Tasuta kohaletoimetamine

Roostevabast Terasest Umbrohutõrje Kühveldada Aias Rohimine Pottidesse Istutada Aia Eemaldada Sügavalt Juurdunud Umbrohi Käsitsi Kärpimise Tööriist

€10.68 €6.08

0
0 Arvustused

Sku: b90747

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Tööriistad

Sildid: Aiatööriistad, labidas, rull kultivaator, Telkimine Labidas.

Umbrohutõrje ja Labidas ei ole ainult kasutatud eemaldada sügavalt juurdunud umbrohi, kuid see on ka suurepärane ümberistutamine, istutamine, shoveling, ja ranged.Ideaalne teie väljas aiad, lillepeenrad, köögivilja aedades ja toataimed.

Mõõdud: 37*3.5*3cm/14.57*1.38*1.18 aastal

Materjal: roostevaba teras + puit

Nimi: Aed Umbrohutõrje Labidas

2、Kõrge Kvaliteediga Materjal: pea selle poolt, Weeder Rull on valmistatud kõrge karedus roostevabast terasest, mis ei roosteta ja ei painutada või murda kasutamise ajal.

3、Ergonoomiline Disain: Aed Rull käepide on valmistatud kvaliteetsest täispuidust ja on ergonoomiliselt kujundatud pikaajalise mugavuse.Iga käepide on nöör peal, lihtne ladustada.

Pakkeleht:

Üldpikkus: 37cm/14.6 aastal, labidas pea pikkus 20cm/7.9 aastal

Bullet Punkte: 1、Multifunktsionaalne: Käsi-Weeder on väga mugav kasutada, mitte ainult ei saa kergesti eemaldada igasuguseid umbrohi, kuid võib kasutada ka erinevaid aiandus-istutamine, kaevetööd, ja pistikud.Sügavus sm-i on lihtne istutada ja siirdamist.

4、Laialdaselt: Aia Rohimine Kühveldada ei ole ainult kasutatud eemaldada sügavalt juurdunud umbrohi, kuid see on ka suurepärane ümberistutamine, istutamine, shoveling, ja ranged.Ideaalne teie väljas aiad, lillepeenrad, köögivilja aedades ja toataimed.

Roostevabast Terasest Umbrohutõrje Kühveldada Aias Rohimine Pottidesse Istutada Aia Eemaldada Sügavalt Juurdunud Umbrohi Käsitsi Kärpimise Tööriist

5、Suur Aiandus Kingitus: Weeder Kühveldada Tööriist on suurepärane kingitus perele, aednikud, ja armastajad ja ka parim valik puhkus kingitused, nagu Sünnipäev, isadepäev, emadepäev, ja rohkem.

Neto kaal: ca 180 g

Aias Rohimine Kühveldada*1

Kirjeldus:

  • tugi: Dropshipping/Hulgimüük
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: VAHIGCY
  • Taotlus: Aed Labidas
  • Sertifitseerimine: CE
  • Materjal: Roostevaba Teras