Tasuta kohaletoimetamine

Retro Isiksus Loominguline Eagle Käevõru Metallist Kotkas Avamine Reguleeritav, Käevõru Meeste ja Naiste Paar Trend Pool Ehted

€2.93 €2.05

3.5
2 Arvustused

Sku: b98279

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Käevõrud & Bangles

Sildid: oksüdeeritud metallist käevõru, cherry terasest käevõru, sillutada mansett käevõru, viking eagle käevõru, kiip metallist äärist, süda mansett käevõru, eagle käevõru armastus, gh mansett käevõru, armas tüdruk käevõrud, tiffanyco mansett.

▲Sugu: nii mehed ja naised

1. Hooldusega seotud tarvikud: Ärge puudutage aksessuaarid, kosmeetika, eriti meik remover!Vesi, küünelaki eemaldaja, nail polish, need keemilised komponendid, hakkab kiiresti roostetama kuld pihustada pinnale ehteid.Kui need on värvitud, palun pühkige see ära pehme lapiga või näo kudede aega.Kui te kogemata puista asju nagu emulsioon, mis käsitleb ehted, palun pese voolava vee all aega ja seejärel mähkida ehted pehme lapiga ning pühkige seda kuiva.Kui te puudutage naha ja higi, seal on mõned korrosiooni pikka aega, nii et palun pühkige see ära pehme lapiga või näo kudede pärast higistamist.

3. Ladustamise meetod: Kui sa ei too eemaldatud ehted, palun puhastage seda ja hoidke seda ziplock kott.Kui see on otseselt kokku puutuda õhk, ilma pühkides, kui seda ei ole kulunud kaua aega, tekitab see pind, värv, kuld olla oksüdeerunud ja roostes tõttu higi peitsi ja muud mustust puutuks kokku õhuga.

▲Kvaliteet: 100% uhiuue kvaliteetse isiksuse retro õnnetud India eagle kaks värvi käevõru

1. Kuna erinevus valgustus ja ekraan, pilt toode võib veidi erineda tegelikust olukorrast.Täname oma arusaamist!

Kui teil on mis tahes küsimusi, et, võtke palun ühendust võtma kaupluses, klienditeeninduse töötajad õigel ajal tagasisidet.Ära anda halb arvustused hakkab, me püüame oma parima, et teid aidata!

Elu nõuanded:

2. Seoses kulumine: ehted vananeb, mis on tõeline kuld ja hõbe kehal, sest muhke põhjustab ka kulumine, nii et palun kandke seda hoolikalt.

▲Sündmus: pidu, tantsu -, tänava -, vaba aja veetmise, festival, mis iga päev

❤Tere tulemast meie poodi! !

▲Materjal: kõrge kvaliteediga sulamist

▲Stiilis: lihtne, retro, punk, rock, hip-hop, mood, populaarne

2. Seal võib olla erinevusi tõttu tootmise vigu ja käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist!

★★Märkused:

Eriline disain, väga lahe.See on tõesti huvitav.See on suurepärane kingitus sõpradele, perele, sõpradele ja kolleegidele.

3. Kui teil on küsimusi, võtke palun ühendust võtma kaupluses, klienditeeninduse töötajad õigel ajal tagasisidet, me kogu südamest pakkuda teile hea shopping kogemusi

Kui kannad ehteid nagu värvitud kuld ja looduslikud kivid, siis peaks olema viimane samm pärast valmistamine, pihustamine, parfüümid, ja kaste ise, nii et saate vältida kontakti tarvikud ja kemikaale, ja saab sobitada neid vastavalt oma riideid.

Tagasiside:

▲Värv: kuld/hõbe (pildil värv)

▲Pakendi sisu: 1 käevõru

  • Käevõrud Tüüp: Mansett Käevõru
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: AL5913
  • Metallide Tüüp: Tsingi sulam
  • Katmine: Hõbetatud
  • Materjal: Metallist
  • Ühilduvus: Kõik Ühilduvad
  • Stiil: Punk
  • Kuju\muster: Loomade
  • Sugu: MEHED
  • Trahvi või Mood: Mood
Anonymous 2022-12-12

tuli katki, kuid oli tagasi. ostaks uuesti

4
Anonymous 2023-01-08

On naiste väikesed nukud

3