguleeritav, Käevõru Ehted Värvikas Moe Käevõru Femme Noorte Kett Ehted Jõulukinke

€1.99 €0.95

5
1 Arvustused

Sku: b86954

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Käevõrud & Bangles

Sildid: hype naiste ehted, jewlery pärleid, hõbe mana käevõru, käevõru ellujäämise suured, fashion av, käevõrud koniar naised, haaratsid daamid, armastus kuld kingitus, crystal jõulud ehted, crystal pronksist käevõrud.

Kohaldatava kingituste andmine juhtudel: reisi mälestuseks, messid, reklaam, kampaaniad, töötajate hüvitiste, aastapäeva pidustused, äri kingitused, avatseremoonia

2、Reguleeritav, Käevõru: reguleeritav käevõru on ilus lõpmatu südame sümbol ja on kaunistatud säravate kristallide, et muuta see tõeliselt pilkupüüdev.Suurepärase poleerimise tehnoloogia, iga käevõru me loome, on ainulaadne.

5、Beat Service: Meie eesmärk on teie rahulolu, kui teil on küsimusi või ettepanekuid, võtke meiega palun ühendust aega.Me võtame teiega ühendust niipea kui võimalik, et pakkuda teile parem lahendus.

3、suurepärane Kingitus: täiuslik kingitus ema, naine, tüdruk, vanaema, tütar, lapselaps, õde, või sõber.Sobib Jõulud kingitused, emadepäeva kingitused, pulmad kingitused, aastapäeva kingitused, sünnipäeva kingitused, lõpetamist kingitused, ystävänpäivä kingitused.Kui teil on tihedalt seotud inimene, see lõputu südame käevõru on suurepärane kingitus idee.

Kuju: südajas

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Ravi protsess: galvaanilise

Daamid Käevõru Südame-Kujuline Reguleeritav, Käevõru Ehted Värvikas Moe Käevõru Femme Noorte Kett Ehted jõulukinke Bullet Punkte: 1、kujunduskontseptsiooni: Lõpmatu südame-kujuline käevõru esindab igavese armastuse.Tähendus taga käevõru on tõesti ilus, see sümboliseerib igavikku, mõjuvõimu ja igavene armastus.Infinity on igavene ja armastus ei kesta lõpmatuseni.Ainult armastus võib jagada lõputult, ja see jääb loobunud.Sümbol infinity: igavene armastus ja sõprus.Piiritu armastus igavesti ja igavesti.See on suurepärane võimalus öelda keegi kuidas palju sa hoolid teisele isikule.

Sisemine materjal: sulam inkrusteeritud kunstlik gems/vääris-ja poolvääriskivid

Spetsifikatsioonid: Materjal: sulam

4、Hooldus Märkused: Pühkige puhta, kuiva, pehme puuvillane riie, et taastada läige.Hoidke neid pehme riidest kotti, et vältida hõõrdumisest teiste objektidega.

Pakkeleht: 1*Käevõru

Märkused:

  • Kuju\muster: Süda
  • Mudeli Number: käevõru
  • Käevõrud Tüüp: Võlu Käevõru
  • Toote Tüüp: käevõru
  • Sugu: NAISED
  • Stiil: TRENDIKAS
  • Trahvi või Mood: Mood
  • Metallide Tüüp: alumiinium
  • Keti Tüüp: Köis Kett
  • Brändi Nimi: iSHINE
  • Päritolu: Mandri-Hiina
Anonymous 2022-11-21

Tuli väga kiiresti, ilus, ei ole oodata, et see oleks nii lahe, aitäh

5